HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
aelita, pai nu...ca nu am de gand sa renunt la epidurala de data asta doar ca nu stiu cum sa o faca astia sa imi simt si eu fundul. Si eu am avut vase sparte toata fata de cate ori m-am scremut din gat cica. Acum nu stiu sa zic daca as fi stiut sa imping mai bine de durere sau ceva. De unde sa stiu eu ca de data asta o sa imping bine...ce sa exersez acasa...scremutul la WC? Nici asta nu prea exersez ca nu is constipata. Uf..greu...doctorita zicea ca daca vin cu dilatiatie 7 nu imi mai face epi. Da' cine sta acasa pana la dilatatie 7 ca eu zbor la prima durere mai mare spre spital is tare rea la durere. Ma rog sa ma intareasca Bunul Dumnezeu ca prea is slaba. Acum e si alta treaba is la privat pot sa zic cum vreau ce vreau...o sa discut vineri cu anestezistul sa vad ce si cum. Am intalnire cu unul din anestezisiti sa imi faca dosarul....eu repet sub epidurala nu simteam nimic..nici fund nici contractii ma chinuiam sa imping cand zicea moasa ca vine contractia. Mama ei de treaba....
Problema nu e de mine...e ca Alexia a fost scoasa cu vacuumul...si acum a doua oara prefer sa urlu eu de durere dar sa nu mai risc nimic la copil. Din fericire Ale e perfect sanatoasa...sunt insa copilasi ce raman cu sechele dupa asa ceva. De asta ma tot framant acum sa fac cum e mai safe pentru copil....
Eu nici nu stiu ce o sa fac cu al meu sot in timpul travaliului....are voie sa stea cu mine spre deosebire de Municipal cand nu avea si ma stresa la telefon....acum sa vedem cat ma ajuta. Ca se panicheaza si el usor....vedem....
In alt ordine de idei Ale a plecat la gradi iar eu ma apuc de facut mancare...
racusoru', super ca ia Andrei in greutate. Te mai relaxezi si tu.
carmen, daca colul e intredeschis...mai stai putin linistita!
Larisa 36+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
neata dragele mele!
declar o noapte dormita cap coada.....de cand nu s-a mai intamplat!
in rest suntem bine dupa eco de ieri si dupa discutia cu medicul meu exista sperante bune sa`ajungem cu bb la termen!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
anca_vlad spune:
....felicitari LALA BUN VENIT BB SEBASTIAN SA FI CUMINTEL SI SANATOS, PAPACIOS, sI REFACERE RAPIDA MAMICA DRAGA
POZE VLADUT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Neatza gagici.
M-am trezit,am mancat cu sotul iar acum ma pun iarasi la somn.E jale,dorm incontinuu si nu ma mai satur.
Declar contractii dureroase la intervale cand regulate cand neregulate,il simt cum impinge cu capul,cum se smuceste el pe acolo...astept sa vad cum se prezinta pana la amiaza si daca o sa le am regulate la spital cu mine.
Tata se roaga de pusti sa mai ramana acolo,eu ii zic sa iasa odata..ce mai..
Azi noapte dormeam amandoi si el cu mana pe burta mea..deodata s-a trezit in miez de noapte ca a miscat bebe,el credea ca vrea sa iasa .Asa e cand nu esti gravid
Ma pun sa fac niste pui cu dovleac mai acusi...daca nu 38+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Anca, ma bucur ca esti mai increzatoare! Sa iasa bblina cat mai aproape de termen
Larisa, sper ca de data asta va iesi bb fara ajutoare
Gabitza, scoatem motatele?
Alina 35+ cu
gargarita
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
sorina, btz..sa ne tineti la curent ce si cum cu contractiile voastre, bine?
eu sunt ok.maine ma duc la epilat :) am indraznit sa sun cosmeticiana, chiar m-am si intalnit intamplator cu ea in parc, la plimbat copchiii :)
si mie mi-e somn de numa, ca dorm cam prost asa..
Paula cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
Vladia, pericol mare nu ar mai fi acum ddar mai bine sa mai stea la caldurica. Eu stiu ca nu se mai da gynipral din sapt 36, mai ales daca vrei sa nasti natural.
Deci eu andevenit geloasa pe cele care au contractii dureroase. Fata mea nu mai vrea afara. Am contractii care imi taie rasuflarea, dar nedureroase. Uf! Parca ma vad in prelungiri.
Eu sunt trezita de la 6, am spalat deja 2 randuri de rufe, acum pun de o musaca, si dupa ma reped pana la piata - pe jos - sa iau visine sa fac o tarta sau un pandispan (nu m-am hotarat inca). Mi-a adus aseara tatal meu scaunul de masina, dar cred ca tot un cosulet o sa aduc fata acasa. Si mi-a mai adus o salteluta umpluta cu fan proaspat. Cat de bine poate sa miroasa! 38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
Victo spune:
adriana, sa schimb ordinea in lista, poate o convingem pe Rebecca?:):)
ma, si eu mai am niscaiva dureri pe ici pe colo, da nu-s ele de nastere..numa asa de atentionare zic io.
Paula cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica
anca_vlad spune:
multumesc mult...pai daca nu as avea si puseuri de optimism nu stiu unde as ajunge!
voi va rugati sa aveti contactii si eu ma bucur de fiecare zi care trece si nu am contractii...Doamne Ajuta sa nu fie macar pana fac 36s dupa care pot incepe si contractiile!
Azi la ora 15.00 am intrevedre cu medicul cu care voi naste sper sa pun la punct cateva detalii legate de cezariana si de anestezie!
Ca dupa cate mi-a povestit OCHIDUTe un adevarat haos in municipal asa ca va trebui sa incep sa pun la punct unele detalii importante!
Ca ma cunosc si daca ceva nu e ok vin acasa in depresie!
POZE VLADUT
Alina2005 spune:
Neatza fetele!
Felicitari Lala si Mov! Sa va refaceti repede si sa aveti copilasi sanatosi si mancaciosi de tzitzi!
Pentru fetele cu experienta, please help!
Azi-noapte pe la 12 m-a luat o durere de burta, dar ca si cand as fi fost balonata, ma intepa toata burta, nici nu ma puteam misca, desi fusesem la wc de 2 ori si nu mai iesea nimic, nici gaze. Am luat No-spa, Espumisan si Rennie si nu mi-a trecut decat in partea de sus, apoi toata noaptea am tinut=o in dureri in partea de jos, dar tot ca niste intepaturi, ma lua si ma lasa. A fost o noapte de cosmar, ma gandeam sa o sun pe dr, dar nu pareau a fi contractii pt ca nu se intensifica durerea si nici nu se indeseau. Am dormit cred ca vreo 2 ore pe adunate, iar pitica a avut o miscare foarte frenetica, parca s-a intors de 2 ori. Acum, de dim, pe hartie am observat ceva scurgere cu rosu, nu chiar sange, dar mai rosu.
Ce ziceti, sa stau cumintica acasa sau sa ma duc la tara, undeva la 30 km de buc? Asta era planul pe ziua de azi.
Va multumesc.
Alina, 38+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea