**LMA Maria - zmeurici de iulie-aug09**(43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi, multi, multi anisori Delia si Anastasia!
Sa va bucurati de ele, mamici!

Moni, Andra, bine ati venit de la mare! Vad ca bulgarii chiar sunt o optiune buna pentru familii cu copii mici. Si prietena mea tot la bulgari merge in fiecare vara si vine mereu multumita. Mie la prima vedere nu mi-a placut litoralul lor, dar poate pentru ca-l comparam cu cel turcesc, nu cu cel romanesc si nici copil nu aveam atunci. Acum as aprecia sa merg undeva la plaja cu masina, fara bataie de cap cu avion, scaun, carut lichide, nelichide.

Pooh, nu-ti mai face atatea griji! A fost o febra si-a trecut!

Sper sa aveti petreceri frumoase sambata!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denis Stefan, bruntele frumos de Monica! sa cresti mare si sanatos si numai bucurii sa aduci parintilor!

si din Banat!
Ieri tot pe la dentist am umblat mai mult. Dr. a facut pe dracu-n 4 si mi-a pus dintii....asa ca acum sunt super bella, dar am avut de indurat vreo 6 anestezii si o durere crunta aseara dupa ce s-a dezmortit totul. Am luat un algocalmin si sunt ok. sper sa nu ma doara nimic.

am emotii cu vremea asta...daca pana ieri arata soare in Alba pe sambata, acum s-a schimbat, e putin noros...cine stie cum se mai schimba.

la pranz plecam spre Alba si am pregatit doar hainele copiilor. tare naspa e sa pui in plina vara si haine groase. avem de cart nu gluma...mai ales ca Marco vrea si bici cu el, sa vedem daca ne incape si trici lui Edi, daca nu...renuntam la ea.

Pooh noi cred ca facem doar gratere si mititei si copanele de pui. ceva cartofi la cuptor si gata....fructe, bautura, inghetata, tort.
Suntem multi, peste 20 adulti si vreo 10 copii. am ajutoare multe, dar acum nu-mi vine sa le pun la pregatiri...noi zici ca facem botez.
Cornelia mama nevrozata noi venim din 2-9 august la mare. Iti voi scrie eu un PM numai sa scapam de party-ul asta.
asa deci....Vladimir e ok numai esti tu prea panicata...inca? la al 3-lea? eu sunt mult mai relaxata, dar se treseaza al meu barbat din orice.
Flosideea nasol ca aveti nunta atunci. Poate ii tineti ziua inainte...ca sa-i faceti o freza cavalerului sa fie mumos la nunta unchiului. a lui edi nu e asa lung bretonul. cred ca noi doar ii vom scurta din par, nu ma vad sa-l tund chel....vom vedea si daca sta.

o zi frumoasa sa aveti, fug sa beau cafeaua si sa ma apuc de bagaje.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Denis Stefan,la multi ani!!!!!!Monica,sa-ti traiasca flacaul!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,spor la impachetat....pana cand stati?Si noi exact acelasi meniu avemInitial m-am gandit si la niste salate/sosuri mai sofisticate,dar ma las pagubasa,nu cred ca vom avea timp sa le facem pe toate.....Azi ma duc sa comand tortul,sa vedem ce modele gasescFlosideea,l-am vazut pe Denis....ce dulce e cu ochio=sorii aia mari si parul lungPoza in hamac ePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hop si noi,

azi e mai urat afara asa ca nu ne-am dus la plaja de dimineata, ci am bagat o piscina interioara si acum somn de voie in camera. Astept totusi poate iese soarele...

Moni pacat ca nu le-ai bagat pe fete in apa, Eva e lesinata sa inoate, colacul il arunca si vrea singura la noi in brate..apa e placerea ei, nisipul asa si asa.

Eu ii dau sa manance detoate de pe aicic si vad c aii merge bine : mancarica la micul dejun (paine prajita, unt, ousor, castravete), fructe spre pranz, mancarica prepearata de mami la stemer la pranz, biscuiti si seara iar mancarica ( spaghetele sunt preferate sau carnita)...lactate noi nu servim decat tzitzica de seara si noapte...din pacate (oricum aici nu gaseam decat Danone ca iaurt..dar ma rog).

Plus ca daca imi iau eu o clatita, floricele, porumb vrea si ea sa guste...ii dau voie ca acus avem Anul..nu? si restrictiile dispar?

Aaaa..si ne-am bronzat, am tinut-o la soare un pic dimineata in piscinica ei cu apa de mare, cremuita cu 50 protectie. Am zis ca dimineata pana in 11 soarele nu e asa rautacios si isi ia vit D. Plus ca e imbracata in maieuri si rochite si...sa bronzat..

Va pupacesc de la mare cu briza si soare (sper)

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh si noi vroiam ceva aperitivbe, dar prea ne intindeam si am zis ca ne limitam la astea. acum nu stiu la ce ora sa inceapa party. al meu sot zice ca mai de dim., daca e soare sa faca baie lumea in piscina, la pranz sa manance...dar sunt multi copii mici, care trebuie sa doarma...poate totusi ramane pe dupa amiaza, cat mai repede.
Blanca pacat ca aveti vreme rea...doamne ajuta sa se indrepte. ma bucur ca Evei ii place in apa, mancarica...foarte bine faci ca-i dai de toate....si Edi gusta si vrea tot de la noi....tare pofticios mai este.

fug la adunat...Edi a dormit 20 min. si acum urla...nu ma ajuta copilul asta defel cand am treaba.
si mai vb. din Alba.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Multumim mult pentru urari!!!
Uram si noi LA MULTI ANI!! pentru Denis-Stefan

Am luat si noi motul ieri, cateva firisoare ca si asa nu avem par.
A fost foarte frumos. Delia nu a dormit ieri decat o ora dar a fost fresh. A umblat din brate in brate desi nu prea ii place s-o tii asa. Era cand in camera unde stateau copiii, erau 2 fetite si 2 baietei, cand in camera unde erau adultii. A papat si tort, bine doar putina frisca , ca am comandat un tort de inghetata si era rece.

Revin mai tarziu si cu poze
pupici pentru toti

http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Salutari si de la noi,aici e cod portocaliu de canicula.La plaja doar dupa 6 putem merge,dimineata ne trezim tarziu asa ca doar o tura pana in parc.

Giova spor la impachetat, sper sa ai parte detimp frumos in weekend.Noi o sa-l sarbatorim pe Alex doar noi,motul daca mai tineti minte l-am luat pe la 10 luni,sa pot tunde copilul si sa facem si obiceiul.
Noce ma tot tin sa-ti spun ca la inchirieri masini iti dau si scaun pt copil daca ai nevoie,ieri am vazut aici chiar la o bicicleta din aia de 4 persoane de inchiriat.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici!
Foarte greu ma mobilizez sa scriu...
Noi suntem bine, am crescut mari, am facut un an. Am baietel mare...
Multumesc tuturor pentru urari!!!
Vin si eu la randul meu cu urari pentru zmeuricile care si-au serbat ziua intre timp, sa cresteti mari si sanatosi cu totii, sa va bucurati de familiile voastre si de tot ce va inconjoara si sa aveti parte de mult noroc!
Ziua lui David a inceput la o cabana in padure, unde am petrecut de ziua unor prieteni. Apoi am ajuns la Piatra si seara am fost la alti prieteni de-ai nostri unde am papacit tort si am avut o mica petrecanie. Tortul nu l-am facut de comanda dar a fost foarte gustos , cred ca duminica la taiatul motului va fi mai special.

Abia astept, luni il tund scurt, ca m-am saturat de parul lui lung, si el la fel.
David a prins curaj sa faca pasi, dar simt ca incepe o perioada mai grea pana o sa fie sigur pe el, ca daca nu sunt atenta fiecare secunda la el, fix in freza se duce...
O sa pun la sfarsitul mesajului si niste poze, cateva din luna 12 si cateva din ziua in care a implinit 1 an.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu sau cui, ca sunt foarte obosita, am fost afara cu David si a batut tare vantul de m-a ametit de cap...asa ca sa vad ce-mi mai amintesc...

Blanca, ma bucur ca sunteti bine si va bucurati de vacanta. Sper sa prindeti vreme buna pana la sfarsit si sa veniti acasa odihniti si relaxati.

Giova, drum bun spre Alba, sa ajungeti cu bine!

Patricia, nici mie nu mi-a venit CM, nici nu mai tin minte cum era...acusica am 2 ani de cand n-am mai avut. Eu de alaptat nu mai alaptez, ca David nu mai cere, noaptea doarme bine, daca se trezeste ii dau doar putina apa si-l mangai si-atat. Iar seara lapte praf, si-n timpul zilei, cand e cazul.

Gata, v-am lasat, ma bag putin in pat.
Poze: http://picasaweb.google.com/puicika

Puuuup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor multumim pt urari
noi suntem bine avem musafiri intram maine sa va povestim ce am facut.

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput