PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

GINI imi pare rau. Noua ni s-a furat tricicleta. Timp de un an si o luna la noi nu a functionat liftul si lasam tricicleta de ceva timp la et. 1, pentru ca noi stam la 7. nu eram singurii. si intr-o zi la prannz s-au furat toate tricicletele. Asta e, sa o foseasca sanatosi.
Dureros a fost o perioada, caci atunci cand coboram scarile, Xenia se ducea direct acolo si plangea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Xenia

bobitamica

Edit sa spun ca la noi e inca 9 iulie.... Pfff...

Oh my God GINI, ce aiurea!
Si noi lasam caruciorul langa bancute, dar incercam sa nu il scap din ochi. Am avut eu o patanie cand eram gravi cu Eliza, in 8 luni, si mi s-a furat geanta, de nici buletin nu mai aveam, sa ma duc sa nasc, plus ca aveam in geanta salariul abia luat si telefoanele mobile, si al meu si al sotului, si cheia de la casa, de am dormit o noapte la niste cunoscuti....
Si de atunci nu mai las nimic departe de ochi, nu mai umblu cu salar' la mine, ci folosesc card, am o cheie la altcineva, nu mai tin niciodata in geanta mea telefonul sau cheia sotului, nu merg cu masina descuiata si geanta pe scaun, nu mai iau la mine decat un act de identitate,.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

urez si eu pepenasilor si mamicilor care si-au sarbatorit ziua de nastere in perioda 29.06 - 09.07

Karina, Constantin si Razvan

eu am inceput munca,am avut o saptamana ametitoare sper sa imi intru repede in ritm ca s-au schimbat foarte multe.Daria ramane cu mamaie cat sunt eu la munca si ma bucur ca nu plange dupa mine,bine nici nu ma vazut cand plecam ca la ora aia ea inca dormea,vom vedea cum va fi saptamana urmatoare ca sunt schimbul 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La multi ani tuturor pepenasilor care si-au serbat ziua!!!
mona sanatate puiutului.
gini eu ma ingrozesc de ce zici tu....cum sa-ti dispara carutul?Of ce ti-e si cu oamenii astia rau intentionati...Era gol carutul sau mai aveai cate ceva in el?
Apropo eu nu mai folosesc carut de cand a implinit Ralu 1 an,nu mai vroia sa stea in el si m-am gandit ca o obosesc daca o las sa mearga mai mult pe jos ca apoi sa adoarma mai usor
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gini imi pare tare rau. Si noi cand ieseam cu carucioru il lasam si ne plimbam, dar incercam sa nu-l scap din ochi, plus ca suntem o gasca de mamici si e tot timpul cineva langa carucioare.

Acusi incep si eu munca. Doar juma de norma ca imi fac si PFA, dar tot o sa mi se para ciudat. Macar o sa am si eu timp sa savurez cafeaua

Si mie mi se pare super varsta asta, parca e tot mai destept cu fiecare zi, dar si nazdravaniile sunt pe masura. A inceput sa ne sfideze si se inmultesc si pedepsele.

Se joaca tot mai frumos si inventeaza jocuri noi. Intr-o zi facea curse de masini cu o punga de lamai pe care le pusese in sir indian.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Asaaaa. Azi am facut pe detectivul si am gasit caruciorul. La prima ora am plecat de-acasa si am inceput sa pun anunturi la toate scarile blocului unde imi zisese doamna de-aseara. Am pus si in parculet, pe bancute, peste tot. Pana la pranz, nimic. Asa ca m-am dus la administratorul blocului si am inceput sa intrebam impreuna din apartament in apartament. In final l-am gasit pe omul care il luase, a recunoscut, de voie, de nevoie, ca e la el, zicand ca l-a luat fiindca era seara si sa nu-l fure cineva (desi a vazut ca sunt persoane in parc, la locul de joaca). Dar pana la ora 12 el n-a avut nici o intentie sa-l restituie si doar vazuse afisele alea, zic vecinii. In fine, sunt multumita ca l-am gasit, dar am ramas asa cu un gust amar. De-acum sa fiu atenta sa nu mai scap din ochi nimic. Ce sa zic, asta e locul in care am ales sa traim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Nu-mi vine sa cred ce povestesti Gini....Omul avea copil mic?La ce ii tb carut?Bine ca l-ai gasit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

GIN - bine ca l-ati gasit... Ce urat din partea omului aluia... Daca avea de gand sa il restituie, nu s-ar fi fastacit, ci s-ar fi bucurat sa va vada la usa!

Din toamna m-am decis sa o inscriu si pe Er totusi la bazin. E asa de misto cursul pentru bebelusi! Daca s-ar fi nimerit ca ora cursului de 24-30 de luni sa fi fost o data cu ora cursului la care merge Eliza, am fi fost toate 3 de acum. Insa cursul pentru 2 ani incepe la 8 jumate, si mi s-a parut prea devreme, plus ca n-avea sens sa merg cu amandoua, una sa stea pana se termina primul curs si apoi sa intre Eliza si eu cu Erika sa asteptam pana termina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

helou fetele, barbatu-meu se uita cu neshte colegi la meci, asa ca am liber la forumeala.
gini, ce chestie cu caruciorul, bine ca l-ai gasit, oricum urit de tot din partea tipului care l-a luat. Incredibil ce mai fac oamenii in ziua de azi.
ana-a, ai zis 30 de kg???????? Olala, nu ma infricosa, ca si asa ma simt ca o balena. Io ziceam ca in sarcina asta sa pun maximum 10 si deja am ajuns la +7, asa ca acuma sint la dieta
anka, super ideea cu bazinul, noi o ducem pe Mara la inot de la 6 luni si ne felicitam pentru idee, ii place apa la nebunie, se simte ca rata in apa, deja face chestii avansate de gen scufundari si tot felul, oricum ii prinde bine. Cu bebe2 o sa facem la fel, sa vedem cum ne sincronizam intre cei doi copii.
kamelya, bafta cu reacomodarea la serviciu, eu cind m-am reintors (Mara avea 5 luni) m-am simtit ca venita de pe luna. Mi-a luat o vreme sa ma reobisnuiesc cu toate, inclusiv cu colegii, dar mi-a prins bine sa vad adulti, sa mai schimb subiectele de discutie.

na bun, ma duc si io sa vad ce mai face germanica
noapte buna

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

191

Mergi la inceput