Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)
Raspunsuri - Pagina 3
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Fetelor am uitat sa ma laud ca am schimbat semnatura. Clary, medicul meu de familie ar face bine sa-mi dea din saptamana 29 prenatal ca daca nu fac urat. Imi raman 66 de zile dupa nastere,deci cred ca sunt acoperita pt orice fel de nastere!! Si da azi merg la medic, iupiii *********** 23+ cu |
Felicitari pentru semnatura!
Si eu am sa intru in prenatal exact cand implinesc 29 s si MF a zis ca e ok caci oricum am sa fac cezariana.
27+
crina cu
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui alynta27 Mari ce putin mai este pana sambata! Ce emotii.. Noi ne-am casatorit pe 4 iulie 2004! Intre timp se anunta si vremea buna! Sa ai grija de tine la nunta: cu efortul, emotiile, dansul si sa nu bagi toate alea in seama! Sa vezi cate discutii si sfaturi vor fi... Detaseaza-te cat poti! Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Sfaturi da toata lumea de acum...de fapt unele persoane au inceput de vreo 2 luni, dar nu bag in seama decat ceea ce cred eu ca merita ascultat...persoana ce o ascult este nasa mea pentru ca are gusturi bune, stie destul de multe despre nunti si mai ales pentru ca mereu mi-a dat sfaturi cu adevarat utile.
Mariuk 26+
crina-s spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Azi trecem si noi la semnatura mai mare Bebe al meu s-a trezit pe la 5jumatate dimineata si de atunci se joaca cu cate o scurta pauza pentru odihna. Mariuk 26+ |
Felicitari pentru semnatura! Ce bebit activ!
27+
crina cu
LoraG76 spune:
'Neata!
Are cineva o cafea dubla pentru mine?
Mi-e somn de vad in ceata...am dormit pe bucatele, f. putin...
Tanamera, a scapat ca are treaba prin oras, l-am trimis si eu la Casa de Asigurari sa-mi puna o parafa cum ca firma chiar a achitat CAS-ul, ca altfel nu-mi fac astia analize gratuite... Nu's ce mai inventeaza de-acum, m-am saturat de birocratia asta de 2 bani.
Oramona, asa e..mai avem asa putin, ca parca ma iau emotiile si pe mine!
Cred ca merg sa iau jumate de paracetamol, ca ma doare si capul de la vreme ori de oboseala, nu stiu.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si 30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
cori_mic spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Multumim Kiti de capitol nou Am fost cori la control la medic si i-am spus. Mi-a dat tratament cu gynipral dar din pacate nu il suport. Mai iau Nospa si trebuie sa stau cuminte in pat. Si eu tot la dop ma gandeam, dar sper sa fie numai o parte din el Si am citit despre acest dop ca daca e eliminat inainte de vreme se poate si reface... 24+ cu un carucior multicolor :) |
O sa fie bine, ai sa vezi . Dar ai intrebat doctorul daca exista alta varianta la medicamentul respectiv? Cam toate au cate un corespondent tocmai din aceste considerente. Poate ceva injectabil. De asemnea daca era sau nu acea secretie dopul gelatinos nu ar putea sa stie tot doctorul? Iarta-ma ca sunt asa insistenta, dar asa cum am spus trebuie sa fim sigure ca analizam toate variantele si ca luam toate masurile ptr a ne proteja bebeii
Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
tanamera spune:
Pianna,Mariuk felicitari si voua pentru noile semnaturi.
Crina merci mult,te mai stresez eu cu intrebari.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
cori_mic spune:
citat din mesajul lui alynta27 Cori mic imi pare rau pentru trauma suferita in trecut! Si eu am avut o vecina care a murit la 15 ani de leucemie! Eram si eu copil pe atunci! Ce durere... Andreea te cred ca te-ai speriat! Bine ca sunteti in regula acum! Cori ce mobila faina! Ce culoare vor avea peretii camerei?! Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumesc frumos , eu eram foarte mica dar si asa am ramas cu o mare sensibilitate la acest subiect..
De pereti nu stiu inca, ne gandeam sa facem peretii crem si sa punem o bordura din tapet colorata mai cu rosu , sau sa facem un perete rosu si sa punem pe acel perete corpul cu masa de infasat sa il scoata in evidenta. Inca ne gandim avand in vedere ca nici nu stim inca dc ramanem unde stam acum sau ne mutam
Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Klarisse spune:
Ce repede curg saptamanile, nu mai este mult si incep sa apara bebelinii.
Klarisse graviduta 25+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
Mari ma bucur ca ai o relatie buna cu nasa! Conteaza foarte mult!
Lora un sa treaca starea asta!
Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
vai ce de fete schimba azi semnaturile! Felicitari si multi tuturor!
EU m-am mai calmat, m-a sunat sa-mi spuna ca-i pare rau ca s-a decompensat dar "nu intrase bine cafeaua" !EEEh sanatosi sa fim!
Frumoase patuturi, saltelute, mobile... Bani sa avem ca produse gasim peste tot!
Cristina 26+