Copiii nostri speciali!*14* fulgi albi de nea!
Raspunsuri - Pagina 7
babette spune:
buna fetelor,
n-am mai vb cam de mult, fiecare cu problemele lor, cu grijile lor....
Vlad este bine in continuare, nu a mai facut crize de 9 luni, semn ca terapiile urmate au avut un cuvant de spus.... Doamne-ajuta, speram sa fie bine si mai departe, noi oricum continuam tratamentele. Tot nu vrea sa mearga singur, doar de o mana. La 1 oct incercam si noi o gradinita asociata cu tratament (kineto,hidrokineto, terapie ocupationala, logopedie).
Sper din tot sufletul sa fiti bine, mi-e dor de voi, de timpul cand ne beam cafeaua impreuna.....
Va pup pe toti
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babette buna fetelor, n-am mai vb cam de mult, fiecare cu problemele lor, cu grijile lor.... Vlad este bine in continuare, nu a mai facut crize de 9 luni, semn ca terapiile urmate au avut un cuvant de spus.... Doamne-ajuta, speram sa fie bine si mai departe, noi oricum continuam tratamentele. Tot nu vrea sa mearga singur, doar de o mana. La 1 oct incercam si noi o gradinita asociata cu tratament (kineto,hidrokineto, terapie ocupationala, logopedie). Sper din tot sufletul sa fiti bine, mi-e dor de voi, de timpul cand ne beam cafeaua impreuna..... Va pup pe toti |
ehe, lume noua!!!!!! felicitari lui Vladut ptr achizitii si tie un mare buchet de . ptr tot ce faci pentru el!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
babette spune:
kariguld,
Hai sa facem o vraja si sa gasim din nou puterea si timpul sa mai fim impreuna ca altadata..... Din pacate vremurile sunt mai grele, lupta a devenit si ea mai grea, noi uneori mai obosim....
Nu va lasati doborate fetelor luptati mai departe, dar in acelasi timp, aveti grija sa va oferiti si putina fericire, ca sa va incarcati bateriile.
Sanatate voua si puilor vostri !
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babette kariguld, Hai sa facem o vraja si sa gasim din nou puterea si timpul sa mai fim impreuna ca altadata..... Din pacate vremurile sunt mai grele, lupta a devenit si ea mai grea, noi uneori mai obosim.... Nu va lasati doborate fetelor luptati mai departe, dar in acelasi timp, aveti grija sa va oferiti si putina fericire, ca sa va incarcati bateriile. Sanatate voua si puilor vostri ! |
babette, as face eu niste vraji (stii tu de care) dar din pacate nu pot. mult prea multa nedreptate e pe lumea asta.
mergem inainte, chiar daca vin nori, trec si apare soarele.
Bazar general pe DC
stefanut-08 spune:
Buna dimineata dragele mele mamici,
Babette - Ma bucur ca Vladut este mult mai bine, trebuiau sa apara si rezutatele!! Si mie imi este dor de vremurile cand beam cafeaua cu voi dimineata. Din pacate timpul parca devine din ce in ce mai scurt si nu ne mai ajunge ca sa le facem pe toate.
Astazi va fac cinste!!Stefanut al meu implineste 2 anisori.
Chiar daca progresele sunt mici, suntem fericiti ca nu regreseaza, ca este un copilas vesel si fericit.Rade foarte mult, mai ales in compania surioarei lui.
Ma gandesc de multe ori la voi si la copilasii vostri si ma rog ca D-zeu sa ne dea putere sa ducem lupta asta mai departe.
ptr toate mamicile si ptr toti copilasii speciali.
mdanicoleta spune:
buna fetele
La multi ani pt stefanut...scuze pt intarziere
si eu astept minunea..sa ne bem din nou cafeaua ca altadata
noi am fost la molnar zilele astea
ma tot intreaba cum e
eu nu vad o schimbare ...dar poate va aparea
azi a fost a 4+a sedinta
facem 7
va rog eu mult mai intrati i dati+ne vesti de puiuti
pupam toate mamicile si puiutii
mdanicoleta spune:
ce faceti mamici?
ce fac puiutii?
e asa pustiu pe aici...imi e dor de cafelele date dimineata de voi si de orice amanunt din viata piticilor nostri
poate mai intrati cand si cand
ioana nu face nimic nou dar speram
pupici
kariguld spune:
a venit si toamna, au ingalbenit sau ruginit frunzele.....ehe ce de timp a trecut.
ce fac fetele? si copilasii dragalasii? mai spuneti despre voi, despre copii......
o sa schim si titlul sa fim in trend!
o saptamana plina de soare si multe multe reusite va doresc!
Bazar general pe DC
wnimra spune:
buna tuturor
Rar mai ajung pe aici.
Noi suntem ok ,zi de zi batem strazile, dupa acasa cu cele zilnice, am intrat in rutina ca e frig si nu imi mai arde de vizite si plecari , le las doar pt sf de saptamana.
Alex a evoluat frumos , sta pe genunchi cu funduletul pe glezne , in 4 labe sprijinit pe antebrate si merge max 2 metri prin camera , greu cu multe incurajari dar pt inceput e ceva , acum un an doar se ridica singur in 4 labe si se legana fatza spate , e o evolutie buna .... mai astept , nu am altceva de facut .
Cu vorbitul tot prin zona a ramas , in afara de: mama , tata , da , nu , pup, mai zice ....bu-bu (bunica) si maaa(mamaitza) , asa ne deosebeste, sunt bucuroasa ca ma inteleg cu el , este cuminte si ascultator , cu toane ca fiecare copil.
In rest zile bune , mai putin bune , in functie de cat de mult ma gandesc la viitor , la cat timp a trecut , ca e mare , abea il mai car si nu stiu cand o sa se termine tot chinul asta , posibil niciodata , suntem decisi ca pana la batranete sa il invatam niste jocuri de societate gen "nu te supara frate, piticot, rummy"
ca sa nu ne plictisim toti 3 .
Va pooop pe toate , pooop si copilasii
Mami de Alex( 27.07.2005 )
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
stefanut-08 spune:
Buna,
Wnimra - ce vesti bune ne aduci aici!! Bravo Alex ptr progresele facute si multe ptr o mamica speciala. Ma bucur ca mai intra cate o mamica pe aici, mai ales daca are si vesti bune despre copilasul ei.
Si la noi se vad ceva progrese de cand am schimbat terapeutul. Puiul meu lucreaza mult mai bine cu noul terapeut si sta mai bine pe picioare, se ridica tinandu-se de orice are la dispozitie. Deocamdata am renuntat la alte investigatii, continuam cu kineto si mai vedem ce vom face mai departe. Nu stiu cat ne va ajuta daca vom descoperi unde este problema.
Asa cum spune si Mada, atata timp cat nu ma gandesc ce va fi in viitor, ma simt mai bine. Ma gandesc doar la prezent si ma bucur de ce avem.
Vera - Andrei cum mai este?? Imi este dor de voi!!
Sanatate la toata lumea!!