Copiii nostri speciali!*14* fulgi albi de nea!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
Ema e ok, baga terapie pe paine...si cu mine seara ..exercitii, ne plimbam cand se lasa seara si pot sa ...respir.

Am o stare urata, ma i-a raul in fiecare zi, nu-mi mai place nimik si nu reusesc sa gasesc mancarea care sa ma satisfaca. ma bucur ca Ema e din ce in ce mai cumintica si am umblat cu ea si la comisie ptr reinnoiera certficatului.
poate maine am o stare mai buna sa mai...povestesc

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 27+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

buna fetele,
Ema e ok, baga terapie pe paine...si cu mine seara ..exercitii, ne plimbam cand se lasa seara si pot sa ...respir.

Am o stare urata, ma i-a raul in fiecare zi, nu-mi mai place nimik si nu reusesc sa gasesc mancarea care sa ma satisfaca. ma bucur ca Ema e din ce in ce mai cumintica si am umblat cu ea si la comisie ptr reinnoiera certficatului.
poate maine am o stare mai buna sa mai...povestesc

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari 27+ si mami de Ema

Mari, sanatate multa si putere iti doresc. cred ca mai e putin si vine bebe. e baiatel!!!!
am un finut mic, micut si scump tare. are deja o luna. acum plec la el, sa-l ducem la medic.

ptr voi fetelor

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
la munca cu drag si spor...cu salariul deja redus...doar cu 2mil eu si 2 sotul, deocamdata si de luna viitoare cu multe, multe milioane si cu amenintarea taierii de posturi....cred ca fugim la constanta...daca mai gasim ceva de munca si acolo...dar macar nu ne mai chinuim prin chirii
va pupam pe toate si pe puiutii din dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello stilatelor,
stau cuminte in casa ca e supercald, dimineata ma cam i-a raul si simt nevoie de dulce...consum multe fructe ca astea ma linistesc. saptamana viitoare merg la control si abia astept sa-mi zica data operatiei cezariene, sa-mi spuna ca bebe e ebine si cat a luat in greutate. Eu pana acum am luat in jur de 8 kg, ma plimb in fiecare seara cu bomboana Ema ...am cumparat patut pt bebe, am zugravit apartamentul, am primti o multine de hainute de la cumnata mea si de la prietene care au bb-ii mai mari, ma apuc de facut bagajelul pt
spital, le iau din timp, cate putin...
Peste o saptaman ii dau si Emei vacanta si vom merge la Amara , voi pune o piscinica in curte si o las sa se balaceasca...toata ziua, ca ii plate tare mult, doar e pestoaica

mihaela077 cu drag, karigludwnimra si toate mamicile luptatoare

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG
Mari 28+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo

ieri am avut o sarbatorita, pe Denisa, fiica de Claudyyya. sanatate ii doresc, sa creasca mare si frumoasa, sa-si bucure parintii cu dragalaseniile ei. LA MULTI ANI, pui mic si scump!

ce fac fetele? toata lumea e in vacanta? un mic semn, cate ceva despre voi....

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

La multi ani denisa! iti doresc sanatate , si o copilarie minunata

va pooop fetelor ...am fugit la kineto , repede repede ca e cald de mori

Mami de Alex( 27.07.2005 )

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

salutareee!
am aparut si eu la apel,la raport mai bine zis;
pai toata saptamana am avut treaba si acasa si la servici a fost o saptamana de groaza,adica am avut aglomeratie la greu,incat nu am avut timp toata sapt la servici sa mananc nimic pana la ora 2 cand ieseam din tura,m-a capiat sapt asta,si pe urma acasa,iar treaba;
am avt de facut curat ca facuse sotul glaful la geamul de la sufragerie si era toata casa numa glet,praf la greu,a pus niste faianta la glaf,niste gresie la intrare si da-i frecus pe urma;a doua seara am avut de calcat la greu,a treia am facut compot de caise,am cumparat de la piata ca la noi nu s-a facut nimic;si pe urma s-a apucat de dezvelit acoperisul de la bucatarie si da-i munca si acolo,si nici macar nu au terminat ca aseara a venit o ploaie cu galeata,nu gluma;asa ca toata sapt am fost in garda,la p[rogram soc am fost si chiar se simte,ca m-a ajuns o oboseala de mor,mi-au piuit urechile vreo 3-4 zile,cred ca de la tensiune;
in rest suntem bine,Andrei chiuie toata ziua,vorbese pe limba lui,e tare vorbaret ,e un copil tare cuminte,pe zi ce trece intelge mai multe ,e iubaret foc si pentru toate astea i-am promis cateva zile la mare,la balaceala;

fug sa platesc ratele la banci ca acus intru la munca,la 2 incep programul;
toate cele bune tuturor,multa sanatate puiutilor si voua mamici puternice ,multa putere,zile calde si muuulti din partea noastra

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o saptamana asa cum o doriti!

Noi prin zona si nu numai...

multumim celor ce mi-au votat puiutzii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Vera , sa ai spor la treaba , e groaznic cand se repara prin casa , am terminat in sf dar tot se mai gaseste cate ceva de frecat , aranjat ,.....spor la munca , multi pupici iubaretului

dodo... votat piticii tai , va pooop si vacantza placuta in continuare.

mari ....inca putin si intri la numaratoarea inversa, ma bucur din suflet pt tine si pt Ema , care face progrese.

nico....si la constantza taie astia la salarii ,impoziteaza bonurile si cred ca vor sa le donam si cate un plaman , rinichi ...asa ca sa fie .
Va pooop , aveti grija de voi si multi pupicei pt printzesa

- pt toate fetele frumoase si pt toti piticii

Mergi la inceput

La multi ani , Ledita! iti doresc fericire , noroc , sanatate si muulta iubire ....pupici si o zi minunata

Mergi la inceput