Mamici si Gravidute Italia -76-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ioana-deci nu vrei sa ne arati si noua cum te-ai tuns...hmmmm
Ma bucur pt. voi ca mergeti la mare...profita cat poti...Noi am fot de 3 ori anul asta...si cred ca ramanem cu alea...

stefania-paote ne dai o veste frumoasa ...ca si asa ramanem fara gravidutze pe-aici...

cami-unde mergeti la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CIAO, fetele...eu cu probleme de creier

cele care ati folosit clismele pt bebei...mi-a dat aseara doctorita pt ca nu mai biruiam cu micutul, imediat cum i-am dat a facut kk si acum de dimineata a facut din nou si vad ca e mai bine...VROIAM SA VA INTREB: cat de des ati folosit sau cat pot folosi...?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-atunci pina pleci mai pove ;)
asteptam masina noua ,sper sa iasa toate bune ;)
azi mie tare somn nu stiu daca ma duc la mare ,sa vad ce chef am.....mai incolo
nu mi-am facut poze inca,m-am tuns pina pe umeri,putin mai sus putin inscarit sus si la lungime drept
nu e cine stie ce...dar imi era prea cald cu parul lungut
cit stati acasa?
Stefy-lasa ca ne auzim
pe duminica avem in plan sa mergem la aqua felix,acum sa vedem daca ramine valabil
sincer as sta la tine la munte la racoare,de venim urcam sus la racoare
Cami-nu conduci deloc pe unde stai in zona?
numai cind mergi la mare?
condu mai des sa te obisnuiesti

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Alexandra-eu ii puneam supozitor cind trecea prea mult timp si vedeam ca vrea sa faca
daca e alaptat exclusiv la san daca nu face 2-3 zile nu e grav,daca vezi ca trec ii pui un supozitor
daca vezi ca face si nu s-a constipat nu folosi decit cind are nevoie

Mergi la inceput

offfff....o sa vad ce fac...problema e ca a facut ieri de diminieata dar fff putin si ieri toata ziua a plans ca se chinuia sa faca...daca il tin 2 zile asta ne omoara cat urla
stiu ca nu e problema daca nu face 2 3 zile, dar il vad ca se chinuie si urla...
acum vreau sa vad daca isi revine....eventual, ma gandesc daca nu, sa merg sa ii facem ceva analize...

azi a facut ok, singur si fara mult scandal...sa vedem cum va fi incolo

eu ma gandeam ca daca vad ca peste vreo saptamana e iar problema...pot sa ii dau?

Mergi la inceput

...mai, voi vorbiti de mare, munte, plimbari...si eu cu problemele mele

nu scriu mult ca trebuie sa stau eu printul

mersi Ioana de raspuns

Mergi la inceput

Alexandra-daca vezi ca face singur si peste o sapt ii pui nu are nimic
daca l-ai folosi zilnic atunci s-ar invata sa faca asa dar in rest nu sint probleme
stai linistita ca si eu i-am pus si una doua facea
apoi dupa ce-si revine la normal nu-i mai pui
le pui in frigider si la nevoie folosesti
oricum le dau afara imediat nici nu apuca sa se topeasca
stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ioana-nu stiam ca pana la urma v-ati decis sa luati masina...ma bucur pt. voi!Ce model ii?Ca nu mai tin minte...

alexandra-eu am avut probleme mari cu Ambra,de la 5 luni...facea doar cu supozitor,de fapt eu ii luam microclisma di glicerina...De la 5 luni jum. am inceput sa-i dau para,si tot asa era.Ambra se constipa tot timpul cand ii ieseau dintisori.Vreau sa-ti zic ca au fost luni de zile,in care ii puneam zilnic glicerina,si nu e dependenta.Acum nu mai are probleme,face singura.
Vezi ca se constipa de la ce mananci tu,incearca sa mananci macar la o masa/zi ciorba...eu cu Ambra nu am stiut,dar acum stiu,si uite ca Giorgio nu are probleme,nu este zi,sa nu faca o data kk...Si sa bei multa apa.
Daca vrei,poti folosi un tubulet,care il ajuta sa faca kk f. usor,si ii scoate si aerul...in farmacie ceri sondino,cel mai mic pe care il au...Face minuni,eu am ramas mirata cum s-a linistit Giorgio...Stiu ca-i naspa,ca zici ca ii pui in fundic tubuletul ala,eu nu am vrut sa-l folosesc la Ambra,si-mi pare rau acum,ca ar fi ajutat-o f. mult...Daca ai nelamuriri,intreaba-ma,cu cea mai mare placere iti dau un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Poate va era dor de noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Bearpiri merg la Marina di Bibona acolo are apartament al meu.E super frumos liniste,multe jocuri pt copii,este un orasel unde nu prea vezi perechi fara copii.Imi place la nebunie ca sunt multi copii asa se mai obisnuieste si Sebi cu copii.
Yoanag nu conduc inca singura ca inca sunt pericol public,nu am mai condus de 3 luni si nu ma simt in stare sa merg si mai ales cu Sebi dupa mine.Noi stam intr-un sat si nu prea imi plac curbele,in Toscana sunt numai curbe peste tot,binenteles ca in orase e mai bine dar in rest.Ce sa zic in oras nu am treaba dar cand vad curbe ma apuca groaza.Sper sa-mi treaca frica prin care am trecut si sa nu mai am nevoie de copilot.
Acum fug repejor pe terasa sa ma mai bronzez o tara .
Pupici

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput