HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, poti face si o baie calduta asa, ajuta si asta la dilatare..chestii..pregatiri..scurgerile continua?
dupa chestii din asta eu seara m-am dus la spital..in ideea sa fiu sub supraveghere..na, prima nastere..de nascut insa am nascut a doua zi, pe la 3. dureri mai mari am avut abia dupa ce drita mi-a rupt membranele, adica a doua zi dim, pe la 8.
de contractii..sincer, am uitat cum au fost :)in ziua aia cu scurgerile.

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 13 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mamici cu experienta...lui Andrei i-au aparut niste bubite mici pe frunte, ca niste cosuri...pana acum nu prea a avut, dar ieri am observat..mai are 2-3 si pe obrajori, dar pe frunte sunt mici si multe...

mai tarziu o sun pe pediatra sa o intreb de ele si de cum se da siropul de colici ca nici asta nu stiu...am si infacol si colic baby (am inteles ca asta e mai naturist)...saptamana viitoare trebuie sa mai vina la noi, pe la sfarsit..

acuma astept sa se trezeasca juniorul am alt stres, i-am dat doar san si doarme de mai bine de 2 ore...bine, cu mici pauze de plans de burtica (dar mici)...nu stiu cat o fi mancat el sa doarma atat ca acuma mananca, nu gluma...

de ce am stresul asta azi noapte pe la 4 ne trezim noi ca plangea Andrei sa ii dam sa pape...papa el 15 minute la san dupa aia gata, a adormit..cand il pun in landou, tipete..la san, nimic...ma uit, erau 27.3 grade in camera copilul cald (era in salopetica imbracat de la baita)...am intrat in panica, are copilul temperatura...scoatem toate termometrele, bagam in fundulet, 37.1...eu nu si nu, ca e copilul cald...noroc ca a facut pipi in timp ce il manevram cu termometru si a uadt salopetica si l-am schimbat in body cu maneca scurta...am deschis geamul, alta viata, s-a mai revigorat si el..la san nu a mai papat, dar a papat 60 ml de lapte praf deci mananca nu gluma...

iar acum iar nu merge AC aia de la service nu au mai venit,sotul zice ca oricum ne mutam in 2 zile eu iar ma gandesc ca nu mananca de caldura sau ca poate totusi are febra greu e cu mamicile astea incepatoare, fac crize din orice

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Alina!
Curaj mami ca vine delfinasa! Te sfatuiesc sa mergi la spital, o monitorizare, un control sa stii tu ca este totul bine. Profita de faptul ca esti in Romania si nu trebuie sa indeplinesti anumite conditii ca sa te primeasca.

Citat:
citat din mesajul lui aelita

LARISSA eu iti zic in ideea sa nu renunti la epidurala,ca mai bine fara durere decat sa nu stii sa impingiLa prima nastere,nu am avut epidurala,si la fel imi spunea ca eu imping din gat in loc sa dau prin burta,deci era chestie de incepatori cred ,si la mine si la tine.am iesit din prima cu vase sparte la ochi,impingeri la greu ,impingeam aiurea,si mie aici mi-au spus si pe unde am citit ca fara epidurala si in dureri impingi total aiurea ca nu ai timp sa te linistesti.apoi sub epidurala,desi nu simteam durerile,impingeam corect,iesea frumos,nu imi mai ieseau ochii din cap si nici in gat nu m-a durut ca la prima,si nici nu m-a auzit tot spitalul

ca mi-am adus aminte.la nasterea fara epidurala,m-a omorat barbatu-meu cu un frecus in cap de imi venea sa ma dau jos dupa masa sa il iau la bataie !
mai nene,mi-a facut parul vartej in cap si ma freca pe urechi de am zis ca imi vajaie timpanele !!!!!!!
eu nu mai stiam de dureri,si ii iesisera si lui ochii din cap de atata impins,cred ca mai avea nitel si se scapa ,si ma freca pe mine la urechi si eu intre dureri,impinsaturi si sa fiu atenta la ce zice medicul,ma omora asta la urechi de nu mai aveam timp sa ii zic sa ma lase ! pana la urma am reusit sa ii zic,ca nu mai auzeam nene nimic din ce zicea medicul,nici cand sa imping,nici cand sa stau,ca el imi astupase urechile !!!
parul l-am avut shomoiog !

ei,la aia cu epidraual,nici n-a pus mana pe mine,si nici el nu s-a mai scremut
am ramas cu paru-n firea mea.

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Vai am lesinat de ras

Ca sa vedeti ce inseamna sa nasti cu epidurala, adica fara durere. Eu am impins super bine pe contractii, am simtit cum coboara bb si cum iese. Eram spre final cand o simteam jos de tot si deja ma gandeam ca daca ma abtin poate trec de miezul noptii. Toata lumea in camera se pregatea de marele aveniment, andrenalina la maxim, suspans si pac vine o contractie mare. Din aceea mare de tot de se duce acul pe grafic de zici ca depaseste marginea hartiei de monitorizare. Si al meu sot ca sa ma sustina imi spune "hai mami impinge ca iese acum"
Nu stiu de ce dar m-a bufnit un ras de zile mari, mi s-a parut atat de haios el ca barbat sa fie atat de concentrat la momentul acela.
Ce sa mai asa expulzii va doresc tuturor, in rasete , sa va spuna moasa/asistenta/doctorita ca iese bb si voi sa nu aveti nici o durere.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

'Neata, burtici si Maya!
Multumesc frumos de complimente fetelor: mchelle, ooana, cristina serban, cris2010, bumblebe, bamboleta, paula, laurika, otiliav - mi-a aparut o vergetura pe sani, dar nu aia care pare a fi in poza....e una la tziti stanga, dar sub ea. Aia din poza e ca o pata maro, mi-a iesit de o luna deasupra unei vene foarte proeminenta. Nic nu stiu ce e, dar nu parea fi vergetura...
Am luat si eu totusi 12 kg, si am 100 cm la burtoi.

Bine ai venit pe lume bebe Sebastian si recuperare rapida, Simona!
Felicitari pt vestile bune de la eco, sorina!
Mycya si mie mi-a adus sotul cirese mari si buneeeeee rau, m-am pus pe ele si le-am mancat aseara pe la 11 si apoi cine crezi ca mai era in stare sa se ridice din pat sa mearga la toaleta?Io in nici un caz, nici sa ma mai intorc de pe o parte pe alta nu mai puteam, mai mancasem si o felie de pepene pe la 10, tot saracu sotu s-a chinuit cu mine, de a zis ca nu-mi mai cumpara nimic ca nu stiu sa mananc,cica!!!

Carla, imi pare rau pt colega ta de la spital, e intr-adevar o problema cu IR-urile. Cel mai rau ma deranjeaza comportamentul dr, cum adica vede ca nu-s ok ir-urile dar nici nu-i spune de ce, nici ce analize sa faca.....Sheri avea dreptate cu trombofilia, eu am un fel de trombofilie care se manifesta doar in sarcina, fac tratament cu clexane de 0,4,iar daca e vreo problema cu ir-urile la eco, imi mareste doza la 0,6, iar pe fiecare luna imi fac si analizele la sange pe problema asta....nu stiu daca poti intelege tu ceva....Cel mai bine este sa mearga sa faca analizele astea la Fundeni, Coltea, caci cu un simplu aspenter sau clexane de 0,2 bebe isi revine. Valorile celo 2 Ir-uri ii arata ca este o probleme cu rezistenta fluxurilor pe artera ce leaga mama de bebe si pe o artera importanta de la cap.

Alina....nu trebuie sa-ti fe frica...incearca sa te bucuri ca vine mom marei intalniri, mananca, stai cu sotu la palare daca nu vrei sa mergi acula spital, noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine si sa scapi repede

Fetelor eu am visat azinoapte ca am nascut cu cezariana, stiu ca eram intr-un salon dupa aceea si ero o asistenta tare draguta pe care am rugat-o sa mi-l aduca pe bebe, dar a zis ca nu poate ca tocmai l-a bagat in operatie pe creier ca nu stiu ce problema avea....apoi m-am visat cu bebe acasa, eram singuri la el in camera, era foarte mic si semana cu mine, mai creol, tacs-o e mai blondut, si parca si la fata semanam, si m-am apucat sa-l alaptez, iar el mi-aluat titi cu totul in gurita si tragea de nu se putea, eram asa fericita, si.....m-am trezit, darm-am trezit plansa, cu fata in lacrimi, probabil de la partea cu operatia lui.....
Vedeti ce visez io in timp ce voi aveti vise erotice?
Eu ma chinui in somn si ma bucur iar voi.....va simtiti bine!!!!!Pai e frumos asa?

33+ cu un invingator David Gabriel
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello ...si de la mine, asa mai pe la amiaza

fetelor o sa ziceti ca am innebunit dar ...a inceput sa imi coboare burtica...si azi noapte asa intr-o stare intre somn si veghe...am experimentat primele dureri in burtica, dureri care coborau in piciorul stang
...si bebe misca de ziceai ca era la ora de aerobic

...si problema mea era ca mai vroiam sa dorm cateva ore ...ma gandeam firar sa fie, acum sa ma ridic, sa fac un dus si sa merg la spital

a-ti avut care asemnea dureri?

