Prietene la bine si la greu - 28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

am mai postat si noi cateva poze pe fulgusori.....

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

GABITZA sa iti traiasca gargaritzele. Ce mult au crescut

RALUSEBY tre' sa gasesti matalutza ceva in dulap pt maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Fetele, am senzatia ca astia mi-au calculat gresit indemnizatia. Pot sa sun in Hambarului la nr pe care le-ati mai afisat voi (Monis) sa-i intreb cum naiba au calculat?

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna !

Mihai a fost foarte agitat azi si azi noapte la fel, ii ies azi maine dintii de sus ca se vad se si simt, la inceput am observat eu doua puncte albe sus dar am crezut ca a facut saracul afte in gurita. Acum doarme ca l-a mai lasat un pic , cand am vazut cum plange saracul am plans alaturi de el, imi era mila de el de mi se rupea sufletul si cum se tinea cu manutele de mine. Am impresia ca il chinuie mai tare decat cei de jos. Sper sa scapam repede de durere. Sunt obosita, dar o sa trecem cu bine si peste asa zise probleme.

Andre frumoase poze de la botez, frumoasa mica-mare crestina Chiara, frumoasa si mamica imbracata.... si ce sa mai zicem de bunatatile pregatite si de tort.

LA MULTI ANI FULGUSORILOR DE AZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Fetele, am senzatia ca astia mi-au calculat gresit indemnizatia. Pot sa sun in Hambarului la nr pe care le-ati mai afisat voi (Monis) sa-i intreb cum naiba au calculat?

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

am postat eu numerele pt Gabitza care nu stiu daca le-a vazut ca nu a zis nimic... acum nu cred ca le am cu mine dar le caut

daca suni, iti spun cum au calculat sau poti trece pe acolo sa-ti ridici decizia de acordare... oricum, s-ar putea sa nu-ti rezulte daca ai intrat in CIC din mijlocului lunii si banii sunt calculati doar pe o parte din luna si nu pt o luna intreaga...

edit: 021.250.90.20 / 21 / 22

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ce liniste pe aici, ma bag si eu la nani
nb

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

In seara asta nu mai am limbarita ca ieri.
Am intrat doar sa-i spun la Andre ca a aratat superb in rochita albastra, iar Chiara... ca o adevarata principessa! Eu nu stiu daca am inteles bine: pana la urma, tu i-ai facut, Andre, rochita aia??????

Ma bag si eu la somn.

noapte odihnitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mai, dar ce-am zis asa de rau?

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut, azi tot am vrut sa intru sa fac cinste ca am scazut sub 60 de kg! Mai 5 kg si sunt iarasi !!!

Many eu zic sa nu te necajesti ca stati f bine cu greutatea. De chestia cu olita eu zic sa nu te stresezi, pana la un an jumate ii cam pui degeaba, nu fac constient la olita, doar daca ii nimeresti chiar atunci se intampla sa faca. Cel mai ok e sa astepti pana incepe sa manifeste interesul pentru olita/wc si cere singur din curiozitate sa fie pus acolo.

Andre tare faini ati fost, si tu cu rochia si mai ales Chiara! De rochita ei nu mai vorbesc, e superba ma eclipsezi la italience!

Nu mai stiu ce am citit, desigur. Pupilici, maine trag tare la rochita ca am soacra!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Many eu zic sa nu te necajesti ca stati f bine cu greutatea. De chestia cu olita eu zic sa nu te stresezi, pana la un an jumate ii cam pui degeaba, nu fac constient la olita, doar daca ii nimeresti chiar atunci se intampla sa faca. Cel mai ok e sa astepti pana incepe sa manifeste interesul pentru olita/wc si cere singur din curiozitate sa fie pus acolo.

Diana multumesc de sfaturi. Nu ma stresez de greutatea lui Vlad, ce ma supara este ca a luat numai 150gr. Eu o cauza o gasesc in faptul ca 4 zile a avut 7-8 scaune/zi, nemodificate, fapt ptr. care nu m-am ingrijorat prea tare. Banuiesc ca nu a asimilat prea mult din cauza asta.
Despre olita nu am de gand sa incep de acum, in vara asta o sa fim mult de drumuri si am ce cara, nu mai car si olita dupa noi.

Este liniste pe aici, ma duc si eu la

P.S.Daca are cineva MO in format electronic sau scanat cu actul normativ despre indemnizatia de crestere copil, rog frumos si la mine un PM sau Yahoo, oare sa se aplice cu 01.06?
Pupici
NB

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput