Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
LunaNoua spune:
Bebelusi, sa stii ca eu mi-am panificat o excursit la Pastravaria Albota. Am citit ca acolo sunt ponei care se lasa calariti. Daria e innebunita dupa cai, toata ziua ma pune sa ii arat poze cu cai pe net Am dus-o la o ferma cu Ponei langa Brasov, si mereu cand vorbeste de poneii aceia, vorbeste "Tabu al meu" Acum s-a inchis acea ferma .. si .. am ramas fara ponei. E jaleeeeeeeeee Cel mai aproape am gasit langa Sibiu, la Albota, deci ... ce zici ? Punem de-o intalneala acolo ?
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in s 10
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
LunaNoua spune:
Ba am un somn ... de numa. Dar ma pregatesc pentru un targ important, si vreau sa schimb panourile, si etichetele la produse, si ... sa mai si fac produse noi ... am o tona de lucru.
Am trebaluit azi prin casa si am si facut de mancare, in loc sa ma preocup de targ Am facut supa de morcovi cu galuste .. si .. am mancat ca sparta. Foarte bine mi-a picat ... dar apoi nu ma mai puteam misca. Eram cu burtoiul plin de supa ... esuata pe mal
made in Brasov
shubulina spune:
Luna,eu gata,cedez
Maine ma trezesc cand vreau euuuuu.D0aia am si dormit pana tarziu dupa masa si acu n-am stare.
Te pup,spor la treaba si nu te obosi prea tare
LunaNoua spune:
Somn usor
made in Brasov
RaluKara spune:
buna dragele mele. cate o pentru fiecare din voi. sunteti vorbarete rau, abia am timp sa va citesc aramite sa mai si scriu..uf...
am si eu o mare nelamurire. miercuri tre sa ma u la dr si mi-a zis ca imi face bitest, dar n-a speificat daca testul e sange sau eco sau nimic. si pana acum nu am reusit sa dau de el ca e un nene tare ocupat. intrebarea mea e: care e orinea normala, intai sange(se recolteaza la orice ora sau la fel ca analizele pe nemancate si nebaute??) si dupa aia eco, sau invers?? tre sa fie un anumit interval orar intre cele 2?
stiu ca trebuia deja sa fiu si mai bine documentata pe subiectul asta, dar inca nu m-am hotarat daca vreau sa fac bitestul sau nu, avand in vedere ca rezultatele sunt doar statistice si nu vreau sa stau ca pe ghimpi mai ales ca in tot ce tine de sarcina sunt putin cam paranoica..mi-e ca ma iau la cearta cu dr daca el insista sa il fac si ajung sa il fac dar fara sa ma intereseze deloc rezultatele..
offf, de ce nu m-am facut eu dr, ca asa nu imi mai faceam atatea probleme...
10s
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/RaluKara# poze
vas spune:
Buna dimi!!!!!!!!!!!
Mai fetelor m-ati ametit cu grupe de sange, bitest, TT, uffff, bine zice Doloress ca e mai bine sa nu stii.
Nici eu nu am fost la analize.....sincer cred ca pe saptamana viitoare imi voi face timp sa ma duc.
Madutza, nu esti la prima sarcina, ai deja un bebe, ce se agita asa doctorita aia? Oricum ai cateva lucruri deja lamurite...asa ca stai linistita, ai tot timpul sa-ti faci analizele.
Bebelusi, si eu am fost ieri la restaurant si cand am ajuns acasa m-a intrebat sotul ce-am mancat . Raspuns : Nu pot sa-ti spun ca daca pronunt vomit.
Roxx26, ai mare dreptate cu stresul, ne facem griji aiurea.
De-ea bine ai venit!!!!!! HAi ca suntem tot mai multe burtici!!!!
Shines, eiii pai ce sefa rea te-ai facut!!!!
Si eu eram genul MUT la inceput......sa vezi de cand o am pe ELiza ce dura sunt si cum le zic la toti ce nu-mi convine.
doctorita mea abia din 15 iulie vine din concediu..si astept cumintica sa treaca timpul.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
bebelusi spune:
Vas exact asta era senzatia aseara...........
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
madutza_bra spune:
'neata fetele!
ralukara, stiu ca la DT , intre eco si analiza de sange nu tb sa treaca mai mult de 24 de ore, dar nu stiu daca are importanta ordinea in care sunt facute. Nu vad de ce ar tb sa fi nemancata pt analiza de sange, dar cel mai bine iti raspund fetele care l-au facut deja. Eu mai am pana acolo
vas, asa i-am spus si eu dr-itei: stai, cucoana, ca eu am deja un copil sanatos si frumos si nu am avut nici o pb in sarcina cu el!!! Si mi-a zis ca pb pot aparea de obicei la a doua sarcina
Dar, GATA, nu ma mai agit! Eu simt ca bebe e f bine, azi mi-am facut o programare la un eco , la ora 13:45 il vad pe bebe si sper eu sa aud si inimioara . Ieri aveam beta de 14009.9, si stiam ca la peste 15000 se aude si inimioara. Poate a crescut pana azi
Pupici, sa aveti o zi frumoasa!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png