**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 6
ivanoiuadela9 spune:
Luca Andrei de mami Ylla2009 sa cresti mare si frumos ...
La Multi ani si sarbatoritilor din zilele anterioare care au implinit un Anisor ... mai avem si noi un pic
Va urmaresc in peripetiile zilnic dar nu prea apuc sa scriu ... acum doar ce a adormit Stefi ca de cateva zile nu mai doarme asa bine si nu mai papa aproape deloc ... ii mai da un dintisor jos ( avem deja 4 sus si 3 jos ) si e tare marait , nu te mai intelegi deloc cu el si cum te prinde te muscaaaaa ... sunt neagra pe maini ...
Revin mai tarziu macar sa apuc sa fac niste compot de visine pana se trezeste ...
Adela mami de Maria Luiza (18.06.2002) si Adrian Stefan (23.07.2009)
Giova spune:
Neatza!
ce zi frumoasa!!!!! haideti la o ! tortul il dam maine.
M-am tinut foarte tare de dim., pana am primit primul telefon si am inceput cu .
Iertati-ma, dar sunt in "travaliu". pana la 12:15 cand s-a nascut mica minune mai e putin.
Albert blondin frumos cu ochi albastri! sa ai o viata frumoasa, multa sananate si noroc. de restul se ocupa mami si tati!
Luca Andrei zmeurica ghidusa si frumoasa! Multa sananata, o viata fara griji si noroc cu carul!
Dienutza si Ylla- colegele mele de suferinta si bucurie...sa va traiasca printisorii si numai bucuri sa va aduca!
Danielle! Multa fericire, noroc si sanatate alaturi de printesele tale! sper ca sunteti bine, tare dor mi-e de voi.
Cornelia, Noce, Ylla multumim frumos de urari.
revin putin mai tarziu.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici!
Eu ma pregatesc sa plec in oras sa rezolv diverse treburi, dar nu puteam sa plec fara sa urez toate cele bune sarbatoritilor de azi.
LA MULTI ANI EDI, ALBERT SI LUCA!!! Sa fiti sanatosi, dragilor, sa va bucurati de viata si de parintii si fratii vostri!!
Blanca, sa aveti o vacanta minunata!!!
Gata, am plecat,ca a intrat DAvid intr-un dulap...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
ayda_m spune:
LA MULTI ANI ALBERT, EDI SI LUCA, sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii toata viata
Azi ma duc la eco, sper sa fie totul bine si sapt viitoare plecam la mare
Ayda26 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Corinna1982 spune:
Edi, Albert, Luca, wow trei flacai frumosi! Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti fericiti si sa aduceti multe bucurii parintilor!
Danielle! Multa sanatate si bucurii!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
elenada spune:
La multi ani Edi, Albert si Luca. Sa fiti sanatosi si norocosi in viata si sa aveti parte de tot binele din lume si sa va bucurati parintii toata viata voastra. Va pupam dulce!
Ayda bafta azi la eco. te asteptam cu vesti despre cavalerul tau.
Blanca concediu placut!
Va pupam
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
anielas spune:
LA MULTI ANI ALBERT!!!!
LA MULTI ANI EDISHOR!!!!
LA MULTI ANI LUCA!!!
sa cresteti mari si voiosi, sa le umpleti inima de bucurii parintilor vostri
giova-eu inca nu am iesit din butoiul cu melancolie..si deja a trecut o saptamana de la aniversare
Petrecere frumoasa fetelor si va asteptam cu multe poze...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
Rallu spune:
BUna dimineata,
Am intrat sa zic si eu LA MULTI ANI EDI, ALBERT SI LUCA!
Sa cresteti mari, frumosi, destepti si sa va faceti mereu parintii fericiti!
De asemeni le urez la multi ani si bebeilor care au avut deja zilele de nastere!
Imi pare rau ca nu pot sa intru zilnic sa fac urarile de rigoare dar stau foarte rau cu timpul.
