HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
nela, intai de toate linisteste-te, totul va fi bine, lista e facuta deja si tu nu apari pe-acolo. in patic la odihna!
vladia, poate sa mai dureze pana sa nasti, eliminarea dopului inseamna un prim pas, dar nu si ca maine nasti! in plus, noi -grabitele - suntem mamici cu delfinasi care au venit la 36s si multumim lui DD ca suntem bine. eu insa cred ca daca stai cumintica, mai castigi ceva timp. la mine a fost tarziu ptr ca eu nu am avut niciodata astampar, duminica faceam sute de km cu masina sa mai vad cate ceva, sa mai prind putina plaja... aveam planuri si ptr duminica de 20 iunie, doar ca in noaptea de 19 delfinasa a decis ca vrea sa vada lumea cu ochisorii ei, nu cum ii povesteste mami...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka nela, intai de toate linisteste-te, totul va fi bine, lista e facuta deja si tu nu apari pe-acolo. in patic la odihna! |
Hahaha foarte tare Ai mare dreptate.
Carla iti multumesc, esti o draguta. O sa stau mai cumintica prin pat si am sa vad maine cum ma simt. Daca e naspa o sa merg la spital.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Mycya spune:
Nela stai in pat in continuare si vezi si maine cum te mai simti.eu nu am avut niciodata parte de asa ceva deci nu stiu ce sa spun.
noi ne punem la ca azi cam multa treba am facut si nenea uterul vad ca se contracta cam des, semn ca trebuie sa ma mai cumintesc si eu si sa mai stau locului in casa
nbuna burticimamicidelfinasi si Maya
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Otiliav spune:
Felicitari Lala, misiune indeplinita. Recuperare usoara si multa putere! Sa fie sanatos si norocos Sebi!
Mi-a scapat mie mesajul ca Mov a nascut?
Nela, da se poate contracta uterul daca juniorul face gimnastica de performanta Trebuie sa reactioneze si el cumva. La mine au cedat durerile la No-spa, am impresia ca e calmant si pentru bb.
Vladia, bafta sa nu ai contractii ca nasterea nu se declanseaza doar ca ai pierdut colul.
Racusor, bravo bravo, bravo. Vezi, cum te-ai mai linistit putin cum sunteti pe drumul cel bun. Eu zic sa nu te mai agiti cu hainute mici de tot ca pana sosesc ajunge voinicul tau sa nu le mai poata purta. Vorbesc serios.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
nela_didea spune:
citat din mesajul lui Mycya Nela stai in pat in continuare si vezi si maine cum te mai simti.eu nu am avut niciodata parte de asa ceva deci nu stiu ce sa spun. Bianca 34+ Andra Maria AMR 5+ pana vede mama comoara |
Parca durerile au devenit mai suportabile dupa no-spa, sunt mai binisor. Vad eu cum ma simt si daca vad ca nu trece, merg la urgente.
Noapte buna, somn usor.
32 + cu o de
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui vladia1 buna seara delfinariu din pacate nu am vesti bune, se pare ca am pierdut ieri dopul......va povestisem eu ca ma simt rau ca nu am dormit toata noaprea si ca am contractii si o scurgere roz.... tutunaru nu e in tara, asa ca am facut o eco de urgenta la iosup si mi/a spus ca cel mic e super ok, colul era inchis lung de 3.6cm....doar ca pe la 6 seara au inceput sangerarile..... mi/am facut bagajul de urgenta, dr m/ia recomandat o colaboratoare a lui de la elia, asta nu era si m/a trimis la alta....care mi/a spus ca ala a fost dopul, dar sa nu/mi fac griji, sa iau pregnyl, no/spa si sa stau in pat cuminte........ Asa ca stau....mai am contractii, mici, nu foarte dureroase....bb se misca rau , de//mi rupe burta....si astept sa treaca timpul Felicitari Lala! sa va traiasca juniorul, sa fie sanatos si norocos! De Mov ce stiti? ma intorc sa citesc capitolul de azi , ca ati avut spor.... Mamica 35+ si CRY (2005) |
daca stai linistita la patut o mai duci chiar si cu dopul pierdut. eu l-am pierdut la 37 de sapt si acum am 39 si ma rog la bebe sa vina odata.
39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
sorina_goga spune:
FELICITARI LALA!!!! BINE AI VENIT SEBI!!!!!!!!
39+ Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
Am ramas sigurica pe aici???? Au am niste dureri de la controlul pe masa si nu pot adormi. Oricum in ultima vreme eu si somnul suntem certati rau de tot.
39+ Bogdan-Andrei
nela_didea spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Am ramas sigurica pe aici???? Au am niste dureri de la controlul pe masa si nu pot adormi. Oricum in ultima vreme eu si somnul suntem certati rau de tot. 39+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
Mai sunt si eu neadormita. N-ai voie no-spa ca vad ca la mine functioneaza?
32 + cu o de
sorina_goga spune:
am voie dar eu consider ca este apa de ploaie si am aluat toata sarcina tot felul de pastile si nu vreau sa mai iau.
39+ Bogdan-Andrei