...si ca sa va lamuresc ca am innebunit cu totul ...amintirea e atat de reala in capul meu, dar nu pot spune 100% ca a fost real si nu a fost un vis ...daca pana acum nu am avut nici o durere incep sa ma indoiesc si eu de mine

Citat:
citat din mesajul lui aelita

LARISSA eu iti zic in ideea sa nu renunti la epidurala... 32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Aelita eu sigur vreau epidurala, zic asta inca de pe acum
tu vad ca ai avut experienta si cu si fara epi...pe o scara de la 1 la 10 cat de tare iti reduce durerea?...nu pot sa cred ca nu mai simti chiar nimic nimic...

mi-am facut un grup in tel la care va pleca primul mesaj cand plec spre spital ...ca dupa ce nasc am timp sa anunt eu pe toata lumea
am salvat nr Paulei si al Larissei ...dar nu vreau sa ma injurati daca va trimit pesaje pe la 3-4 dimineata ...as aca e de datoria mea sa intreb daca e ok?!

Oana 38+ Matei Marius

AMR 10 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Felicitari Lala! Va scriu din holul hotelului de la mare din Bulgaria,am facut plimbarea de dimineata,marea este superba!burticaeste bine,relaxareamaxima.nu pot sa va citesc,va scriu de pe telefon.va imbratisz pe toate fara exceptie si aveti grija de voi!

Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

vacanta placuta! ...cu siguranta relaxarea e bine venita!

Oana 38+ Matei Marius

AMR 10 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

oana, durerile care se lasa pe picior sunt din cauza ca bebe apasa pe un nerv - asa mi-a spus mie doctora - . Si faptul ca ai avut primele dureri (ai avut si contractii?) nu inseamna ca nasti azi-maine.
Calm

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Neatza gagici.
M-am trezit,am mancat cu sotul iar acum ma pun iarasi la somn.E jale,dorm incontinuu si nu ma mai satur.
Declar contractii dureroase la intervale cand regulate cand neregulate,il simt cum impinge cu capul,cum se smuceste el pe acolo...astept sa vad cum se prezinta pana la amiaza si daca o sa le am regulate la spital cu mine.
Tata se roaga de pusti sa mai ramana acolo,eu ii zic sa iasa odata..ce mai..
Azi noapte dormeam amandoi si el cu mana pe burta mea..deodata s-a trezit in miez de noapte ca a miscat bebe,el credea ca vrea sa iasa .Asa e cand nu esti gravid
Ma pun sa fac niste pui cu dovleac mai acusi...daca nu

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

tu nu erai dupa mine pe lista cumva
sa ne ti la curent cu ce se intampla!

...tot tati si la noi zice sa vorbesc cu bebe sa mai stea...eu cred ca ei nu constientizeaza exact ca zilele astea tot se va intampla minunea ...ca nu e azi si va fi maine e o chestie de doar cateva zile acum

Oana 38+ Matei Marius

AMR 10 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Fetelor, sunt f dezamagita. Mi-am sunat dr si i-am zis ce simptome am, cica sa fac injectii cu no-spa si scobutil. Zic, cum, la 38 de sapt?
Pai da, ca unii copii au probleme de adaptare, probleme respiratorii la 38 de sapt, trebuie sa stea pana la 40. Ce, vrei sa nasti?
Da, vreau!
Bine, atunci asteapta sa apara contractiile dureroase si te duci la spital la urgente.
Si daca se intampla ceva noaptea, pot sa va deranjez?
Pai de ce sa ma deranjezi? Tu te duci la spital, e un medic de garda acolo care te vede si daca va considera necesar, o sa ma sune ei si o sa vin. Dar asa, numai ca te duci tu la spital, ce rost are sa ma trezesc?

I-am multumit si apoi am inceput sa bocesc ca o proasta. Acum sunt in cautare de dr care sa vrea sa ma asiste, la asta nu ma mai duc in vecii vecilor. Am gresit eu cu ceva? Si plang intruna...contractiile vin..

Alina, 38+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oana, la o epidarala care prinde bine nu mai simti deloc durere. Simti ca se contracta uterul dar nu te doare. E exact asa cum se spune, iti ia durerea cu mana.
Eu daca stiam ca-i asa de bine cu epidurala as fi optat si la prima nastere dar am zis ca sunt viteaza.

Ce-o face Corina, ca vad ca nu apare. Poate a nascut si noi nu stim, ar fi o faza.
Alina, cum mai esti?
Racusor, sunt atat de multe feluri de bubite ca nici doctorii nu le nimeresc mereu. Ar putea fi si ceva hormonal ca acum suge mai mult laptic de la tine. La fel de bine pot fi si de la caldura, adaptare la mediu. Stiu ca unii recomanda sa stergi cu apa termala Avéne. Alt remediu ar putea fi sa pui in apa de baie o infuzie dintr-un saculet cu tarate, nu are cum sa-i faca rau.
Mai bine ai pune niste poze sa ne dam cu parerea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput