Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
freedelia spune:
Salutare, fetelor -- nu prea e activitate azi pe forum... eu dupa doua zile asa pline de stres, acum nu pot dormi... dar vad ca nu e nimeni...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
vladimirescu spune:
Erina daca comanzi la DPAM iti vine acasa cu curierul Pegasus, la usa, deci totul e ok. Cam 4 zile de cind dai comanda le ai acasa.
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Salutare, gagici! In sfarsit a iesit un pic soarele si pe la noi, sper sa tina un pic, sa aiba timp pamantul sa mai absoarba din tonele de apa de peste tot... Vreau sa intreb fetele care si-au depus dosarul pt indemnizatie, ati avut nevoie de stagiul de cotizare la casa de pensii? Ma duc sa imbrac ariciul si mergem la mama in vizita, ne asteapta cu cartofi noi la ceaun, placinte si socata . O zi minunata sa aveti! Mamica lui Andrei (23.03.2010) POZE |
Michelle, da ai nevoie de stagiul de cotizare. De fapt contabila trebuie sa-ti faca respectiva hartie
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Ami84, te astept mai des pe forum, insa si cu poze si povesti vesele...nu nervi de "vrajeala" la semafor!
Freedelia totul e bine cand se termina cu bine Dar ati tras o sperietura zdravana
Hainite de calitate , mereu am gasit la HM...si nu doar body, sau doar sosete..toate le laud (si pt Codrin si pt L:ucas)...se comporta extraordinar la spalat si raportul pret/calitate e foarte bun!
La body-uri, ador cele de Carter's (USA) si imi sunt la indemana ca le gasesc in orasul meu ( la HM de regula ma aprovizionez din Viena 1 data pe an)
Miria, noi am avut botezul la ora 13 si masa la ora 14. ( Localul a fost f. aproape de biserica)
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Salutare, gagici! In sfarsit a iesit un pic soarele si pe la noi, sper sa tina un pic, sa aiba timp pamantul sa mai absoarba din tonele de apa de peste tot... Vreau sa intreb fetele care si-au depus dosarul pt indemnizatie, ati avut nevoie de stagiul de cotizare la casa de pensii? Mamica lui Andrei (23.03.2010) POZE |
da am avut nevoie de fisa cu stagiul de cotizare
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
LAlexandra spune:
mai fetelor...mie nu mi-a cerut nimeni fisa aia de care ziceti...doar daca e cuprinsa in adeverinta ce se cere de la primarie si e completata de angajator....altceva nu mi s-a cerut....niente! (restul le-am scris inainte ce mi-au cerut...dar asta NU)
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
greenfrog spune:
nici mie nu mi-au cerut separat stagiul de cotizare, doar adeverinta cu veniturile din ultimul an. dar am inteles ca in bucuresti difera cerintele pentru depunerea dosarului de la sector la sector.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Bumbitza spune:
Salutare!
Freedelia imi pare rau ca ai avut asa zi, bine ca s-a rezolvat cu biletele. Sper ca v-ati mai linistit
Intrebare, voi ce apa dati bebeilor? Daca ii dau Dorna trebuie s-o mai fierb? Pana acum asa am facut dar nu stiu daca chiar e nevoie?
Ma duc la fetita, e cam agituta dupa baie, asa e in fiecare seara aproape...offff
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
dayanara spune:
am pus si noi ultimele poze pe luna asta....
http://picasaweb.google.com/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5489005902478926034
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
greenfrog spune:
si noi suntem agitati la maxim dupa vaccin. am facut 38,3 temperatura si i-am dat panadol. dar nu vrea sa manance decat foarte putin. acum e in brate la tati.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)