Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

crina cand nu trece numai de la no-spa pune si un supozitor uscosim. mie asa imi treceau la sarcina trecuta. si injectie si pastila si supozitor.

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Salutare Burtici cu fetitze si baietzei!
Am terminat si eu in sfarsit zugravelile si curatzenia(desi praf tot mai este..ascuns), urmeaza sa imi iau 3 saptamani de concediu de odihna iar apoi din 26 iulie am vb cu MF de prenatal, pana la urma nu am inteles cum e mai bine cu prenatalul asta...sa-l luam inainte sau dupa...insa eu simt ca nu prea mai rezist MA MISC GREOI si MI-E SOMN DE IMI VINE SA MA INTIND PE JOS PE MOCHETA DIN BIROU....
De astazi am inceput tratamentul cu Ciprinol...(mi-e foarte teama), Chichi daca ai pe cine intreba despre Ciprinolul asta de 500mg la o sarcina de 27 saptamani..mi-ar prinde bine si parerea altui ginecolog, pentru linistea mea sufleteasca...
Astept concediul de odihna sa merg sa cumpar si eu cate ceva pentru bebelusha mai ales perdelutza cu buburuze si niste stickuri cu trinkle bell in toate culorile...(fac poze dupa)
Ne-am hotarat si la nume: Sara Maria(pana la urma a lasat sotul cum am vrut eu)

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Raluca f frumos numele Sara Maria!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

crina cand nu trece numai de la no-spa pune si un supozitor uscosim. mie asa imi treceau la sarcina trecuta. si injectie si pastila si supozitor.

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Merci Maytrei! Am sa incerc si cu uscosin. Probabil s-a si invatat organismul cu nospa-ul, si cred ca nu-si mai face efectul asa de bine.

27+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Raluca imi place numele ales de voi.
Eu nu stiu ce o sa fac. Sotul meu e foarte incapatanat si nu accepta numele alese de mine. Doar la numele de sfant ne-am hotarat: Elena.

27+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna burticute dragi

Ana, nu ma supar ca ai mutat filmuletul in album. Mersic frumos . Patutu tot de panza ne luam si noi, dar nu stiu daca sa mai asteptam sau nu

Kiti, felicitari pt bebe sanatos. Sa fiti sanatosi si sa o tineti tot asa

Ana, Buburuza, felicitari pt schimbarea de semnatura! si felicitari fetelor cu vesti bune de la eco

Pt contractiile alea nedureroase luati no-spa, asa-i?

INTREBARE: de unde stiu ca e contractie sigur? uneori se intoarce bebelina ca o simt cum se muta in burtica. Sau o fi tot contractie si eu sunt ? Ca atunci cand eu zic ca ea se suceste in burtica, vad cum se muta burta

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Neatza si de la noi, sa aveti o zi fara ploi. Mi-am facut o cafea si ma uit la Mircea Badea..unele din voi sigur isi amintesc de ce.
Buburuzule felicitari pentru semnatura, e frumoasa tare cifra, abia astept sa o incerc si eu.

Pentru fetele din Iasi sau imprejurimi, m-au sunat aseara de la Arcadia Hospital, din 7 iulie va functiona maternitatea privata, o cezariana costa 1600 de euro + zilele de cazare (80 euro/zi in rezerva cu 2 paturi sau 100 euro/zi rezerva cu un singur pat). In pretul acesta e inclus absolut tot, nici haine pentru bebe nu trebuie sa aduci de acasa. Te duci cu mainile in buzunar. Inclusiv partea de cosmetice e acoperita.. Prin urmare, pretul ajunge la cca 1900 de euro.

Va pe burtici.

Iony, Madutza mai veniti cu noutati. Va asteptam cu drag.

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Raluca, foarte frumos numele, e bine ca sotul a cedat, nu?
Buburuza si tu mai ai atat de putin , sa fie totul bine pana la 40s
Lora, bafta azi la eco, te asteptam sa ne povestesti ce mai face Adelina.
Pianna, felicitari pentru mica printesa, vrea sa va tina pe ghimpi si sa va pregateasca o surpriza frumoasa.
Klari, vizionare placuta si ai grija ce visezi la noapte

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineta

Klarisse e super asa...sa mergi cu miinile in buzunare si sa iesi cu bb Abia astept sa se deschida si aici clinica.
Buburuzo cand au trecut saptamanile??? Cand ma uit in urma si imi amintesc de toate grijile ...acum am alte griji bineinteles parca nu imi vine sa cred ca au trecut atatea saptamani.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ma bucur, Klarisse ca e asa. Stii ca dai un ban, dar face
Sa dea DD sa fie bine

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+

Minunea noastra

Mergi la inceput