Jos palaria in fata mamelor cu 2 sau mai multi copii care reusesc sa se descurce, poate-mi vindeti si mie un pont cum se face.
Intre serviciu, strumf si treburile casei nu mai ramane timp de nimic.
Nici macar pt. mine nu mai gasesc timp, daramite pentru forumeala.
Plec la munca cu fuste lungi pt. ca reusesc sa epilez doar un picior intr-o zi, celalalt ramanand de caruta, poate peste cateva zile cand mai gasesc o fereastra.
Unghiile la fel, 10 unghii de la maini le vopsesc in 3-4 zile.
Cred ca-s eu defecta asa ca ma ofer elev silitor oricarei maimici care ar putea sa-mi dea niste cursuri eficiente de organizarea a timpului.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 61 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 6 kg
PatriciaArdeleanu spune:
LA MULTI ANI ALBERT!!!!
LA MULTI ANI EDI!!!!
LA MULTI ANI LUCA!!!
mamicilor, sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, veseli, frumosi si norocosi!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Rallu, asa si pe la noi...timpul a devenit dusmanul nr. 1
eu am umblat toata vara in blugi sau pantaloni, de epilat am facut-o inainte sa merg la mare...asta mi se pare cel mai mult timp, cam o ora stau sa ma epilez cu aparatul).
manichiura din fericire mi-o fac in pauza de masa la servici, noroc ca nu ies sa maninc, am un sandvis ,ceva la birou. la pedicura ma programez aproape de casa, cind vin de la servici fac o mica escala sau simbata cind e sotul acasa. mi-am lasat parul putin mai lung sa il pot prinde in coada daca nu sta bine. mi-am cumparat o perie/feon/ondulator cu care ma aranjez destul de repede. am inceput sa practic sportul "saritura peste mese", mai ales cind ajung acasa seara la 5-6, si ne pregatim sa iesim afara, nu mai maninc, ca nu mai am timp sa stau sa fac salate sau sa pregatesc ceva, etc. in schimb maninc multe fructe.
cu curatenia, am apelat si voi apela de acum o data pe luna la firma specializata. frumos, in 4-5 ora casa luna, cu totul (geamuri, covoare, pereti, dulapuri). eu doar intretin. asta devenise cosmarul meu, avind in vedere ca cel putin un copil e mereu acasa, nu mai puteam sa fac nimic -doar curatenie de rutina, mincare.
acum in program de vara e totul pe rapid, caci serile le petrecem mai mult afara. de gatit gatesc dupa ce vin in casa, dupa 21-22 (e rebecca in vacanta, altfel era mai simplu). pe soacra care sta cu Daniel nu ma bazez la nimic, in afara de a sta cu ei (in casa) pina vin eu. deci totul este pe rapid, profit de faptul ca sint la servici si imi mai rezolv din treburi sau mai intru in drum spre casa sa fac cumparaturi sau sa casc ochii pe la mini prix.
cred ca asa va fi viata noastra inca multi ani de acum incolo...
noi am fost la mare, a fost bine, copiii s-au simtit excelent, eu am venit mai obosita decit am plecat (am stat fara tati, am avut-o pe mama cu mine, pe nepoata mea cu bebelusul ei de 7 luni).
DAniel are 7 dinti, 3 sus si 4 jos, unul sus sta sa sparga. inca suge, e mort dupa tzitzi, nici el nu mai sta locului, ii zic "cotrobaila". vrea sa se ridice in picioare dar inca nu poate decit in genunchi, si la ce ajunge se serveste. in scaun de masa/carucior, sta bine, legat sau cu masuta in fata, nu vrea sa sara, insa e greu pina il bag, ca protesteaza. a devenit extrem de mamos, vrea numai cu mine, plinge cum ma vede ca dispar din vizor. la mare numai asa mi-a facut.
cam atit...
La multi ani tuturor celor care s-au serbat intre timp!!!