**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)
Raspunsuri - Pagina 16
rgagapie spune:
Buna fetelor,
Ma scuzati de deranj, am intrat doar sa va spun ca s-a deschis un subiect legat de aducerea in instanta a guvernului pentru reducerea indemizatiei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=1
Cu cat suntem mai multe poate vom reusi, trebuie sa luptam pentru drepturile noastre.
pe toate si sanatori.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Denis Stefan!
Petreceri frumoase la mot. Noi am facut salate, sosuri, diverse tartine, copanele la cuptor si minipateuri. Lucruri usor de preparat, dar care dau bine. E adevarat, ca bucatarul sef a fost Doru, ca daca era dupa mine comandam la o firma de catering
Giova spune:
am ajuns cu bine...copil marait la 15 min. de oras. doamne cum om merge pana la mare?
Uliiasi si voi petreceti sambata? sa aveti un party reusit.
Cornelia cati invitati ati avut? super meniu.
Anemona cat mai stati pe acolo?
cred ca schimb acum titlul subiectului, maine nu stiu cand apuc sa intru.
pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anielas spune:
LA MULTI ANI DENIS!
LA MULTI ANI Andreea Teodora, Balazs si Andreea!!
sa cresteti mari si sanatosi
giova-petrecere frumoasa maine..va tinem pumnii sa fie vremea buna
uliiasi-tare frumusel este David
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
CriPOD spune:
La multi ani fericiti zmeurei si zmeurele: Delia, Anastasia, Balazs, Denis, Andreea Teodora! Sa nu uitati sa va puneti cate o dorinta inainte sa suflati in lumanare (singura data cand nu folosim pluralul :D)!
Petreceri frumoase!
Luaram si noi motul intr-un cadru mai mult decat modest, nasa pepita are bebita de 2 saptamani asa ca ne-am dus cu toate cele la ea si am infaptuit treaba in 2 timpi si 3 miscari. I-am luat numai chestia ce-i era mai lunga decat restul, asa ca nu e prea vizibil, pare doar mai aranjat putin.
In rest, dupa saptamana trecuta unde avuram 17 grade in timpul zilei ne-a pocnit saptamana asta cu 33-34-35 de grade, cu humidexul a fost si 45 de grade. Sa mori cu zile nu alta, transpiram si dam dupa aer. Maine cica vine o rapaiala si scade pe la 27 ca nu se mai poate. Nici AC nu mai face fata, sa nu mai spun ca daca trebuie sa mergi cu masina e ca iarna, trebuie s-o racesti inainte sa poti intra in ea.
pepit
flosideea spune:
La multi ani Balazs!Sa cresti mare,sa fi sanatos si sa ai parte numai de bucurii!!
La Multi ani,Andreea Teodora!!Sa fi sanatoasa,fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mami,tati si samburel!
La multi ani,Andreea!Sa fi sanatoasa,sa cresti mare si sa ai parte de tot ce`ti doresti in viata!
Giova distractie placuta maine!Noi am fost intr`o zi pana`n Sebes(habar n`am cati km sunt...300-400) cu Denis si tot ce`a facut a fost sa manance,sa doarma,sa se joace si sa se uite la oamenii din masinile din spatele nostru care`i faceau cu mana.Iar de tuns,nici nu ma gandesc sa`l tund chel.Ii voi face freza ,pierdut la spate si cu bretonel.Acum trebuie doar sa stea el,ca eu visez .
monica asteptam pozici si sa ne povestesti!
uliiasi superbe pozicile,un adevarat barbatel ai tu acolo!!!
fetele,eu ieri am facut praji cu visine si am zis sa`i dau si lui Denis sa guste,ca tot cerea.Dar cand i`am dat,parca i`as fi dat otet sau lamaie,nu stia cum sa scuipe mai repede. era asa haios...stie el ca zaharul nu`i bun si albus de ou inca n`are voie .in schimb,sta din ce in ce mai mult singurel in picioare,vrea numai sa`l plimb de manuta si scoate tot de pe unde prinde(ieri am luat toata casa la mana de 3 ori si a 4`a oare l`am lasat pe sot ca nu mai puteam).
ehe,vad ca`i este somn.il culc si revin
monica2008 spune:
la multi ani BALAZS
LA MULTI ANI ANDREEA TEODORA
LA MULTI ANI ANDREEA
intru mai tarziu ca am un smecheras care vrea sa_mi stearga mesajul
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
Moniland spune:
LA MULTI ANISORI!!!!!
ANDREEA TEODORA
BALAZS
ANDREEA
Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi in viata!!!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
ungaras spune:
La multi ani sanatosi BALAZS, ANDREEA TEODORA ,ANDREEA! Sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa, sa fiti buni si iubitori!
Giova, sa petreceti frumos. Enjoy!
noce spune:
La multi anisori fericiti Andreea Teodora, Balasz si Andreea!
Am facut si eu renumita prajitura, dar cu capsune. N-a iesit la fel de ca aia cu visine, dar tot am golit tava instant noi doi. Lui big beb n-am avut curaj sa-i dau, dar ma gandeam ca as putea sa-i fac si lui fara zahar, cu suc de ananas, cum a scris Mqqm ca indulcesc la ei gemurile organice.
Mqqm, deci cald si la voi? Credeam ca doar aici. La noi incepe sa se incalzeasca ziua, acu-s 40 de gr in crestere, iar seara creste umditatea, se aburesc geamurile masinii pe dinafara si se scurg firisoare de apa pe ferestre. Ploaia nu stiu daca stie adresa, am auzit ca ar fi plouat odata in mai si umblau arabeii cu toalele lor lungi si albe ridicate ca miresele.
Anemona, mersi pentru pontul cu masinile inchiriate.
Giova, puteti sa mergeti noaptea spre mare. Noi numai asa mergeam cu Filip la drum lung.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009