HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
michelle1981 spune:
Dragaica, nu arata ca o olita asa? ![]()
![]()
Ma gandeam ca trebuie mai inalt sa poata sta la masa cu adultii
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu 
AMR 4+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Oana, la o epidarala care prinde bine nu mai simti deloc durere. Simti ca se contracta uterul dar nu te doare. E exact asa cum se spune, iti ia durerea cu mana. Eu daca stiam ca-i asa de bine cu epidurala as fi optat si la prima nastere dar am zis ca sunt viteaza. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra |
deci asaaaaa
apoi atunci nu mai e nici o problema
pentru vestile buneOana
38+ Matei Marius
AMR 10 zile
Cris2010 spune:
Otilia, 
Stiu ca tu esti cu Rh negativ. Esti la al treielea bebe, ai auzit cumva ca ar fi contraindicata nasterea naturala din cauza Rh-ului negativ???
. S-a gasit cineva sa-i dea sfaturi sotului meu...
Cris
37+ cu
Cris2010 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle1981
Da, se face masuta si scaunel ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu ![]() AMR 4+ |
Ce inseamana o mamica cu experienta
. Mie mi s-a parut ok, mai ales ca e multifunctionalCris
37+ cu
bumblebee spune:
Cris, desi eu nu sunt in aceeasi situatie, totusi, am 2 prietene care au nascut naturelle, ambele avand rh-
Multi doctori in tara asta, multi binevoitori...
Alina
35+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Ce inseamana o mamica cu experienta . Mie mi s-a parut ok, mai ales ca e multifunctionalCris 37+ cu ![]() |
Si ma gandeam ca fac super afacere ca e 135 ron

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu 
AMR 4+
Cris2010 spune:
Am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta
. Sa nu radeti... Cum imi dau seama ca trebuie schimbat bebe? Ii verific scutecul mai des? Sau ma anunta bebe, plange...![]()
Cris
37+ cu 
Mai ales ca zicea Rodika ca a schimbat-o pe Isa de trei ori intr-o ora...
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Cris, desi eu nu sunt in aceeasi situatie, totusi, am 2 prietene care au nascut naturelle, ambele avand rh- Multi doctori in tara asta, multi binevoitori... Alina 35+ cu ![]() gargarita |
Merci de incurajare
.Crispro, n-a mai intrat de cateva zile... Parca zicea ca a luat niste nr. din listuta, nu?
Cris
37+ cu
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Dragaica, nu arata ca o olita asa? Ma gandeam ca trebuie mai inalt sa poata sta la masa cu adultii ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu ![]() AMR 4+ |
Asta e o varianta, aici e la mare cautare scaunelul asta, o amica il pune pe masa, copii se simt foarte bine in el, tine bine spatele. Costa aproape jumatate cat un scaun din ala mare

, plus il cari dupa tine usor 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
CarmenAlbu spune:
FETELE AM PRIMIT MESAJ DE LA Lala 
Bebe Sebastian Petru Andrei nu e bine nu poate sa respire, de azi e pus pe aparate si perfuzii iar ea e la pamant, are mare nevoie de rugaciunile noastre!!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu 
AMR 4+