ce metoda contraceptiva folositi?
Raspunsuri - Pagina 3
sdcristian spune:
adria - nu doar prin ejaculare se elimina spermatozoizi, acestia pot sa apara si in timpul actului sexual prin lichidul seminal. e destul unul... e extrem de riscant.
la ac toata problema e sa gasesti cele care ti se potrivesc, aceleasi pastile pot fi bune pt mine si rele pt tine.
tania2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria.bh deci concluzie:sterilet-nu,e deranjant,am auzit ca provoaca si rana pe uter, si nu e sigur am cunostinte care au ramas insarcinate desi aveau sterilet ac-nu, numai iau, adevarul despre ele am vazut ca stiti si voi, are multe efecte adv, si ataca ficatul, folosite pe termen lung, mie med mi a spus ca trebuie sa fac o pauza dupa 2 ani de adm, si sa revin la cont, acum nu stiu cu ce sa cont.acum folosim si noi metoda coitului intrerupt care nu e deloc comod nici pt mine dar pt sotul meu. despre ovule-asta treb sa stii sigur ca faci ceva dupa ce le pui, dar cand ai copii...nu prea merge cu programarenu stiu, cred ca cea mai eficienta, fara efecte adv e metoda coitului intrerupt multumesc fetelor, mai astept ras de la voi, sa vedem poate gasim ceva care sa impace si capra si varza |
la ovule nu tb programare. Au nevoie de 5 min sa se topeasca iar efectul dureaza 4 ore (ma refer la Pharmatex strict, ca pe astea le folosesc eu, nu stiu altele cum sunt). E aceeasi pierdere de timp ca la prezervativ. Iar combinand metodele astea, practic treaba aia incomoda cu intreruperea e necesara doar cand calendarul iti zice nu iar testele de ovulatie iti zic da
tania2008 spune:
citat din mesajul lui sdcristian adria - nu doar prin ejaculare se elimina spermatozoizi, acestia pot sa apara si in timpul actului sexual prin lichidul seminal. e destul unul... e extrem de riscant. la ac toata problema e sa gasesti cele care ti se potrivesc, aceleasi pastile pot fi bune pt mine si rele pt tine. |
eu am inteles ca toate ac ataca ficatul. Plus ca cica unele ar fi avortive, adica procesul de conceptie are loc in trompe, numai ca atunci cand coboara mucoasa uterina nu e primitoare si se elimina prin menstruatie, ceea ce mie mi se pare cam crud. Nu sunt sigura de informatia asta, am gasit-o tot aici pe forum, insa e un mic arg in plus. Si nu in ultimul rand, ma feresc pt ca sunt patita, in sensul ca am folosit 5 ani Jeanine, cu mare succes, adica fara cea mai mica reactie adversa, numai ca at cand le-am intrerupt ca sa facem bebe, timp de 1 an pana am ramas insarcinata, am avut niste menstruatii horror - durau mult, aveam hemoragie ca la balamuc, dureri insuportabile cu Nurofen forte cu tot....pana m-am reglat cat de cat....iar acum ca dupa nastere mi-a revenit menstruatia mea normala, cu flux redus si fara nicio durere am zis ca nu ma mai risc in ruptul capului sa mai trec apoi peste cativa ani prin procesul ala de dezobisnuire. Si fiindca tot m-am intins, insa un mic argument, ar fi ala ca dupa 30 de ani unii doctori recomanda relaxati, altii cu juma de gura...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui sdcristian adria - nu doar prin ejaculare se elimina spermatozoizi, acestia pot sa apara si in timpul actului sexual prin lichidul seminal. e destul unul... e extrem de riscant. |
Exact asa cred ca a aparut puiul meu. Acum folosesc prezervativ si ca protectie suplimentara ovule.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
cris_82 spune:
Cred ca nici o metoda nu este 100% siguraeu am ales anticonceptionale(stiu ca sunt blamate)cu care ma simt bine:nu tu dureri menstruale,cu debite mari cum aveam inainte de a le lua,iar de greutate ce sa zic..chiar am slabit,iar apetit de-ami viola sotul e crescut.Indiferent de metoda contraceptiva aplicata,trebuie consultat medicul;iar cu un consult amanuntit se poate lua cea mai buna decizie privind contraceptia
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor