**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 5
noce spune:
eheee, ce de emotii la noi! Si eu sunt pe aceeasi lungime de unda!
Ba am tot dat si pe la delfinasi, pentru ca vara mea, care era prima pe lista de iulie, a nascut aseara un baietel sanatos de 3,300.
Imi amintesc mesajul primit anul trecut de la albinute cu "iesi copile cu parul balai afara si cum speram eu sa nasc pe 1 iulie, ca e numar bun. Pan' la urma tot pe 1 am nascut si azi e ziua noastra! Incercam primul tort de aici. Abia il asteptam pe tati!
Mamici canadience, la multi ani! Sa traiti fericite in tara voastra!
Dienutza, Giova si Ylla, va zic de azi la multi ani fericiti alaturi de puiutii vostri! Doar azi sarbatoriti travaliul La noi maine e weekend si o sa plecam de dimineata la Liturghie.
La multi anisori, Albert Andrei!
La multi anisori, Eduard!
La multi anisori, Luca Andrei!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, iubire, bunatate si pe parinti alaturi de voi!
Elenada, chiar azi citeam ca dupa 1 an copiii mananca din ce in ce mai putin. De ce sa nu le a junga laptele si fructe? Si Filip are zile cand bea doar suc de fructe si mananca niste pepene. Si hartie igienica , de fiecare data cand prinde usa de la baie deschisa! Plus lapticul bineinteles. Ieri a mancat o felie de tofu la pranz, a baut cam 100 ml suc de ananas pana la cina, iar la cina cam o felie de pepene galben. Mie mi s-a parut ca a mancat bine. Azi, pana acum, a mancat max un biscuite si un sfert de banana. Inca nu i-am dat pranzul.
Daca ii dau paste mananca bine. Azi ii fac paste ca e ziua lui
Felicitari pentru primii pasi ai lui Matei!
Cred ca am vazut scaun e care zici tu la toys are us. Poate dam o fuga sa verificam. Cred ca e delicioada prajitura de mango.Poate o incerc si eu.
Deocamdata am dat in pofta gemurilor, vreau sa fac si pt noi zilele astea cu zahar putin.
gata, ma duc sa pun masa, ca s-a trezit copilul.
Alina si Alinutza ce mai faceti?
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
ylla2009 spune:
buna fetele
eu am o zi foarte nasoalaa..multe pregatiri ,ajutor deloc ,nici din parte sotului,plus copii,plus o tona de emotii...
BLANCA vacanta placuta!!!
MQQM -Happy Canada's Day !!
ELENADA felicitari pentru Matei !
DIENUTZA felicitari pentru baietel Albert!!
la zmeurici si la mamici!!
tanimi spune:
Evelina Maria
Roan
Dinu Maximilian
Teodor
Ania Ruxandra
Ioana
Robert Constantin
Rares
Vladimir
Beatrice
Bogdan !!!
Sa cresteti mari si sanatosi!
(Asta pentru ca eram restanta)
Revin cu (po)vesti despre noi.
iulie.aug09 spune:
am trecut acum sarbatoritii de maine. nu mai pot sta, gogoasha e coapta de somn.
, Giova.
blanca000 spune:
Hei,
intru pe fuga sa va pup pe toate..noi suntem bine, Eva a facut ieri 2 kk si azi unul..frumosiiii...
Eu sunt ok..inca sunt asa bleaga dar sper sa imi revin total.
Bagajele gata (aproape gata), maine plecam...dar mai intai sa ne luam pasapoartele ca noi le-am dat pe ultima suta de metrii..poate imi fac astia vre-un pocinog..eeee..
Luam laptopul si conexia la net cu noi si va mai citesc eu..sper..
Puppppppp
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
ungaras spune:
La Multi ani puiuti zmeurici Albert, Edi, Luca Andrei! Sa aveti o copilarie plina de soare,zambete si bucurii!
Filip, Denis Adrian, Vlad Alexandru hop si acum ati incheiat cu sarbatorirea lunitzelor. Sa fiti sanatosi si veseli!
La multi ani mami Danielle, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de printesele tale dulci!
Blanca, drum bun si sa aveti o vacanta asa cum va doriti. Vreme buna!
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Albert!
La multi ani fericiti Edi!
