Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Mie cred ca imi plac toate culorile , si rozul asta nu inseamna ca o sa exagerez ,dar sigur o sa aiba ceva roz printre hainute
Dar mai nou sunt inebunita dupa portocaliu si mov

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

buna ziua dragi burtici. azi am lenevit mai mult in pat.acum incerc sa i-mi revin si sa ma apuc de facut mancare. La multi ani celor care i-si serbeaza astazi ziua numelui. felicitari fetelor care au mai crescut o saptamana. Ce repede trece timpul....cat de curand ne vom vedea cu minunile in brate

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Cris dar tu nu trebuia sa stai cat mai linistita ?

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

eu i-am luat lila si albe si galben pal, restul de la mothercare de fetite decat roz i-am luat ca asa am gasit.

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Aseara m-a anuntat sotul si cumnata ca se duc la sfarsitul lunii sa cumpere patut , cosulet pt masina si cadita , si au zis ca poate si cateva hainute ( noi nu am luat NIMIC ) si am fost foarte pana mi-au zis ca nu o sa le aduk acasa , le ia cumnata mea si ca o sa le vad dupa ce vin de la spital ,cica vor sa imi faca o surpriza . NU VREAAAUU

Burtica de 30 +

Ce oameni rai! lasa tu, bine ca le cumpara, macar esti relaxata ca nu trebuie sa alergi atunci dupa ele. Eu zic sa le sugerezi si ce scaun, ce patut, ce cadita, ce carut si alte alea vrei ca sa se pupe cu gusturile tale. Le arati linkuri pe net!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Tanamera, mersic de PM

Am pus la mine in album, ultimele 3 poze cu carucior si patut, de care vrem noi sa luam. Care pat vi se pare mai mistoc?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+

Minunea noastra

mie imi place primul patut ala cu roz si bleo

23+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Aseara m-a anuntat sotul si cumnata ca se duc la sfarsitul lunii sa cumpere patut , cosulet pt masina si cadita , si au zis ca poate si cateva hainute ( noi nu am luat NIMIC ) si am fost foarte pana mi-au zis ca nu o sa le aduk acasa , le ia cumnata mea si ca o sa le vad dupa ce vin de la spital ,cica vor sa imi faca o surpriza . NU VREAAAUU

Burtica de 30 +

Ce oameni rai! lasa tu, bine ca le cumpara, macar esti relaxata ca nu trebuie sa alergi atunci dupa ele. Eu zic sa le sugerezi si ce scaun, ce patut, ce cadita, ce carut si alte alea vrei ca sa se pupe cu gusturile tale. Le arati linkuri pe net!

Cristina 26+

Aaa pai stai linistita ca le dau lista si cu ce culoare vreau la fiecare in parte

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Tanamera, mersic de PM

Am pus la mine in album, ultimele 3 poze cu carucior si patut, de care vrem noi sa luam. Care pat vi se pare mai mistoc?

Minunea noastra

Ionela e mai dragut cel rosu!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Bonjour!

Vad ca toata gasca aproape schimba semnatura. Noi miine ne "innoim". Felicitari tuturor, deci!

Azi am fost la analize. Am aterizat la MF, care s-a uitat pe lista mea ca la ceva scris in chineza. S-a inchinat si a zis ca ea nici nu a auzit de unele de pe acolo. Asa ca mi-a pus lista si borcanele cu pishu in brate, si m-a trimis la Medlife inapoi de unde am venit.
Mi-a dat trimitere pt cele care stia ca sunt gratuite prin CAS, asa ca tot ca mine a iesit pina la urma. Dar e muuult mai bine asa!
N-am reusit cu trombofiliile, ca pina m-am plimbat eu de la Ana la Caiafa a trecut de ora 8, cit era programul pt analiza asta. Oricum nici nu o mai fac...
Ramine sa merg cu rezultatele la doctora mea, atunci trebuind sa-mi fac si eco de 28s.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Burtica de 30 +

Cristina 26+

Aaa pai stai linistita ca le dau lista si cu ce culoare vreau la fiecare in parte

Burtica de 30 +

Atunci esti safe!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Da, o sa ma decid intre cele 2 carucioare si o sa comand unul cat de curand

Minunea noastra

Mergi la inceput