Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 19
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Chichiuta, nici mie nu-mi vine sa cred, dar aparatul ala era prea sigur pe el si-apoi se vedea ca e falcoasa! ![]() As pune si poze, dar am reinstalat windows-ul si nu gasesc cd-ul de la camera si nu le pot descarca, iar cu scanner-ul de acasa nu ma descurc defel...am 7 poze cu bolfitele, da' gasesc eu o modalitate sa le pun. Eveline, ce e la Suceava? Vad ca a plouat iar azi... Lora, mami de Iustina si ![]() 31+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Eu am facut poza dupa poza cu telefonul si le-am descarcat din telefon ca altfel nu reuseam. Nici eu nu mai am cablu la camera!

Cristina
26+
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui histamina pic. mai am 2 capitole si gata. sper sa ma ajute Dumnezeu sa termin. Sunt de 12 ore si nu cred ca mai pot mai mult de 30 d emin. seara buna. nike ![]() ![]() |
Bafta !! Spor la scris !! si suntem alaturi de tine !
sorana
22+ cu
sorana_23 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cori_mic
Buburuza si noi tot asa am luat la printesa. Rosu, tu ce culoare ai ales? Sorana, Buzz 3 cu landou, parte sport si scaun de masina Maxi Cosi pana la 1 an a costat 3000 Ron. Si asta ca era oferta si dadeau scaunul gratuit ca separat mai era si ala 500-600 ron Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Cori, de unde le-ai luat ? Din magazin sau a fost comanda pe net ? Mi se par super dragute, dar as vrea sa le vad inainte de a lua o decizie.
sorana
22+ cu
nicopic spune:
multumesc inca o data fetelor pentru raspunsuri
noi ne retragem
somnic usor!
Nico, burtica de
29+
cori_mic spune:
Sorana, l-am luat din Miniblu in jur de 1 iunie ca de-aia era oferta, dar nu era cu limita de timp, ci pe baza de stoc, deci daca mai au se mai gaseste oferta.
Mi-au facut acolo o demonstratie cu toate piesele, le-am intors si pe dos pana ne-am hotarat si noua ni s-a parut chiar ok in ceea ce consta calitatea. Are un sistem super cand e strans apesi pe un buton si se ridica singur
. Noi voiam initial Stokke , dar in magazin cand am vazut ce mica e partea sport si ce tare e am renuntat. Quinny e muult mai ok pt bebe.
Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui sorana_23
Cori, de unde le-ai luat ? Din magazin sau a fost comanda pe net ? Mi se par super dragute, dar as vrea sa le vad inainte de a lua o decizie. sorana 22+ cu ![]() |
Sorana, am luat caruciorul si scaunul de aici, din Oman. Nu cred sa te ajute prea mult, asa ca fugi repede la Miniblu.
Modelul de Quinny ales de noi este Quinny Senzz (desi e tare aratos, nu am luat Buzz 3 pt ca ni s-au parut rotile din spate prea mari si ne-a fost teama ca nu va incapea usor in masina/lift). In plus, Senzz este mai ieftin decat Buzz.
Desi o asteptam pe Sofia, culoarea caruciorului este turcoise.

Scaunul de masina este rosu.
Nu am luat landou. Am inteles ca landoul se foloseste in primele 2-3 luni si atunci am hotarat ca nu are sens sa mai dam banii si pe landou, in prima perioada urmand sa folosim exclusiv sacunul de masina care se poate atasa cadrului metalic al caruciorului.
Cori, tu ai luat si baza pentru scaunul de masina? Era inclus in set/pret? Te intreb pentru ca aici se vinde separat, dar din pacate acum nu mai au deloc in stoc, asa ca ar trebui sa mai asteptam vreo 2 luni... Mai e o mica mare problema: scaunul de masina a costat echivalentul a 160 de euro, iar baza se vinde cu 150 euro... Mi se pare stupid sa dau practic aceiasi bani pe baza, care nu este decat un accesoriu al scaunului....
30+
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Am trimis mesajul dinainte ca sa nu-l pierd in caz de reset. Deci sunt fericita ca e totul ok. Am discutat si despre nastere, dr. zice ca sigur nasc natural fara probleme, e deja asezata don'soara in pozitia corespunzatoare, n-are cordonul in jurul gatului (aveam emotii din cauza asta) si sper sa nu si-l invarta pana la 40 de sapt. Cica momentan nu trebuie sa cumpar nimic special pt. nastere, pt. spital, dar daca o fi, imi spune ea in ultima luna. A zis sa iau in continuare calciu si fier si daca sapt. viit. e ceva in neregula la analize sa o sun si imi spune daca e nevoie sa mai iau ceva. A, si luna viitoare imi prescrie cica niste ovule, chiar daca nu e nicio infectie, sa fim sigure ca e totul curat. Am scapat si de calul balan, ca e bine colul. Lora, mami de Iustina si ![]() 31+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaari pentru bebelina rotunjoara si miscatoare si pentru vestile bune de la eco!!! Numai asa sa o tii pana la 40 de sapt si dupa aia sa iti tii minunea in brate si sa te bucuri de ea 100 de ani!!!

30+
Buburuza_10 spune:
Hehehehehe! Ce limbarita m-a apucat la prima ora a diminetii! Si cel mai "dragutz" e ca vorbesc singura... celelalte mamici si viitoare mamici dorm?
Buuuuuuuuuun... Deci... BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAA!!! Jos din pat, acum mergem la baie sa ne spalam pe fata si pe dinti si ne pregatim pentru micul dejun!!!
Cu ce va servesc? Avem di toate!!! ![]()
30+ 
Bubante spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Buuuuuuuuuun... Deci... BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAA!!! Jos din pat, acum mergem la baie sa ne spalam pe fata si pe dinti si ne pregatim pentru micul dejun!!! Cu ce va servesc? Avem di toate!!! 30+ ![]() |
Neataaaaaaaaa
A tras o rapaiala zdravana dimineata si am ajuns la birou fleasca! A trecut un bou cu masina pe langa bordura si efectiv ne-a umplut de apa si respect. Initial am tras o injuratura spumoasa, impreuna cu ceilalti oameni care stateau la semafor, dupa care mi-am dat seama ca a fost ca-n filme si m-a busit rasul. Pacat ca eram singura care behaiam in strada.
In alta ordine de ide, eu care ma laudam ca nu m-am ingrasat si nu am pofte, am inceput sa rontai toata ziua. As manca nonstop
.Asa ca, Buburuzo, sari cu ceva de papa (eu am tras un mic sandvis inainte de a pleca iar acum bag biscuiti cu stafide la cafea).
_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(23+)