Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Simt cum parca ma molipsiti si pe mine cu febra cumparaturilor. Toata lumea cu patut, carut, mobile. Foarte frumoase am vazut pe aici.
Ionela, si mie tot cel rosu/ portocaliu il vad eu, imi place. Si caruciorul e frumos. Indiferent ce cumperi, sa le stapiniti sanatosi!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Cris dar tu nu trebuia sa stai cat mai linistita ?

Burtica de 30 +
pai ba da, dar nu am ce sa fac pt ca nu are cine sa ma ajute (asta ar insemna sa murim de foame) sotul e la munca si vine diseara. incerc sa fac cate putin, sa mai stau in pat, luna asta trebuie sa reduc treburile la maxim si daca luna viitoare la control, colul va fi scurtat si mai tare atunci va trebui repaus total la pat. nu stiu ce ne-am face in situatia asta ca maicamea e plecata din tara, cu soacra nu avem o relatie prea buna(si nu s-ar oferi in veci sa ne ajute cu ceva), surori nu am. asta e, speram ca cu ajutorul Domnului va fi bine. pana la urma trei luni nu e prea mult

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Bonjour fetelor!

Felicitari tuturor celor care si-au vazut bebei!
Si felicitari tuturor care schimba semnaturile azi! Intram pe ultimele doua sute de m! Oricum pana la 37 e mai greu ca pe urma oricand e sa fie e ok! Mai ales cele cu fetite veti scapa mai repede ca ele sunt mai grabite!
Bine ai revenit Nike!

Am implinit si noi 30 sapt., intram in 31S.

Mai venim maine la birou si din 1 iulie in CO, mergem sambata la mare - abia astept sa stau si sa frec menta la greu! Si sa fac baita! Sper sa fie suficient de calda apa!

Clary cum e vremea la Mamaia? Dar apa? Ai idee? SPer sa fie buna apa, ca altfel voi sta tot cu gura pe Bobi sa nu raceasca.

Pupici la burtici si BB-i!

Dana 30+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Ionela si mie ala rosu mi se pare mult mai fain! Si merge si daca mai aveti al doilea BB si schimba sexul!

Dana 30+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Apropo de concediul de maternitate, cind sa ies azi din cabinetul MF, imi arunca "si va mai asteptam cind faceti 7 luni jumate, sa va dam prenatal". Asta ar fi cam peste 1 luna, si nu 2 saptamini cit am calculat eu.
Eh, da nu-mi fac probleme ca nu stia ca vreau cezariana, si apoi nici nu mai stie ea pina atunci. Si apoi mai am si 1 saptamina CO... ma descurc eu cu asta, mai greu e cu alte probleme...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ionela tot ala rosu zic si eu ca arata mai bine. Pe oricare va decideti sa fiti sanatosi cu totii sa va bucurati de el.

Klarisse graviduta 25+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

M-am intors si eu de la medic (morfologie trim II). Bebele e bine, are 483 g. Eu in schimb sunt zapacita cu atatea date probabile de nastere. Daca as tine cont de data ultimei menstruatii (20 ian) ar trebui sa se nasca pe 27 oct, dar pe la primele ecografii mi-au spus ca o sa fie in jur de 8 nov...Acum a mai recuperat si a ajuns pe 2 nov. Diferentele vin din faptul ca aveam menstruatie la 35 zile si nici aia super regulata. Oricum am dat peste o doctorita f constiicioasa (la recomandarea medicului care imi urmareste sarcina), l-a studiat pe bebe pe toate partile vreo 45 min si tot m-a chemat inca o data saptamana viitoare pentru ca nu i se vedea f bine fata si vroia sa ii reevalueze inimioara. M-a pus sa ma plimb prin cabinet, l-a inghiontit dar tot n-a vrut sa isi schimbe pozitia. Credeam ca trebuie sa fac si triplu test, dar se pare ca m-am inselat. Daca iese bine dublu test nu mai e nevoie de triplu test.

sorana 22+ cu

Mergi la inceput

Ca tot veni vorba de mobila, azi am comandat si noi patul si comoda..urmeaza si dulapul. Am pus modelul in album, culorile sunt galben cu vanilie. Sa-mi ziceti cum vi se pare.

Klarisse graviduta 25+

Mergi la inceput

Sorana felicitari pentru rezultatele bune la morfologie.

Klarisse graviduta 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Sorana, la ce medic te duci la ecografie? Te intreb pt ca si pe mine m-a chemat sa-i reevalueze inimioara la vremea respectiva. te duci cumva la steriu?

Chichiutza, mi-am facut analizele de sange si stiu ac tu te pricepi. VSH dublu fata de normal e ingrijorator sau nu in sarcina? restul analzielor sunt bune, inclusiv urina, toxo, etc..

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 28 saptamani cu

Mergi la inceput