Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

LAlexandra, poate nu mai tii minte..este vorba de fisa completata de angajator, cu veniturile pe ultimele 12 luni, pt a se calcula indemnizatia-adica 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni. Deci cu siguranta ai avut asa ceva la dosar

IoanactFrumoasa foc Justina..cu ochisorii aia mari

Denisa-Honey, ce faci? Ce face Maya? Chiar te-ai bagat intr-o groapa?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvia asteapta sa.i coboare temperatura, pe urma va manca..normal vaccinul poate taia apetitul, dar si cu temperatura nu au pofta de mancare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Silvia, e vorba de vaccinulde 4 luni sau BCG? Ca si la noi urmeaza BCG-ul in maxcim 2 saptamani se pare si mi-e tare groaza.
Un pupic pe cheliuta!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

anca, cica la bcg nu se fac reactii, febra, etc... asa mi-a zis mie cand l-am facut, bebe avea o luna, n-am avut probl, chiar a dormit mult dupa, a papat ok, nu febra. noi am facut cel de 2 luni acum cateva zile, si a facut febra a doua zi 37.8 cel mai mult, era cald, marait, a mancat asa si asa, dar a mancat si a fost ffff bazait. nu tacea cu nimic vreo 3 ore. in fine, bine ca a trecut.

miria, mi-am adus aminte noi avem botezul duminica la 13.00 la biserica, (asa a zis preotul, dupa slujba) si dupa direct la restaurant cam la 14-14.30 nu as vrea sa dureze seara mult, cam un maxim 9. oricum aduc eu tortul pe la 8 si ceva ca sa nu se gaseasca unii sa mai o lalie, ca o sa fim obositi si bebe si eu de agiatie.

la dosar se depune adeverinta de la angajator (anexa 2 parca scrie pe ea) in care iti trece slariul net pe ultimile 12 luni. nu stiu daca e acelasi lucru cu ce zici tu "stagiul de cotizare". poate asta se face daca nu ai lucrat la o firma si ti-ai platit tu contibutiile la pensii??? zic si eu... la mine a fost adev de la servici cum am scris si a fost ok. eu am depus pe 23 luna trecuta. astept raspunsul, ca banii.... nu mi-a venit nici alocatia inca, desi am depus de vreo 2 luni, deh, sectrorul 1 e varza...

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

delia prin cate ai trecut intr-o singura zi

silvana este o blandete de fetita, emana calm si caldura Doamne roxana de cate ori ma uit la pozele cu ea nu pot sa nu ma minunez cum de ai fost la dr cu poza ei

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

ioanact, bebe al meu baga mana in gura tot timpul, si nu de foame. cand era mai mic, era un semn de foame. acum nu. pur si simplu ii place sa o bage. de ex a papat bine, era satul si in secunda 2 mana in gura. eu ii dau papa cam la 3 ore, chiar 3 ore jumate, mananca f bine asa ii fac 120 si mananca aproape tot. la 3 ore, ii e tocmai bine foame. altfel cand i-am dat mai repede la 2 ore ca tot maraia nu a papat nici jumate. si asa l-am invatat eu la 3 ore. si la san la fel ii dadeam de mic. la 2.5 ore- 3. nu ii e foame mai repede. cred ca tine si de cum il obismnuiesti. se formeaza si el si nu mai cere. incearca si tu daca vrei. eu de ex ii mai dau suzeta daca mi se pare marait si nu ora mesei. nu se supara, din contra. ceai degeaba ii dau ca nu ii tine de foame deloc. bea de sete, dat cand ii e foame bea ceai si plange de foame imediat.
iar cu varsatul eu daca varsa (doar de 2 ori am patit) nu ii dau lapte imediat, nu ii e foame sigur. ii dau cate o gurita de ceai (nu ii las bibe mult, doar o gurita si ii mai dau dupa iar) iar lapte dupa vreo 2 ore. nu am avut probl. asa mi-a zis si dr sa fac. probabil ca manca des la tine si de aia varsa. eu as incerca sa ii formez eu intervalul mai mare intre mese.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Ami84, te astept mai des pe forum, insa si cu poze si povesti vesele...nu nervi de "vrajeala" la semafor!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Anca am sa atasez si eu niste pozici, dar le astept pe cele de la botez. Am vazut ca in ultimile zile se vb de hainute de marca, care sunt mai de calitate, insa nu am ce sa comentez ca eu nu imi permit sa cumpar, s-a mai vb de depresie si iar nu ma simt in satre sa dau sfaturi.. asa ca, doar citesc!

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

roxana ce dulcica este silvana! cresc copiii astia de la zi la zi!
anca, nu stiam ca adeverinta cu veniturile din 12 luni se mai numeste asa, deh neuronul suprasolicitat nu mai gandeste bine. azi am facut vaccinul de 4 luni si in plus si prevenarul. cred ca asta i-a dat reactii ca la 2 luni nu a avut nici o problema. intre timp s-a usurat, a facut un kktzel maaare si e un pic mai bine dispus. ca mi se rupe sufletul cand il vad ca se tanguie asa.

delia, cum se simte Jane?

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

anca mie pediatra mi-a spus ca daca am depasit 3 luni nu facem bcg-ul ci un idr intai. dar cum nu e disponibil bcg-ul inca nu e disponibila nici substanta pentru idr. asa ca asteptam, ce sa facem.

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

vio eu am depus dosarul pe 22 iunie si mi-au zis sa ma astept la bani pe 20 sept.

mamica de Piscotel

Mergi la inceput