Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

eu nu beau o gurita de bere si gata... eu beau sticla si gata
chiar daca e fara alcool, cateodata am senzatia chiar ca m-am imbatat
ma gandesc ca nu are de ce sa-mi faca rau!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

aaaaaaaa......... eu mai am o pofta inca de la inceputul sarcinii: berea fara alcol bauta din sticla
macar o sticla la doua seri , daca nu o sticla pe zi

18+

aici semanan si mie mi se scurg ochii dupa bere de parca as fi alcoolic sau ceva, primele 3 luni nu am pus gura pana i s-a facut mila sotului de mine si a zis ca n-o fi foc sa beau un paharut si mi-a luat bere din aceea tulbure,nemteasca, f buuuunnnaaaaacum imi ia cate una la vreo 3 sapt din care beau jumate doar asa imi trece pofta ca altfel as asta numai cu gandul la ea

18+

Mergi la inceput

ral_eli nu inteleg de ce nu bei? ce e rau la bere?

18+

Mergi la inceput

Citat:

18+

pai e cu alcool ...

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:

18+

pai e cu alcool ...

18+

aaaaaaaaa... pai eu beau fara alcool
sincer nu se simte diferenta

18+

Mergi la inceput

am baut, de fapt , am gustat o gurita , din cea normala, filtrata si cu si fara alcool, intradevar nu se simte diferenta dar nu mi-au placut deloc si nici pofta nu mi-a domolito. in schimb asta tulbure mi s-a parut un super deliciu dc s-ar gasi tulbure si fara alcool as fi cea mai fericita

18+

Mergi la inceput

acum inteleg... tu de fapt ai mai multe pofte intr-una

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetelor, lipsesc juma de zi si abia am mai recuperat de aseara pana acum.

Msymo - coafura mea e intacta, am mai improspatat-o si hop am zburat catre servici sa ma laud si eu cu noul aspect.

Miruna - medicul i-a dat fetitei mele antibiotic pt a preveni o eventuala infectie in gatut si neaparat pt ca ea este cu operatie pe aorta si avem in vedere tot timpul sa facem profilaxia endocarditei. E prima oara cand i-am dat antibiotic in raceala pt ca avea gatutul inflamat. Aseara am reusit s-o conving sa-l ia eram hotarata sa mergem la spital la injectabil pt ca deja spunea singura ca o doare in gat. Astazi suntem mai bine, doar 1 singur scaun moale nu apos ca ieri si a inceput sa pape.

15+

Mergi la inceput

Citat:

acum inteleg... tu de fapt ai mai multe pofte intr-una

18+

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

heidy zici ca sotul va face curs de puericultura si ii vor da 10z in plus de concediu. Unde il faceti? E cel gratis de la Filantropia?

sugubina +16

Buna sugubina. Nu facem inca cursuri de puericultura ca e un pic cam devreme; mai asteptam sa creasca bebe si burtica si sa fim mai aproape atunci. Nu stim inca unde vom face cursurile, poate la Club A.ro, dar, nu stim sigur.
Ceea ce iti pot spune cu siguranta este ca multi colegi (tatici) de ai mei si ai sotului au facut cursurile de puericultura (sau au avut acel certificat) si au primit 10 zile in plus fata de cele 5. Si se pare ca exista si lege. Eu am gasit un site de pe care m-am mai informat:

http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/5/Concediu+paternitate.html

17+

Mergi la inceput