HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc rodika, ce frumos si cu cat calm vorbesti tu de bebelina ta. alina, nu te mai necaji. ![]() Eu vreau sa plec la piata fara masina (mi-a fost mila de al meu sot si a luat-o el dimineata). De aseara visez la prajitura cu visine, asa ca nu mai pot sa astept sa imi ia cineva visine pe seara. Uf! Doar ca ... ma cam doare burtica si parca s-au cam intetit scurgerile. Stiti voi ca e vorba aia cu "de ce iti e frica nu scapi" 38+ Vine o Rebeca StefaniaUPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
noi azi sarbatorim 4 ani de la starea civila si maine 4 de la nunta...si eu ma gandesc ca nu prea pot face multe
Oana
38+ Matei Marius
AMR 10 zile
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Merci de incurajare .Crispro, n-a mai intrat de cateva zile... Parca zicea ca a luat niste nr. din listuta, nu? Cris 37+ cu ![]() |
cris mama mea e rh- si ne-a\nascut pe mine si pe sora mea natural!
eu va pup va doresc o zi buna ca trebuie sa ma pregatesc sa fug ca azi ma intalnesc cu nene dr ginecolog la ora 15 si apoi pana la serviciu-cica maine ne muta in sediul de la unirii de pe halelor (RBS Bank) si sa apuc sa pun si eu biletele pe lucrurile care mi-au mai ramas acolo-ca nu scapa ei de mine asa usor!
Apoi pana in real sa pun in cos ce ma taie capul si astept sotul sa vina sa ma ia ca el nu are rabdare la cumparaturi sa vina sa pun ain cos baxurile de apa si gata...
facem si noi ultimile cumparaturi inainte de bb!
Aseara a ras de mine ca m-am plans ca nu prea s-a aratat pasionat de carucior...si mi-a spus ca poate daac era un BMW stateau altfel lucrurile!
are idei cum sa mai impinga el carucior la 50 de ani...pai daca a fost in stare sa fac copii la varsta asat sa impinga si caruciore nu...ca pe vlad l-a schimbat si spalat de cand era mic...intradevar era ceva mai tanar avea doar 44 ade ani!
ei sa vedeti voi...cum o sa o mai scoata la plimbare ca o sa uite si cum o cheama cand o sa dea cu ochii de ea!
Parca-l vad mandru si tantos!
Cris multumesc de urari!
Anca +33s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Victo spune:
O Doamne fereste!
Sebi puiule, fii cumintel si respira singurel si fa-te mare!
Paula
cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 13 de zile de dans in burtica
Alina2005 spune:
Eu ma duc la 3 fara un sfert la un cabinet medical, la dr Radulescu de la Polizu. Daca va fi cazul de nastere, ma duc la spital, daca nu, vin acasa.
Problema e ca mi s-a recomandat sa stau in pat, dar cand stau in pat ma doare si mai rau burtica. Daca stau pe scaun mi-e mai bine.
Va tin la curent cu vesti.
tuturor si multumesc pt incurajari!
Alina,
38+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu FETELE AM PRIMIT MESAJ DE LA Lala ![]() Bebe Sebastian Petru Andrei nu e bine nu poate sa respire, de azi e pus pe aparate si perfuzii iar ea e la pamant, are mare nevoie de rugaciunile noastre!!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 35+ cu ![]() AMR 4+ |
O sa ne rugam pt bebe Sebi sa treaca cu bine peste aceste momente. Si pt Lala multa putere

Cris
37+ cu
anca_vlad spune:
Doamnea ajuta sa fie bine o sa respire si singurel unii bb-ii se adapteaza putin mai greu, dar sa fin increzatoare si va fi bine!
DOAMNE AJUTA!
Curaj Lala ca SEBASTIAN e un mic Luptator!

Anca +33s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Victo spune:
Cris, cum e vara, copilasul va trebui schimbat des. la caca imediat, pt ca pielea lor e f sesnibila. la pisu sa o sa iti dai seama ca a facut, pt ca atunci cd pui scutecul sa il pipai cu mana, sa vezi textura, fosneste, poti sa strangi..cd e cu pisu, e mai umflat asa, e cald :), nu poti sa il mai strangi intre degete.
si eu recomand spalatul copilului in defavoarea servetelelor umede, care sunt pline de tot felul de minuni. astea le folosim cd mergem undeva, sau in cazuri de urgenta.
cu spalatul la chiuveta, sincer eu nu am reusit la primul copil. dar pun apa intr-un lighenas, si cu vata un pic de sapun..e gata. apoi clatit un picut si e curat!
Paula
cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 13 de zile de dans in burtica
Cris2010 spune:
Anca, Alina, succes la intalnirea cu doctorii
.
Alina, mi-am pregatit motatele. Sa ne dai un semn
Cris
37+ cu
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
noi azi sarbatorim 4 ani de la starea civila si maine 4 de la nunta...si eu ma gandesc ca nu prea pot face multe Oana 38+ Matei Marius AMR 10 zile |
La multi, multi ani fericiti impreuna!!!!
Cris
37+ cu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta Cris 37+ cu ![]() Mai ales ca zicea Rodika ca a schimbat-o pe Isa de trei ori intr-o ora... |
cris noi avem urmatorul ritual: schimbat si apoi papa...acuma daca la inceput iti mananca din ora in ora nu mai stiu
mami de brotacel Andrei Ioan

Se vad frunzele la morcovi?