Prietene la bine si la greu - 28
Raspunsuri - Pagina 6
RamonaCopot spune:
Hello, hello
si eu prin casa cu urlaciosul. M-a pus sa beau 2 pahare de si acuma nu pot sa bag si eu somn langa pici. Asa am facut si aseara si la 2 eu ma tot foiam prin pat, iar la 6 am avut trezirea.
Domnita Ruxandra , Raluca , Dragos si Eva , Matei
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
many_bani spune:
Ce plaja Raluci? m-a prins o ploaie cu copilul afara de nu mai stiam de mine.
Azi am fost la pediatru, nu am mai fost de la 6 luni. Fontanela ok, a zis ca-i place cum sta in fundulet, dar ca ar trebui sa-l las sa topaie mai mult in patut, de parca eu nu-l las. Ea nu intelege ca se ridica si se infige cu dintii in marginea patului si sta asa pana mergem si-l luam. Ca ar fii timpul sa cochetam cu olita, atunci cand stiu eu ca face kk. Pai el face de cele mai multe ori in timpul mesei, sa-i dau sa manance pe olita?
Cu kg. stam mai prost, are 8,450 kg si 75 cm. Daca de la luna6 la 7 a luat 600 gr. acum de la luna 7 la 8 a luat numai 150 gr.
Avem liber la spanac, cartofi a zis ca recomandarea ei este dupa un an, peste numai pastrav si salau. Vlad a fost cumintel(altadata numai cand intram incepea maraiala) chiar a ras. A zis ca sa ne asteptam ca sus sa-i iasa 4 dinti odata dupa cum se prezinta gingia. Daca toate bune si frumoase ne mai vedem la 10 luni.
Vlad doarme acum iar eu ma bag la calcat.
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Lidia74 spune:
ANDRE imi place cum iti sta cu suvitze blonde...ce rochie sexoasa ai avut. Tu i-ai facut rochita Chiarei?
lylyana.ion spune:
este oficial: indemnizatia mamicilor cu 15% mai mica
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
miany75 spune:
buna,fetele!!
va salut si eu rapid din mers..pana doarme piti..
Andre ma bucur ca ai ramas doar cu esentialul...loc de mai bine este totdeauna,ca ,deh,asa suntem noi...
Lumi se accepta toate urarile si scuzele ce mai face nora mea 'umblacioasa'?! va
cred ca ma duc sa fur si eu o juma de ora de somn...ca vaz ca se recomanda..
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion este oficial: indemnizatia mamicilor cu 15% mai mica Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra |
de unde oficialul asta, baga ceva documente ca eu stiu altceva
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
ralu_seby spune:
Bine v-am gasit!
Andre, misto poze, frumosi participanti! Sa va traiasca printesa!
Monisule, nici nu intentionez sa ii inlocuiesc o masa de lapte, ii dau completare intotdeauna dupa legume si vad ca merge f bine asa.
La Multi Ani Raluca, Ruxandra, Mucosii si Matei!!!
Many, vaaaiii 4 dinti odata?!?! Ma bucur insa ca sunteti ok.
Raluci, kisses pt fata informata!
Lili, stiu rochiile, sunt in tema cu toate site-urile de profil..chiar si acestea sunt peste 1700 ron. Iti multumesc muult pt grija si idei
By the way...n-am cu ce ma imbraca maine la cununie ma tot uit ma tot invart...
Incerc sa mai pun niste poze
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Raluci, kisses pt fata informata! Lili, stiu rochiile, sunt in tema cu toate site-urile de profil..chiar si acestea sunt peste 1700 ron. Iti multumesc muult pt grija si idei By the way...n-am cu ce ma imbraca maine la cununie ma tot uit ma tot invart... Incerc sa mai pun niste poze |
te astept cu drag si la mine in dulap
many ma bucur ca frumuselul este bine,sper totusi sa nu iasa toti ce 4 muschetari odata
Poze BUBU
asa creste Bubu
ralu_seby spune:
Cateva poze mai nou incepand de:aici
si 2 filmulete: :www.youtube.com/watch?v=iIQqyJB85hk" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=UNpM3Hph8JU" target="_blank">aici
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
raluci_b spune:
din pacate Lyly a avut dreptate, ne-au lucrat frumos, total netransparent
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_20178/desktop_1/Masurile_de_austeritate_publicate_in_Monitorul_Oficial._Salariile_scad_pensiile_nu.html
ciudat este ca se aplica cu luna iunie, sau asa scrie aici
Poze BUBU
asa creste Bubu