Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 5
pianna spune:
neatza burtici!
Am fost ieri la medic si raportez o bebelina morocanoasa. A stat tot timpul cu spatele la noi, foarte greu a prins dr unghiuri bune pt masuratori. Fata nu am putut sa i-o vad, si de fapt asta era curiozitatea maxima la mine. Singura data cand a stat din profil si-a pus si manutele la ochi, asa ca tot ce am vazut au fost degetelele si urechiusa. Asta e, am venit cu coada intre picioare acasa, dar macar sunt bucuroasa ca-i bine, cu masuratorile in grafic. Avem 530 de grame.
L-am intrebat si de col, se pare ca s-a mai lungit de la ultima masuratoare de la 27 la 31, dar sincer nu stiu daca chiar asa stau lucrurile sau a mai pus dr niste mm de la el ca m-a vazut agitata si stresata.
23+ cu
cori_mic spune:
Neata si de la noi. Ne alaturam si noi in fata unui bol cu cereale cu lapte cu ochii mijiti de somn. Felicitari fetelor care schimba semnatura si la mai mare! Buburuzule ma indragostesc cand vad 30 in semnaturile voastre , vreau si eu !!!
Astazi ne-am trezit in acelasi timp si eu si bebelina asa ca la cateva secunde dupa ce am deschis ochii am inceput sa simt ghemuletul inboldindu-ne .
Bafta fetelor cu eco azi! Sa fie bine sanatosi prichindeii si sa ne aduceti doar vesti bune!
Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
chichiutza spune:
Bunja dimineata burtilici harnice!
Buburuzule felicitari pentru semnatura, wow 30s! Sa cresteti mari si sanatosi!
Aceeasi pb o am si eu cu caldura, nu m-am plans o secunda nici de cata apa e, nici de cerul inchis, nici de racoare. Zilele astea vine canicula, atunci sa vezi tipete!
Cristina 26+
chichiutza spune:
Pianna felicitari pentru bebelina sanatoasa! Nu te necaji ca n-ai vazut fatuca, data viitoare! Important e sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Cristina 26+
eveline spune:
Buna dimineata!
Multumesc de mic dejun, delicios...
La noi a fost rupere de nori aseara...sinistru....
Sa speram ca se termina cu ploile astea ca e nenorocire pe aici in adevaratul sens al cuvantului....nici eu nu suport canicula, nu stiu unde-s anotimpurile de alta data (parca erau 4, nuuu), acum din iarna dam in vara si gata...of....
26+ Darian si mamica de Bianca
kiti2205 spune:
Neata burtici!
Buburuzule, felicitari pt 30sapt. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Parca mai ieri aveam cate 7-8 saptamani...
Am o intrebare - voi va deplasati usor? Ca eu am inceput sa ma legan ca o rata cracanata deja. Si ma tarasc cu viteza melcului. Pai ce ma fac la 35+ dc acum sut asa?
Va pup
Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 Neata burtici! Buburuzule, felicitari pt 30sapt. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Parca mai ieri aveam cate 7-8 saptamani... Am o intrebare - voi va deplasati usor? Ca eu am inceput sa ma legan ca o rata cracanata deja. Si ma tarasc cu viteza melcului. Pai ce ma fac la 35+ dc acum sut asa? Va pup Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
He he..sa vezi cum e la 40s.... Eu intr-o sambata am implinit 40s si si-a facut frate-miu ziua...stateam atunci peste drum unul de altul...m-am apucat cu 3 sferturi de ora inainte sa trebuiasca sa fiu la el sa ma imbrac si sa ma incalt si tot am intarziat juma de ora...asta in contextul in care va dati seama ca nu m-am imbracat cu nustiu ce la cat de balena eram, mai rau a fost ca nu ma puteam incalta (era si iarna). M-a sunat fratelo sa ma intrebe daca mai vin... eram imobila complet.... BTW....a doua zi, duminica, am nascut....
26+ Darian si mamica de Bianca
cori_mic spune:
Fetelor, am citit pe la odiseea de mai-iunie, se pregatesc sa dea stafeta de nascatoare fetelor de la iulie-august! Ghiciti cine vor fi urmatoarele ??? E asa emotionant!!!
Hai ca am luat-o pe aratura cam devreme.. ce vreti? De la hormoni!
Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
ana_25 spune:
Oramona multumim pt micul dejun delicios!
Pianna felicitari pt vestile bune! Poate data viitoare la eco va arata fatuca si va scoate limbuta!
Fetelor am citit la odiseea de mai-iunie! Au ajuns la ultimul capitol cap 100! Ce frumos!!!Sa incheiat cu bine si cu bb-ei sanatosi!
Ana25+ Maia Elena
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Pianna felicitari pentru bebe sanatos. Data viitoare sigur o sa-i vezi si fatuca.
Buburuza ce frumos...30s....Sa cresteti mari si sanatosi!
Kiti sa stii ca si mie deja a inceput barbatu-meu sa-mi zica ca am mers de ratusca! Asta e....crestem mari.
Fetelor nu am dormit deloc azi noapte din cauza durerilor de burtica. Imi venea sa plang, in conditiile in care mi-am facut si injectie de nospa aseara, am luat si pastila. Doaamne cred ca am avut contractii dureroase. Deabia vineri am intalnire cu dna doctor.
Lora bafta la eco!
27+
crina cu