Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
madutza_bra spune:
gata, m-am lamurit (am vb cu o prietena ginecolog ) La mine nu e nici un fel de incompatibilitate de grupe sanguine. Am doar incompatibilitate de rh, pe care o stiu si care nu mi-a creat nici un fel de pb pana acum, am facut vaccin dupa nastere.
Pb la rh apare doar in cazul in care mama are rh negativ si tatal rh pozitiv. restul de combinatii nu prezinta nic un fel de pb. In situatia asta tb facute dozari de anticorpi de vre-o 3 ori in timpul sarcinii. Orice pb apare se rezolva cu tratament. In cazul in care sunteti la prima sarcina sunt mici sansele sa apara anticorpi.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelusi spune:
De_ea bine ai venit
Fetelor eu data trecuta am avut un remediu dar nu mai imi amintesc ce,dupa ce imi amintesc vaspun......stiu ca am patit-o si eu cu sangerarile gingivale
Eu am fost la restaurant si am bagat o ciorba de burta cu o pofta.....s acum imi vine sa vomit de mor
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
nicki81 spune:
Buna fetelor! Scuze ca n-am mai intrat , dar sunt plecata pentru ceva timp de acasa.
Am fost ieri la dr., sunt in saptamana 13 si mi-a zis de incompatibilitatea grupelor de sange, eu avand 0I si sotul BIII, ambii rh pozitiv.Mi-a zis ca trebuie sa fac dozari de anticorpi la centrul de transfuzii in lunile oct. si dec. si daca rezultatul va fi pozitiv va trebui sa urmareasca mai cu atentie evolutia copilului caci ar putea avea probleme, nu a specificat ce anume. Am fost tare ingrijorati cand am aflat, dar apoi am citit pe net si am gasit si noi ca ar putea face la nastere icter mai pronuntat si ne-am mai linistit. Dr. a zis ca fiind la prima sarcina nu ar trebui sa fie probleme si sa nu ma strezes.
de_ea spune:
multumesc roxx.sunt la primul bebe si de 2 saptamani ma lupt cu niste greturi groaznice.
7+
nicki81 spune:
Eu maine merg sa fac dublu test, sunt tare stresata.Chiar ati auzit ca da erori?Doamne ajuta sa ne iasa la toate bine si sa avem niste bebelusi sanatosi!
shubulina spune:
Ce fac burtoasele dragalase?
Mai fetelor,asta cu grupa de sange e prima data cand o aud
Eu zic sa nu va mai faceti atatea probleme,sunt medici si medici,unii cer toateee analizele posibile si imposibile si ce le da lor prin cap,altii cer analizele cele mai importante si care prin rezultatul lor pot influenta dezvltarea lui bebe.
Sa va intreb acuma.Oare e rau ca azi n-am avut dact o usoara stare de greata??
Am terminat si eu rahatu de Sumamed,sper sa iasa negativ acuma rezultatul la ureaplasma.
Shines,acuma vad data ta de nastere.
Eu sunt pe 11 ian 1983 (Bebelu,ma treci si pe mine,te rog?)
bebelu86 spune:
am revenit si eu de la plimbarica
si eu am probl cu nervii ma enerveaza din orice, nu imi convine nimic din ce mi se zice sau face, parca toti au ceva cu mine.
stiu k nu ii face bine lui bb, incerc sa ma controlez, dar am momente cand imi vine sa ii strang pe toti de gat.
inainte de sarcina eram o fire ff calma si fff greu ma enervam.
Tierry eu abia maine ma duc sa imi ia sange pt DT. lasa k vor fi bune rezultatele.
mie mi-a dat de ales intre elevit si centrum materna. iau ce vreau.
deci sa intelg ca elevitu da foame mare.
DOlores ce flacau frumusel ai sa-ti traiasca
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+
madutza_bra spune:
mai fetelor, pe mine nu m-a trimis dr la hematologie asa dupa ureche , eu am o sarcina pierduta din cauza unui hematom, si tb sa fac mai multe analize pentru a nu pune in pericol si sarcina asta. La prima sarcina nu am facut asa ceva.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png