Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)
Raspunsuri - Pagina 8
alexuza spune:
Mie cred ca imi plac toate culorile , si rozul
asta nu inseamna ca o sa exagerez ,dar sigur o sa aiba ceva roz printre hainute
Dar mai nou sunt inebunita
dupa portocaliu si mov![]()
Burtica de
30 +
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 buna ziua dragi burtici. azi am lenevit mai mult in pat ![]() . felicitari fetelor care au mai crescut o saptamana. Ce repede trece timpul....cat de curand ne vom vedea cu minunile in brate![]() cristina si bebe in burtica 25+sapt |
Cris dar tu nu trebuia sa stai cat mai linistita ?
Burtica de
30 +
cori_mic spune:
eu i-am luat lila si albe si galben pal, restul de la mothercare de fetite decat roz i-am luat ca asa am gasit.
Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alexuza Aseara m-a anuntat sotul si cumnata ca se duc la sfarsitul lunii sa cumpere patut , cosulet pt masina si cadita , si au zis ca poate si cateva hainute ( noi nu am luat NIMIC ) si am fost foarte , le ia cumnata mea si ca o sa le vad dupa ce vin de la spital ,cica vor sa imi faca o surpriza . NU VREAAAUU![]() Burtica de 30 + |
Ce oameni rai!

Cristina
26+
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Tanamera, mersic de PM ![]() Am pus la mine in album, ultimele 3 poze cu carucior si patut, de care vrem noi sa luam. Care pat vi se pare mai mistoc? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+Minunea noastra |
mie imi place primul patut ala cu roz si bleo
23+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Ce oameni rai! ![]() Cristina 26+ |
Aaa pai stai linistita ca le dau lista si cu ce culoare vreau la fiecare in parte
Burtica de
30 +
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Tanamera, mersic de PM ![]() Am pus la mine in album, ultimele 3 poze cu carucior si patut, de care vrem noi sa luam. Care pat vi se pare mai mistoc? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+Minunea noastra |
Ionela e mai dragut cel rosu!
Cristina
26+
Fistiq spune:
Bonjour! 
Vad ca toata gasca aproape schimba semnatura. Noi miine ne "innoim". Felicitari tuturor, deci! 
Azi am fost la analize. Am aterizat la MF, care s-a uitat pe lista mea ca la ceva scris in chineza. S-a inchinat si a zis ca ea nici nu a auzit de unele de pe acolo. Asa ca mi-a pus lista si borcanele cu pishu in brate, si m-a trimis la Medlife inapoi de unde am venit.
Mi-a dat trimitere pt cele care stia ca sunt gratuite prin CAS, asa ca tot ca mine a iesit pina la urma.
Dar e muuult mai bine asa!
N-am reusit cu trombofiliile, ca pina m-am plimbat eu de la Ana la Caiafa a trecut de ora 8, cit era programul pt analiza asta. Oricum nici nu o mai fac...
Ramine sa merg cu rezultatele la doctora mea, atunci trebuind sa-mi fac si eco de 28s.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexuza
Aaa pai stai linistita ca le dau lista si cu ce culoare vreau la fiecare in parte Burtica de 30 + |
Atunci esti safe!
Cristina
26+
ionela.n spune:
Da, o sa ma decid intre cele 2 carucioare si o sa comand unul cat de curand ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+
Minunea noastra

, le ia cumnata mea si ca o sa le vad dupa ce vin de la spital ,cica vor sa imi faca o surpriza . NU VREAAAUU