Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaelka77 spune:
Lora felicitari pentru falcoasa
Ana esti tare harnica...eu azi doar am spalat vasele din care am mancat si am spalat haine (masina a spalat
) In rest leneveala....
Am mai facut cumparaturi mai mici: termometru de camera si de baie, biberoane, piaptan si perie, perie pentru curatat biberoane, aspirator nazal... parca sunt jucarii asa sunt de mici si de colorate. Am fost cu o mamica si m-a ghidat ca altfel imi prindeam urechile.![]()
29+
nicopic spune:
Salutare burticute! Sa cresteti mari, frumoase cu bebelini sanatosi si voinici!
Nu reusesc sa va scriu mai des, insa va urmaresc zilnic. Am o intrebare pentru voi
Ce detergent folositi pentru hainutele bebelinilor? ma gandeam la ceva mai soft...
Vreau sa incep sa le pregatesc... ca deh nu mai e mult..
ps am implinit 29+ dar nu mai stiu de unde se schimba semnatura... poate ma ajutati voi
Multam frumos
Nico, burtica de
26+
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicopic Salutare burticute! Sa cresteti mari, frumoase cu bebelini sanatosi si voinici! Nu reusesc sa va scriu mai des, insa va urmaresc zilnic. Am o intrebare pentru voi Ce detergent folositi pentru hainutele bebelinilor? ma gandeam la ceva mai soft... Vreau sa incep sa le pregatesc... ca deh nu mai e mult.. ps am implinit 29+ dar nu mai stiu de unde se schimba semnatura... poate ma ajutati voi Multam frumos Nico, burtica de 26+ |
eu si acum le spal pe ale piticei mari ori cu dalin cand gasesc ori cu detergent lichid cu sapun de marsillia. pe ambele le gasesti in carrefour. ca si balsam pun cocolino sensitive.
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
office spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Oooof, am mai scris un mesaj si s-a resetat calculatorul. Scriu repede si apoi revin, daca e sa se reseteze iar, macar sa va anunt cum a fost la control. E o grasunica de 2 kg foarte miscatoare, de nu mai reusea dr. sa o masoare, avea picioarele cand in sus, cand la gura, cand mainile in gura, nu statea locului nicio secunda. ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 31+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Felicitari Lora!

Tina,
cu
(31+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui nicopic Salutare burticute! Sa cresteti mari, frumoase cu bebelini sanatosi si voinici! Nu reusesc sa va scriu mai des, insa va urmaresc zilnic. Am o intrebare pentru voi Ce detergent folositi pentru hainutele bebelinilor? ma gandeam la ceva mai soft... Vreau sa incep sa le pregatesc... ca deh nu mai e mult.. ps am implinit 29+ dar nu mai stiu de unde se schimba semnatura... poate ma ajutati voi Multam frumos Nico, burtica de 26+ |
Felicitari pentru semnatura! Din profilul personal se schimba setarile!
Tina,
cu
(31+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
bebecris26 spune:
fetelor astazi am avut toata ziua niste ameteli puternice........
cristina si bebe in burtica
25+sapt
ana_25 spune:
NICOPIC intri la profil personal si jos ai optiuni + .
Nu mai pot de durere de picioare
Sa-u umflat f rau,am impresia ca plezneste pielea pe ele. Mi-am pus comprese cu frunze de varza zdrobite,poate se mai dezumfla ca nu mai stiu ce sa fac 
ma dor groaznic!
NOAPTE BUNA DRAGI BURTICI!
Ana
25+
Maia Elena
abe spune:
office La multi ani!! 

loraG felicitari pt vestile bune si pentru falcute!!
nicopic eu am folosit Dermalin pentru prima etapa, adica atat cat a tinut o cutie de 3kg, dupa care am trecut la detergentul cu care spal si hainele noastre.
mami de Maria si
21+
cori_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Vom fi atenti, plus ca trebuie sa existe un contract unde suma sa fie clar stipulata Klarisse graviduta 25+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse, poate sa fie suma stipulata in contract, dar daca este nevoie de anumite investigatii/tratamente suplimentare se platesc separat in sistemul privat. Asa e peste tot si de aceea si acel exemplu dat mai sus despre Medlife. Si eu tot acolo voi naste si se vorbeste mult pe aceasta tema la subiectul Medlife de la nasterea unei stele. Dar nu a fost nici un caz cu asa o diferenta ci ceva gen 100 ron-200 ron. Poate ca in acel exemplu a fost nevoie de stat zile suplimentare...
Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
Ce model ai ales la Quinny si de unde l-ai luat ? Mie imi place la nebunie Buzz 3 dar cu tot cu landou ajunge la vreo 700 eur.. si mi se pare cam mult . sorana 22+ cu ![]() |
Buburuza si noi tot asa am luat la printesa. Rosu, tu ce culoare ai ales?
Sorana, Buzz 3 cu landou, parte sport si scaun de masina Maxi Cosi pana la 1 an a costat 3000 Ron. Si asta ca era oferta si dadeau scaunul gratuit ca separat mai era si ala 500-600 ron
Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

E o grasunica de 2 kg foarte miscatoare, de nu mai reusea dr. sa o masoare, avea picioarele cand in sus, cand la gura, cand mainile in gura, nu statea locului nicio secunda.