HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Am ramas sigurica pe aici???? Au am niste dureri de la controlul pe masa si nu pot adormi. Oricum in ultima vreme eu si somnul suntem certati rau de tot.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mai sunt si eu neadormita. N-ai voie no-spa ca vad ca la mine functioneaza?

32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

si eu mai sunt nu pot adormi ca nu a ajuns sotul si nu sunt obisnuita sa adorm fara el....bine in cazul in care dorm noaptea aia.mi-am luat o punga de pufuleti si rontai la ei sa treaca timpul.

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gata acum va las si eu, ma sunat sotul sa ma anunte ca imi aduce cirese buneee si mariii de o sa ma ling pe degete.nbuna si somn usor

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

si eu dau stingerea. noapte buna.

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

La somnic si noi. Noapte buna si somn usor sa aveti.

32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LARISSA eu iti zic in ideea sa nu renunti la epidurala,ca mai bine fara durere decat sa nu stii sa impingiLa prima nastere,nu am avut epidurala,si la fel imi spunea ca eu imping din gat in loc sa dau prin burta,deci era chestie de incepatori cred ,si la mine si la tine.am iesit din prima cu vase sparte la ochi,impingeri la greu ,impingeam aiurea,si mie aici mi-au spus si pe unde am citit ca fara epidurala si in dureri impingi total aiurea ca nu ai timp sa te linistesti.apoi sub epidurala,desi nu simteam durerile,impingeam corect,iesea frumos,nu imi mai ieseau ochii din cap si nici in gat nu m-a durut ca la prima,si nici nu m-a auzit tot spitalul

ca mi-am adus aminte.la nasterea fara epidurala,m-a omorat barbatu-meu cu un frecus in cap de imi venea sa ma dau jos dupa masa sa il iau la bataie !
mai nene,mi-a facut parul vartej in cap si ma freca pe urechi de am zis ca imi vajaie timpanele !!!!!!!
eu nu mai stiam de dureri,si ii iesisera si lui ochii din cap de atata impins,cred ca mai avea nitel si se scapa ,si ma freca pe mine la urechi si eu intre dureri,impinsaturi si sa fiu atenta la ce zice medicul,ma omora asta la urechi de nu mai aveam timp sa ii zic sa ma lase ! pana la urma am reusit sa ii zic,ca nu mai auzeam nene nimic din ce zicea medicul,nici cand sa imping,nici cand sa stau,ca el imi astupase urechile !!!
parul l-am avut shomoiog !

ei,la aia cu epidraual,nici n-a pus mana pe mine,si nici el nu s-a mai scremut
am ramas cu paru-n firea mea.

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA hehe nu vreau sa nasc la mare,dar daca e sa fie,sotul cica nu face nimic,venim 5 acasa.avem bilete in Murcia(defapt La Manga del Mar Menor).
de multe ori venim in Roquetas del Mar,cred ca e mai aproape de tine,anul asta nu stiu daca avem timp sa mergem si acolo.
acolo l-am proiectat pe Andres,si familia il numeste Roquetero.

butusei eu nu am facut,nu stiu de ce nu am rabdare la ei...am incercat o singura data dupa revista si am facut unul mare,mai aveam nitel si era bun de mine dar era de mult,nu aveam copil.
apoi am avut o sacosa de butusei primiti si nu i-am pus decat de cateva ori,ca am pus mai mult incaltaminte.
dar am reviste si la toate vin butusei frumosi,daca te pricepi ,iti fac poze la explicatii.
dar adu-mi aminte neaparat maine ca eu uit !!!!!!!!
scrie acolo la fiecare mesaj butusei butusei butusei
ma cam ia o masea,imi aduc aminte de tine prin ce ai tecut...
ati vazut meciul???????

NELA,SORINA sper ca dimineata sa va vad tot acasa,si fara dureri !!

credeati voi ca sunteti ultimele pe aici...
ma uit eu la un film cu Denzel..

sa schimb si semnatura,ca deja e miercuri,am 33 saptamani

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ca mi-am adus aminte.la nasterea fara epidurala,m-a omorat barbatu-meu cu un frecus in cap de imi venea sa ma dau jos dupa masa sa il iau la bataie !
mai nene,mi-a facut parul vartej in cap si ma freca pe urechi de am zis ca imi vajaie timpanele !!!!!!!
eu nu mai stiam de dureri,si ii iesisera si lui ochii din cap de atata impins,cred ca mai avea nitel si se scapa ,si ma freca pe mine la urechi si eu intre dureri,impinsaturi si sa fiu atenta la ce zice medicul,ma omora asta la urechi de nu mai aveam timp sa ii zic sa ma lase ! pana la urma am reusit sa ii zic,ca nu mai auzeam nene nimic din ce zicea medicul,nici cand sa imping,nici cand sa stau,ca el imi astupase urechile !!!
parul l-am avut shomoiog !

ei,la aia cu epidraual,nici n-a pus mana pe mine,si nici el nu s-a mai scremut
am ramas cu paru-n firea mea.

32+

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

NELA,SORINA sper ca dimineata sa va vad tot acasa,si fara dureri !!

32+

Neata!!!! Tot acasa, dar si cu dureri!
Is treaza de mai bine de o ora si nu pot sa mai adorm .
am ajuns la concluzia ca al meu delfinas il asteapta pe tati ca s se nasca. duminica vine si tati in iasi .

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Felicitari Lala! Va scriu din holul hotelului de la mare din Bulgaria,am facut plimbarea de dimineata,marea este superba!burticaeste bine,relaxareamaxima.nu pot sa va citesc,va scriu de pe telefon.va imbratisz pe toate fara exceptie si aveti grija de voi!

Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinsriu!

Nela, sper ca te-a lasat burticul

Sorina, daca vrea sa-l astepte pe tati eu zic ca e super, eu una tare il vreau pe tati prin preajma

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput