Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 20
Andreea82 spune:
Buna dmineata burticute.
Haideti ca ne-a dat buburuza desteptarea
. Multumim de micul dejun, eu o sa iau ceva cereale cu lapte azi si o cafeluta mica cu muuuult lapte.
Lora, felicitari pentru falcute! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea
Office, La Multi Ani! cu intarziere, ieri am fost asa de lenesa ca abia m-am dat jos din pat
26+ cu un carucior multicolor :)
oramona spune:
Buna dimineata, burticute si albinuta harnicuta si de la noi!
Lora, felicitari 
2 kg, la cat mai multe .
Eu azi am o durere groznica de cap. Am fost ieri la MF si am tensiunea cam mare 13/9, eu care aveam 9/6. Asta e fara sare , fara cafea (cred ca o sa o fac slaba, slaba). Ma bucur ca-mi da prenatal incepand cu sapt 29 si cateva zile, de cand vreau eu, de pe 27.07, dar mi-a zis ca pot sa intru de pe 15.07. Mi-a mai zis ca gravidele care muncesc nu mai beneficiaza de analize gratuite si nici retete compensate. Cum asa?![]()
![]()
![]()
si CAS pt ce platim? Sunt tare furioasa, nu ca-mi dadea mie cine stie ce analize dar e nesimtire , platim si nu beneficiem de nimic.
Offf, inca doua saptamani de munca, nu mai vreau si nu mai am nici un chef.
Va 

mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
oramona spune:
Azi implinim fix 26 s, de maine schimbam si noi semnatura. Bebelusa mea e cam somnoroasa, ieri nu prea am simtit-o deloc si nici azi nu pare mai activa 
, sper ca e bine.
Buburuza, ce ne-ai pregatit la micul dejun? ![]()
25+ cu Elena Elisa 
LoredanaB spune:
Neata gravidutelor!
De mult nu v-am mai scris.Mare lucru nu am facut.Crestem,adunam kg
.Umblu ca o rata cracanata oricat m-as stradui sa nu fac asta.
Carola...nici nu stiu ce as putea sa-ti spun sa-tialin intr-un fel suferinta.Pierderea e mare.Imi pare nespus de rau.David e acum ingeras si nimic nu-l mai poate rani,nici o branula, nimic.Ma rog pentru tine sa ramai tare.Dumnezeu sa te intareasca! Te imbratisez!
Lora
ai o bebelina numai buna de pupacit.2 kg e super bine!Sa cresteti mari si sanatoase.
Buburuzo felicitari pentru achizitii.Baza nu e chiar necesara.Noi am folosit scoica fara baza.In schimb nu as renunta la landou.In mod normal il poti folosi pana la 6luni si e mai bine si pentru bebita sa stea tot timpul intins.
Bubante ne luam de manuta? si eu caut mereu prin frigider/dulapuri ceva de rontait.Asa ajung in curand cat un elefantel.
Oramona lasa ca trec repede 2 saptamani.Ai grija la tensiune.
27+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
LoredanaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Azi implinim fix 26 s, de maine schimbam si noi semnatura. Bebelusa mea e cam somnoroasa, ieri nu prea am simtit-o deloc si nici azi nu pare mai activa ![]() , sper ca e bine.Buburuza, ce ne-ai pregatit la micul dejun? mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa ![]() |
Felicitari pentru saptamanile implinite! tot asa si pe mai departe.
Stai linistita ca bebita e bine.Poate e mai lenesa zilele astea.
27+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
abe spune:
neata!
bubante ce fain ti-ai inceput ziua! ![]()
oramona nu te ingrijora, sigur e bine!
a mea bebelina misca intr-una, maria in schimb era cu mult mai linistita...
cum adica nu mai beneficiem de analize gratuite? pai si restul lumii beneficiaza?
mami de Maria si
22+
Andreea82 spune:
Am mai adaugat si noi o saptamana la semnatura! Felicitari tuturor burticilor care fac la fel si sa o tinem tot asa pana la 40 de saptamani.
Bafta fetelor care au intalnire azi. Sa va vedeti bebeii miscaciosi si jucausi. Va asteptam cu noutati despre falcute, manute in gura si picioruse zglobii.
Oramona, nu-ti fa griji. Am avut si eu zile din astea cand nu am simtit nici un sut, nici o miscare pana aproape dupa-masa. Si pana la urma tot a dat un semn bb.
Apropos, am eu asa o presimtire de ceva timp ca al meu chirias mic este de fapt o ea
. Ieri dimineata ne-a zis tati ca a visat ca nascusem si aveam o fetita frumoasa
. Cine stie...
27+ cu un carucior multicolor :)
oramona spune:
Abe, nu stiu, m-am enervat si nu am mai intrebat. Oricum a zis ca acum nu trebuie sa fac analize, ci peste o luna
. O sa le fac pe cele la sange, ca de alea mi-e mie teama si mi-a dat sa iau fier, calciu si acid folic fara sa ma intrebe daca acum iau ceva, si eu iau Elevit, asa ca nici prin cap nu-mi trece sa o ascult. O sa fac analize sapt viitoare si peste o luna o sa ii cer explicatii cum nu se fac, mai ales daca voi nu o sa primiti acelasi raspuns.![]()
25+ cu Elena Elisa 
eveline spune:
Lora, felicitari pentru bebelina grasulina...super super...
Lora, ce sa mai spun de ploi, vedeti si voi la televizor ce nenorociri sunt...am vrut sa merg aseara la un hipermarket care e peste apa Sucevei si n-am avut tupeu....cand sa plecam se anunta viitura pe rau. Si chiar am vb cu o colega ce a fost in zona si mi-a spus ca era plin de autoritati pe acolo... Nu vreau sa cobesc, da tot aud la tv ca vin ploile spre jud Neamt??? Of, de s-ar termina odata....
26+ Darian si mamica de
Bianca