Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia13 Eu am ramas cu un pachet de pampersi neinceputi nr 3, ca baiatul e grasan la bulane si trebuie sa-i pun nr 4. Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010 AM SI EU COLAC: http://family.webshots.com/photo/2252883460105762323FxSIwC POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy Pozici noi cu David Andrei http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY |
Il vrem noi..ca noi doar ce-am inceput primul pachet si ii sunt buni deocamdata.
Vine sotul saptamana viitoare, va lua si cele 2 cutii de Galafor.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
erina f interesante materialele despre diversificare iti multumim ca te preocupi pt noi. am vazut pozele f frumoase cu cei 2 ingeri blonzi cu ochii albastrii
mihaela, vio imi pare rau ca aveti astfel de probleme, sper sa gasiti intelegere si ajutor si sa treceti peste asta. si nu uitati ca suntem aici sa va varsati amarul
denisa imi pare tare rau ca nu poti inca rasufla usurata dupa ziua de azi. nu te lasa doborata de tot felul de ganduri negre, fii puternica si multumeste-i lui Dumnezeu in orice rugaciune de-a ta ca ai un copil sanatos si frumos, nu se poate sa fie altfel
eric a fost rasfataul tuturor !!! la cat de frumos este, e de inteles
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
miria cate ai dat jos? am 61...cu putin noroc in 2 zile schimb prefixul apoi cand ajung la 58 imi comand o pizza mare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
Denisa, orice ar fi, maya are nevoie de o mamica optimista...stii ca speranta moare ultima, si se spune ca orice problema are o rezolvare.
Vio, exista copii care se acomodeaza foarte greu cu mediua nou si viata noua. Fetita lui sora mea , pana la 5 luni a avut crize de plans non stop si a stat mai mereu in brate..Dupa ce a stat in funduletz a inceput sa fie mai bine, iar acum la 1 an jumate, crede-ma ca e cea mai cuminte fetita pe care am vazut-o vreodata.
Ca sa te ajuti tu pe tine in perioada asta, ar fi bine sa nu mai ai asteptari de la nimeni in ceea ce il priveste pe bebe sau pe tine. Pt ca pe masura ce vezi ca lumea nu se comporta conform asteptarilor, tu vei suferi tot mai mult si te adancesti mai mult in depresie. Cel putin la mine asa a fost cu primul copil. Hai ca mai e un pic pana incepe si bebe sa fie atras de ce e in jurul lui si mai uita de plans.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
child spune:
VIO te inteleg cu depresia si noi ne descurcam singuri.
In zilele in care Albert plangea mult am fost pe punctul sa-l sun pe sotul meu sa vina de la servici si sa faca ceva, eram cu nervii tzichii.
O sa treaca si zilele astea plangacioase, astia sunt copiii nostri.
Eu mi-am dorit un copil vesel, ca noi, inca mai sper.
Vad ca in ultimul timp Albert se hlizeste mai tot timpul, plange doar cand ii este somn si foame.
DENISA in fiecare seara ma rog si pentru sanatatea Mayei. Sper sa aveti vesti bune de la medicii pe la care o sa mai mergeti. Trebuie sa-i dati de capat si tu sa gandesti pozitiv!
OANA vizionat poze cu Eric, un scump.
Vad ca Albert nu a mai plans in ultimul timp in masina decat daca chiar il deranja ceva (somn, foame).
Sper ca drumul sa fie ok, noi ne oprim in Piatra Neamt pentru o noapte, apoi plecam la Iasi. Asa cred ca nu o sa fie atat de obositor.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
onitza spune:
Buna seara dragalasi iepurasi
Noi facem parte din grupul Pufuletilor de ian-febr si doresc sa va intreb daca are cineva dintre voi nevoie de hainute purtate de baietelul meu daniel, pe care si el le-a primit de la alt baietel (f bine ingrijit!!!) , hainute ce sunt pastrate in stare destul de buna, bumbac 100% , cam o plasuta , daca se ofera cineva din Bucuresti si poate veni in sect 3 e si mai bine. CIne este interesat , imi poate da PM si tinem legatura. Multumesc si va doresc copilasi sanatosi tun, necolicosi si papaciosi.
Poftiti si un link cu poze sa va faceti o idee despre noi (pe cat se poate): http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
miria_cristina spune:
ROXANA - Cred ca am dat jos pana acum vreo 4kg in 5-6 zile. Ma cantaresc zilnic, dar dimineata. Am acuma 68kg. Dar nu ma infometez deloc, ba cand am ora de masa infulec cat pot, ca dupa nu mai mananc nimic si nu-mi convine sa stau numai cu gandul la mancare.
dayanara spune:
miria nici eu nu ma infometez, mereu mananc sa nu simt senzatia de foame, ce e nasol ca mananc tampenii, kebab, pizza, hamburgeri:)))
dar uite ca ieri si azi pe langa altele mi.am facut supa mea de varza si a dat rezultate, chiar daca mananc , culmea dar scad la cantar!
si pe urma nu ma ingras
onita ai un bebe frumusel tare
am sunat la aeroport si ma lasa sa trec cu sterilizatorul in bagajul de mana
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
ROXANA - Norocul tau ca nu te ingrasi. Eu as pune rapid la loc kg daca as manca nebunii a doua zi.
Oricum, acuma sunt kitita sa slabesc pana la capat sau oricum aproape de cat vreau eu, ca daca ma premiez dupa fiecare kg pierdut trece vara si nu mai incap in rochii.
In plus, sincer, nu-mi place de mine chiar daca mor de placere lingand la inghetata sau crantanind caju si fistic.
dayanara spune:
ma toate ca toate dar iar mi.am adus aminte de poza lui michelle sf
aia nu ti.o iert:))))))
POZE
AMr...2kg