La multi ani fericiti Luca!
La multi ani Danielle! Nu ne-ai mai scris de mult. Ce fac fetele?
ylla2009 spune:
IIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUU
LA MULTI ANI ALBERT BAIETEL FRUMOS!! SA CRESTI MARE ,SANATOS ,SA AI PARTE DE NOROC SI SA ADUCI BUCURII PARINTILOR!!!
LA MULTI ANI EDI!!!FIE CA VIATA SA-TI FIU FRUMOASA ALATURI DE PARINTI SI FRATIORUL DRAG!! SA CRESTI MARE ,SANATOS,VOIOS SI NOROCOS!!!
[s] LA MULTI ANI DANIELLE!! SANATATE SI FERICIRE ITI DORESC!!! UNDE ESTI?? NE E DOR DE TINE!!
fetele ..mi-am mai revenit dupa un mic repaus n care am recuperat din urma ..am terminat de ornat salata
Multumim frumos CORNELIA,UNGURAS!!
inutsa spune:
Nu ne-ati dat disparute? nu am citit nic din urma, dar poate recuperez
Au inceput si aici caldurile alea mari. Doar dimineata putem sa iesim in oras, dupa-masa m-am aventurat o singura data si nu stiam cum sa ajung mai repede inapoi acasa.
Bia e bine, creste si ma tot uimeste. A invatat sa salute pe toata lumea de pe strada, le zice “Ciao” (adica “Taaaaa” pe limba ei ) si le face din mana. E asa comica. Ii saluta pe toti, absolut. Converseaza cu alti copii, Doamne, ce se mai intinde dupa ei, si le rade, tipa . Si mai stie sa arate cat de mare o sa creasca ea (o sa va arat si filmuletul).
Are cam 4 mese pe zi. Prima masa e pe la 8, de la 11-13 nani (cand doarme mai putin, cand mai mult), apoi la 13-14 maxim papam, apoi joaca, la 16 papam iar (merenda italiana) un pireu de fructe, ceva usor, apoi nani pana pe la 18-19. Dupa ce se trezeste ne jucam, papam, baita si iar nani. Ultima masa i-am pus-o mai tarziu ca sa ii tina sat macar un pic, pe noapte; daca o hranesc mai devreme, noaptea ma suge mai mult si bineinteles ca pe la 3 dimineata lapte-ioc si boceste.
O data cu venirea caldurii a inceput sa bea apa , muuuulta apa, asa ca si numarul scutecelor schimbate a crescut la 5 pe zi, rareori 4.
Ne laudam ca nu mai suntem posesori de doar 2 dintuci. Unul din dintii de sus a spart gingia bine, cel alaturat doar un pic si mai are umflata gingia la alti 2 dinti de sus. Si daca tot are mai multi dinti, a inceput sa ma muste de umar, dar ce muscaaaaaaaa .
Au inceput reducerile la magazine. In sfarsit . si inca ce reduceri.... pana la 70%. La magazinul Chicco au reduceri de 50% asa ca lucrurile de la ei acum sunt mai mult decat accesibile. I-am luat 2 costume de trening, la extra calitate, groase, la... 10 euro bucata . Si pantofiori de toamna i-am luat de la ei, la super pret. De la alt magazin i-am luat o multime de haine pt 2 ani, reduceri de 70%. Am iesit cu un munte de sacose . Asa preturi mai zic si eu. In Iasi nu i-as fi luat neam haine la asa preturi. Si inca mai avem de colindat magazine...
Va pun si niste poze si filmuletul
http://www.youtube.com/watch?v=lx1pstwlg4w
http://picasaweb.google.com/inesa.iacob/11LuniteMadonnaDiCampiglio#
http://picasaweb.google.com/inesa.iacob/11Lunite#
giova am gasit in sfarsit magazinul surorii tale. Aveam impresia ca Via Prati e pe langa gara si ce am mai cautat-o... am dat peste Luca acolo, sora nu era. Nu le mergea sistemul asa ca nu am putut cumpara cartela...
bely ce mai face Patri? Da-i un de la “sora” ei
LA MULTI ANI ZMEURICILOR SARBATORITE!!! Sa cresteti mari, sanatosi si sa nu va ocoleasca norocul!!!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)