Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

onita ai un bebe frumusel tare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

MULTUMESC frumos! SIlvana e tare haioasa si zambareata, iar Ivan e barbatel, maine-poimaine il insori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fata, ROXANO, care Michelle?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fata, ROXANO, care Michelle?

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

uite fata ce ne.a facut
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/Michelle_sf?locked=true#5485893393766440994

e 6 dimineata si eu tot la poza ma gandesc:))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

OANA, cand ma uit ce mare si frumos e Eric parca mai imi dai un pic de curaj, ca ma gandesc ca si al meu o sa creasca imediat mare si o sa rada si o sa se joace
...ce frumos intalnirea de 10 ani, dar cum de era asa multa lume in amfiteatru
si noi am avut intalnirea de 10 ani...si a programat-o una desteapta in luna mai, imediat dupa ce nascusem si bineinteles ca nu am avut cum sa merg

ONITZA, daca nu vrea nimeni hainutele poate gasesti vreo familie mai saracuta si le faci o bucurie, sau poate stiu fetele pe cineva care are nevoie...eu asa as face (momentan ale noastre le tinem pt bebe nr 2-cand o sa fie).

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

buna dimineata fetelor,
va multumim din suflet pentru urari si gandurile bune! Sa dea Dumnezeu ca toti bebelusiii sa fie sanatosi, voiosi si mancaciosi!
Noi ieri am fost in vizita la bunici, in dr taberei. Petru a fost deosebit de bine dispus, amandoi bunicii l-au dragalit si s-au jucat cu el (inclusiv tinut in brate ). Rasfat total ce mai!

Oana bine ai revenit! Am vazut pozele cu Eric in prima lui excursie, a crescut extraordinar de mult, ai cavaler mare!

Fetelor si eu am trecut prin usoara depresie dupa nastere insa la mine s-a remediat foarte bine cu odihna. Am rugat-o pe mama si pe soacra mea sa vina sa ma ajute, alternativ ca eu sa pot dormi. Daca stiam ca este cu una din ele, puteam adormi cu usurinta. Daca eram doar eu cu Petru si el adormea eu nu puteam adormi langa el, il verificam de o suta de ori, sa vad ca respira bine, ca nu s-a intors pe burta, ca nu are febra, imi veneau o suta de idei in minte; timpul trecea si cand eram si eu gata de somn se trezea piscotul cu forte noi pentru urlat. Apoi m-au ajutat plimbarile cu carutul, in parc in pas vioi. Roxana a sugerat la un moment dat pe forum si la mine a functionat.

Miria La multi ani pentru mama ta! Sa fie sanatoasa! ti-am trimis un PM legat de dr homeopat. as vrea si eu sa intru in legatura cu unul ca sa il ajut pe petru cu infectiile urinare.
Delia cum se simte Jane?

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Mi-am adus aminte: mie imi plac foarte mult versurile lui K. Gibran despre copii. Vi le trimit si voua:

Iar o femeie care purta un prunc in brate spuse: " Vorbeste-ne despre Copii."
Si el glasui:
"Copiii vostri nu sunt copiii vostri.
Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita.
Ei vin prin voi, dar nu din voi.
Si desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri.
Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre.
fiindca ei au gandurile lor.
Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul,
Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe carte voi nu o puteti vizita nici chiar in vis.
Puteti nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa-i faceti asemenea voua,
Pentru ca viata nu merge inapoi, nici zaboveste in ziua de ieri.
Voi sunteti arcul din care copiii vostri, ca niste sageti vii, sunt azvarliti.
Pe drumul nesfarsirii Arcasul vede tinta si cu puterea Lui va incordeaza, astfel ca sagetile-I sa poata zbura iute si departe.
Si puterea vostra, prin mana Arcasului, sa va aduca bucurie,
Caci, precum El iubeste sageata calatoare, tot la fel iubeste si arcul cel statornic."

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

VIO te inteleg cu depresia si noi ne descurcam singuri.
In zilele in care Albert plangea mult am fost pe punctul sa-l sun pe sotul meu sa vina de la servici si sa faca ceva, eram cu nervii tzichii.
O sa treaca si zilele astea plangacioase, astia sunt copiii nostri.
Eu mi-am dorit un copil vesel, ca noi, inca mai sper.
Vad ca in ultimul timp Albert se hlizeste mai tot timpul, plange doar cand ii este somn si foame.

DENISA in fiecare seara ma rog si pentru sanatatea Mayei. Sper sa aveti vesti bune de la medicii pe la care o sa mai mergeti. Trebuie sa-i dati de capat si tu sa gandesti pozitiv!

OANA vizionat poze cu Eric, un scump.
Vad ca Albert nu a mai plans in ultimul timp in masina decat daca chiar il deranja ceva (somn, foame).
Sper ca drumul sa fie ok, noi ne oprim in Piatra Neamt pentru o noapte, apoi plecam la Iasi. Asa cred ca nu o sa fie atat de obositor.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Buna dimineata! Child cind veniti? Mai e lista cu numere pe e-mailul comun? Daca suntem in oras mi-ar placea sa ne vedem.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

erina f interesante materialele despre diversificare iti multumim ca te preocupi pt noi. am vazut pozele f frumoase cu cei 2 ingeri blonzi cu ochii albastrii

mihaela, vio imi pare rau ca aveti astfel de probleme, sper sa gasiti intelegere si ajutor si sa treceti peste asta. si nu uitati ca suntem aici sa va varsati amarul

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Multumesc draga Andra!

Mergi la inceput

Roxana multumesc pentru cuvintele frumoase!Si eu vad intotdeauna link-urile oferite de tine. Silvana e minunata iar tu ai slabit foarte mult-te admir pentru vointa.

Mamici eu vad poze dar nu apuc sa scriu la fiecare.

Am vazut astazi pe Eric minunat! Oana multumim ca ne-ai lasat sa simtim farmecul unei familii numeroase si foarte frumoase (mi-au placut mult pozele cu toti la masa). Eric e mareee si frumos iar verisorii lui de asemenea.

La multi ani tati de Eric si felicitari mamica dulce! La cit mai multe excursii de acest fel!

Denisa o mare imbrtisare pentru tine!!!

Mergi la inceput

Vladi mi-a placut mult cum ai scris. Si eu am avut depresie si da e accentuata de oboseala. Alexandra, Vio, veti vedea, imediat ce vor trece colicii va veti odihni si relaxa si va veti bucura cu adevarat de bebelusii vostri.

Mergi la inceput