HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Aoleu, incepe sa mi se faca frica. Alina, 38+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Nu trebuie sa-ti fie frica. Hai curaj! Mie mi-a spus doctora sa o sun daca am contractii la 5 min regulate (indiferent daca sunt dureroase sau nu) timp de 1 ora.
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
sibip spune:
Salut, intrebare pentru fetele care au nascut deja: copiii sint vaccinati in maternitate? Sau tot nu se gaseste vaccinul???
Merci :)
Ioana 35+
Alina2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Nu trebuie sa-ti fie frica. Hai curaj! Mie mi-a spus doctora sa o sun daca am contractii la 5 min regulate (indiferent daca sunt dureroase sau nu) timp de 1 ora. 38+ Vine o Rebeca Stefania UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
Acum stau cu ceasul in mana si le cronometrez. Sincer, preferam sa mi se rupa apa si atunci stiam sigur ca nasterea e iminenta. Dar cu contractiile astea e mai dificil...
Alina, 38+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Acum stau cu ceasul in mana si le cronometrez. Sincer, preferam sa mi se rupa apa si atunci stiam sigur ca nasterea e iminenta. Dar cu contractiile astea e mai dificil... |
Eu recunosc ca de ruptul apei imi e cel mai urat, pentru ca prefer sa stau cat mai mult acasa si sa nu bantui de una singura prin spital.
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Eu recunosc ca de ruptul apei imi e cel mai urat, pentru ca prefer sa stau cat mai mult acasa si sa nu bantui de una singura prin spital. 38+ Vine o Rebeca Stefania UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
da' tu crezi ca rezisti cu alea dureroase pe acasa asa mult timp....? depinde de ce prag de durere ai...
Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Alina2005 spune:
fetelor, contractiile mele sunt neregulate, asa ca prefer sa mai stau pe acasa decat sa ma duc acolo si sa ma bage in salon, sa astept cine stie cat?
Asa ca sotul pregateste micul dejun si apoi om mai vedea ce-o fi.
Multumesc tuturor pt raspunsuri
Fetita mea
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
citat din mesajul lui Alina2005 Acum stau cu ceasul in mana si le cronometrez. Sincer, preferam sa mi se rupa apa si atunci stiam sigur ca nasterea e iminenta. Dar cu contractiile astea e mai dificil... |
alina, bine ca te-ai hotarat sa nu mergi la tara! eu dupa scurgerea roz am avut doar contractii nedureroase mai multe, a doua zi insa au inceput si celelalte cu dureri pana spre picior, dar erau destul de rare. m-am "linistit" doar cand dr mi-a spus ca bb e foarte bine ptr varsta sarcinii si ca ma tine sub supraveghere ptr ca de la contractii colul se scurteaza. eu n-am stiut niciodata cat a avut colul meu . iar cand au inceput contractiile mai dese eram cu tel in mana sa vad la cat inape si numaram secundele in gand. cand erau deja 30-40 de secunde, pauza intre contractii aproape ca nu mai stiam cand e, ma relaxam si pana sa-mi dau seama ca a trecut, incepea alta. bine, am ajuns rapid la dil 6-7 si a iesit delfinasa pe banda rulanta . in alte 10 min aveam dilatare 10 si... gata! lainca 20 min eram inapoi in salon. totul e sa fii optimista! ca oricum va trebui sa nasti, depinde si de tine cum abordezi chestiunea...
aelita, am ras cu lacrimi la mesajele tale! pai al meu sot (cum nu am avut imp de instructaj inainte, ca doar mai avem vreme sa discutam despre asta, daca mai treceau cateva zile aveam programarea la matrona sa punem impreuna la punct detaliile nasterii!!) nu stia saracul ce sa faca. de cum a intrat in sala de nasteri la mine a inceput sa-i sune telefonul, nu se descurca sa-si puna papuceii aia de panza , chestii care m-au distrat si m-au distras de la ce aveam eu de facut pe masa . iar cand a inceput distractia si eu i-am cerut asistentei un pahar de apa si ea mi-a dat doar un prosop ud (de-mi venea sa-l mananc pe ala cum imi tihnea ca era rece), el saracul ma tinea de mana, si eu cu degetele inclestate in manerul ala nu-mi puteam trage mana de acolo!!! ca el era fierbinte si transpirat tot si eu nu suportam nimic daca nu era rece! ma lasa un pic si iar ma lua de mana, iar eu nu aveam "timp" sa-i spun sa ma lase
aelita, botosei, botosei, papucei!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Neatza fetele! Felicitari Lala si Mov! Sa va refaceti repede si sa aveti copilasi sanatosi si mancaciosi de tzitzi! Pentru fetele cu experienta, please help! Azi-noapte pe la 12 m-a luat o durere de burta, dar ca si cand as fi fost balonata, ma intepa toata burta, nici nu ma puteam misca, desi fusesem la wc de 2 ori si nu mai iesea nimic, nici gaze. Am luat No-spa, Espumisan si Rennie si nu mi-a trecut decat in partea de sus, apoi toata noaptea am tinut=o in dureri in partea de jos, dar tot ca niste intepaturi, ma lua si ma lasa. A fost o noapte de cosmar, ma gandeam sa o sun pe dr, dar nu pareau a fi contractii pt ca nu se intensifica durerea si nici nu se indeseau. Am dormit cred ca vreo 2 ore pe adunate, iar pitica a avut o miscare foarte frenetica, parca s-a intors de 2 ori. Acum, de dim, pe hartie am observat ceva scurgere cu rosu, nu chiar sange, dar mai rosu. Ce ziceti, sa stau cumintica acasa sau sa ma duc la tara, undeva la 30 km de buc? Asta era planul pe ziua de azi. Va multumesc. Alina, 38+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Alina, eu zic sa mergi la doctor! asa a fost si la mine noaptea de dinainte sa nasc, bine, fara scurgere....si eu eram in saptamana 36, nu ca tine 39 dar nu pleca la 30 km de Bucuresti! du=te la dr intai! burtica e tare?
sa stii ca la unele mamici asa sunt contractiile, ca niste crampe la burtica...de asta eu ziceam ca nu nasc, nu nasc, am mancat prea multe cirese
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui sibip Salut, intrebare pentru fetele care au nascut deja: copiii sint vaccinati in maternitate? Sau tot nu se gaseste vaccinul??? Merci :) Ioana 35+ |
pe al meu (nascut acum 3 saptamani) nu l-au vaccinat. asteptam sa vedem daca ne suna de la maternitate...
mami de brotacel Andrei Ioan
Alina2005 spune:
Rodyka, ce frumos ar fi sa iasa si delfinasa mea la fel ca Isa! Eu ieri ma tot rugam de ea sa iasa, ca m-am plictisit, ca stam deja de 2 sapt pe capul nasilor nostri si se pare ca m-a ascultat mititica de ea. Sper sa nu fie alarma falsa ca la Aelita Oricum va tin la curent!
racusor, sa stii ca m-am gandit si la tine si la bebe Andrei azi-noapte, cand se misca ea asa tare de ziceam ca iese prin burta. Ma gandeam sa nu am activitate uterina intensa, iar ei sa ii scada bataile inimii. Paranoia, ce mai
M-am spalat pe cap, il pun pe sot sa ma despadureasca jos si apoi astept sa devina regulate contractiile.
Fetita mea