Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Am uitat sa schimb semnatura..stateam acum si faceam socoteli daca sunt in sapt 20 sau 21 Sunt varza.. Joi am eco morfofetala, abia astept
La capitolul pofte: nu am nici o pofta deosebita doar ca as bea pepsi intr-una desi eu nu beau decat apa plata de vreo 3 ani incoace

Ana 21+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Esti de-a mea. Si eu tot pepsi as bea non-stop (recunosc ca am mai scapat in cate-o sticla de jumatate de litru dar rar) si as manca masline verzi si cartofi prajiti ...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

faza cu Pepsi si CocaCola am patit-o si eu... eu sunt militantul nr 1 impotriva celor doua marci mai sus mentionate mai ales ca amandoua contin o cantitate foarte mare de caramel care este super nociva organismului....ideea este ca de cand sunt gravida imi tot vine pofta ba de pepsi ba de cola....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

suntem aiciiiiiiiii...eu mai trag cu ochiul si la tv...m-am plictisit tare

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

suntem pe aici
eu va citesc
Vasari merci

iar vorbiti de mancare si pofte ....
ciudat, in prim trimestru nu am avut probleme cu poftele, acum insa parca au inceput ...
cand aud de ceva bun, ce as manca si eu imi vine pofta si mai ales daca este vorba de fructe si legume, gen pepene sau porumb fiert ...
asa ca daca tot ati vorbit de porumb, stau acum si ma intreb daca gasesc in piata ...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

am revenit si eu...

am fost atat de aiurita ieri incat l-am facut pe bb mai mare cu o saptamana

apropo de pofte, recunosc ca mi se face si mie pofta din cand in cand de cate o cola, nefiind o bautoare de cola sau de sucuri acidulate, dar de... nebuniile sarcinii. Si recunosc ca mai imi iau cate o sticla de 1/2l , dar nu des, o data la doua saptamani.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sincer si eu sunt tot asa cu pepsi sau cola ...
nu mai beau acidulate de cand cu sarcina, dar uite ca la cola sau pepsi ravnesc ....
asa ca mai iau si eu cate o gura, rar de tot, de la sot din pahar. noroc ca nici el nu-si ia prea des ...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

aaaaaaaa......... eu mai am o pofta inca de la inceputul sarcinii: berea fara alcol bauta din sticla
macar o sticla la doua seri , daca nu o sticla pe zi

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

de plictiseala vb?ooofff...eu sunt satula de tv.acu tre sa ma retrag ca ma cheama copilu'ca-i e frica de tunetele de afara.tre sa schimb patul/
pe mai tarziu.

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 21+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu beau bere...sotul meu cand desface sticla eu sunt prima care gusta....iau o gurita si gata pofta....

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

nu pot sa cred.... am crezut ca numai eu sunt nebuna cu Cola.

Fetelor eu inainte beam destul de rar cola si acum mi-i pofta mai ales daca o vad rece. Si sa va mai spun o pofta ciudata ca acum mi-am amintit-o. Eu 27 de ani( ca atatia am) nu am mancat cipsuri. mai mult nu le puteam suport si militam impotriva lor. ce sa va spun ca acum mi-i pofta de cipsuri. Am mai mancat cate unul dar incerc sa ma abtin caci stiu ca nu-s bune... vorba aia

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput