Mamici si Gravidute Italia -76-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Mersi ANDREEA, tubulet cu glicerina mi-a dat si mie pediatra. Cand i-am zis initial sotului sa luam...cum....sa ii punem in fundulet..nu
Aseara l-am pus sa o sune pe pediatra si daca ea a zis ca trebuie ..nu a mai fost problema
Acum azi a facut deja singurel...sper ca acum sa isi revina...
E drept ca nu am mancat cateva zile supica...ca era o caldura de nu mi-a trebuit sa gatesc

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-ziceam atunci cind reparam masina ca de ma enervez mai bine una noua
am fost week trecut pe la concesionarii si pt preventive
Abramburika-iesi de upa canapea :)
cum ti ajuns? te-ai intors? ce face S? cred ca e tare bucuroasa la bunici
Cami-putin cite putin si te inveti
Stefy-ia vino cu pozeele sau pune in album
pai nu le dai de lucru la fete
Alexandra-ce figura e sotul tau
daca i-ai zis tu nu,daca a zis pediatra imediat a executat
stai linistita uite si Andreea ce sfaturi bune ti-a dat asa ca nu te agita degeaba
uite asa invatam una alta

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - am ajuns bine, copilu' super fericit, mama, super obosita. Pt. ea de-acum incepe vacanta, cu multe chestii noi de facut, pt. mine s-a terminat, dar o sa urmeze si parte a doua in curand. Adica pe la sfarsitul lunii.

Am calatorit bine, cu intarzieri si la dus si la venit, un vot pozitiv pt. Blue Air (e prima oara cu ei) si unul spre negativ cu Wizz ... S. s-a acomodat neasteptat de bine, declarand ca "imi place aishi la buni".

Eu sunt bulvesata pt. ca e prea multa linsite in casa si am prea mult timp liber .

Mergi la inceput

PETRO, ma bucur ca s-a terminat pana la urma totul cu bine
sa fie totul bine la amnio...mai poveste-ne ce face samburelul

Mergi la inceput

Stefania, multumim de link...frumoase poze...frumosi oameni..adica voi...si eu am fost prin unele locuri din poze...asa vad din poze...mi-e dor si mie sa ma plimb prin Moldova la manastiri

Mergi la inceput

alexandra - maine e amnio, deci va voi povesti poimaine .

Samburelul e bine, tocmai a savurat 2 hot-dog si un pahar de cola rece. Stiu, stiu sunt o gravida denaturata, nu faceti ca mine!

Am o foame incredibila, continui sa slabesc, deci e bine. Unde s-o fi ducand mancarea asta, n-am idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

tocmai vroiam sa va intreb daca au intrat pozele.. (intru si eu acum printre paranteze..adica pauze)
multumim alexandra

Petro bine te-ai reintors!
multa bafta la amnio!
te cred ca simti casa goala..eu nustiu cum as reactiona.. cred ca as muri de plictiseala ..in primul rand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!

Abramburica succes la amnio!

Noi sper sa plecam maine,din pacate Giulia mi-a facut o convulsie ferila duminica dupa amiaza si de atuci am stat in spital.Azi am plecat de acolo pe semnatura mea ca nu mai rezistam..Giulia traumatizata,obosita,speriata...si eu la fel.Am plecat ca analizele au fost bune si ea nu lua nici un fel de tratament(in afata de tachipirina daca ii ajungea febra la 38) si febra nu a mai facut.Sper sa nu regret decizia si sa nu mai avem probleme...pt ca nu am cuvinte sa va povestesc ce inseamna sa traiesti o convulsie a copilului tau!

Va pup si sa aveti vacante frumoase in tara si aici!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bomba sociala..am last borsulet pe foc (la incalzit nitel)sa vina soatza sa manace sa nu-i dau asa rece de la frigider..am crezut ca face dus si se duce de mananca..
eu pe aici..el in pat cu fii'sa..si uite asa imi ajunge miros de prejeala mai inainte pe la nas...ce credeti ca era?

Mergi la inceput

stefania - multumesc, bine ai revenit si tu.

E un sentiment tare ciudat fara S. Ea s-a acomodta bine si repede, e tare intelegatoare, dar ma gandesc ce o fi totusi in sufletelul ei ... mda, abia astept sa treaca mai repede timpul sa mergem in Ro.

Mergi la inceput