Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)
Raspunsuri - Pagina 5
cori_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Fetelor o intrebare: o mamica (nu mai tin minte exact cine) spunea ieri ca bebele ei are un mic retard de crestere.Cum se descopera retardul de crestere?este acelasi lucru cu faptul ca un bebe poate avea sa zicem 30 saptamani dupa varsta data de UM si 29 s dupa eco? Tina, cu(30+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Office, se considera retard doar in cazul in care diferenta dintre varst conform UM si cea conform eco apare pe parcursul sarcinii.
Cu alte cuvinte daca de la prima eco exista si se mentine o diferenta constanta nu se considera retard ci cel mai probabil ovulatia a fost tarzie si bebe chiar e mai mic ptr ca s-a format mai tarziu. Asa avem si noi diferenta de 4-5 zile inca de la inceput dar eu stiu sigur ca am ovulat cam in z 18 deci de aici se trage. Oricum sunt si eu ca magarul in ceata cum sa calculez cand intru in prenatal..
Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
alexuza spune:
Aseara m-a anuntat sotul si cumnata ca se duc la sfarsitul lunii sa cumpere patut , cosulet pt masina si cadita , si au zis ca poate si cateva hainute ( noi nu am luat NIMIC ) si am fost foarte pana mi-au zis ca nu o sa le aduk acasa , le ia cumnata mea si ca o sa le vad dupa ce vin de la spital ,cica vor sa imi faca o surpriza . NU VREAAAUU
Burtica de 30 +
cori_mic spune:
citat din mesajul lui alynta27 Cori in cazul asta varianta cu var lavabil e cea mai buna! E fain rosu sau derivate ale acestuia! Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Cred ca asa o sa facem. Doar sa avem ce pereti vopsi
Klarisse spune:
Alexuza..sunt parti bune si mai putin bune..Intr-adevar ai sa ai parte de surpriza insa nu stii de care. Daca ai incredere in gusturile lor..poti sta linistita..daca nu..
Klarisse graviduta 25+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
citat din mesajul lui Klarisse Alexuza..sunt parti bune si mai putin bune..Intr-adevar ai sa ai parte de surpriza insa nu stii de care. Daca ai incredere in gusturile lor..poti sta linistita..daca nu.. Klarisse graviduta 25+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Am incredere in gusturile lor , dar deabea asteptam sa le vad
Burtica de 30 +
cori_mic spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andreea82
Cori. Dap, am intrebat doctorul de echivalent dar nu are ce sa imi dea. Avand in vedere ca s-au mai rarit contractiile deocamdata raman pe Nospa. De scurgere am omis sa intreb. Am fost atat de stresata incat asteptam doar sa imi zica sa ma linistesc. Ieri l-am sunat din nou si mi-a spus sa incerc sa stau linistita si cat mai mult in pat pentru ca e ok. Contractiile trebuie sa se rareasca. Adevarul e ca nici eu nu am stat locului....in concediu plimbat probabil peste masura si acasa m-a mancat sa fac curat. Acum stau cuminte in pat cat pot de mult 26+ cu un carucior multicolor :) |
Atunci la patut cu tine, stai mai mult pe partea stanga - asa se oxigeneaza cel mai bine prichindelul si bea muulta apa- hidratarea e extrem de importanta, vara sunt celel mai multe nasteri premature tocmai din aceasta cauza si in plus apa ajuta la pastrarea nivelului de lichid amniotic.
cori_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Am incredere in gusturile lor , dar deabea asteptam sa le vad Burtica de 30 + |
Te admir ca poti sa ai rabdare. Eu nu vreau sa aleaga nimeni nimic fara sa vad eu inainte si urmandu-mi intocmai doleantele. Sunt cam nebuna
kiti2205 spune:
Mi-a adus ieri un prieten o cadita mica. Si e atat de ...roz . Cred ca fiica-mea nu va avea parte de prea multe haine roz, cel putin nu cumparate de mine. Bine, cadita este draguta asa roz, ci animalute pe ea, dar sa vad peste tot culoarea asta...nu cred ca o sa rezist
Trebuie sa incep sa ma uit de patut. Avem unul mare, de lemn, dar dupa ce nasc o sa ne mutam la Caransebes, cel putin pentru o perioada de cateva luni, si nu ma car cu monstrul ala dupa mine. SI la Vlad am avut de asta de panza primele 7 luni, apoi i-am luat si de lemn.
Caruciorul este f bun inca, o sa tb sa ii iau unul sport la vara. Am recuperat marsupiul de pe unde il imprumutasem, mai am pompa de san.
A..si tb sa ma uit prin hainitele ramase de la Vlad, sa caut body-urile si salopetelele de nou nascut
Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Pianna,Mari,Andreea felicitari pt semnatura!!
Alexuza eu nu as avea rabdare sa astept atat,si nici nu mi-ar place sa cumpere altcineva in locul meu.
Ana25+ Maia Elena
histamina spune:
cori mic,
la pat cu tine!
deshidratarea era unele din metodele vechi de a declansa nasterea,cand bebelinii nu vroiau sa iasa,desi le trecusera termenul.
deshidratarea provoaca in mod natural contractii.
au dreptate fetele.in pat, cu muuulta apa.