Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

klarisee uite aici http:// w w w.bebelusultau.ro/produse.php?categorie=Decoratiuni (fara spatii evident)

eu am luat de AICI insa comanda o fac ei in afara si vine in 4 saptamani. noi am luat www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii6/e0003212.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mare si www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/CK83212B.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mic

-----

Mami de roza + 27 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Maitreyi, stai in Timisoara? In Bucuresti Royal Deco nu mai au showroom.. Imi alesesem si eu o bordura cu ursuleti asa frumoasa, i-am sunat si i-am intrebat cum pot proceda si au spus sa le dau un mail ca imi trimit detaliile pe mail... Dar nu s-au obosit Eu una am fost f f dezamagita pt ca imi placea mult...

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

cori eu is de la 7 coline - orasu', nu vinu'

daca vrei iti trimit eu mail-ul cu detaliile. nici eu nu am avut o comunicare roz cu ei insa am preferat sa ii trag de maneca la fiecare mail si pana la urma s-a finalizat ok. produsele mi-au venit cu tnt in 4 saptamani de la comanda pt ca ce vroiam eu nu aveau in tara.

cand faci/ faceti curat incercati sa o faceti stand pe scaunel. eu ma mut saptamana viitoare si sigur voi fi cu un scaun dupa mine prin toata casa. asa menajam si noi burticile.

-----

Mami de roza + 27 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

70% din deniturile pe care s-a paltit impozit in ultimele 12 luni, nu mai mult de 3400, nu mai putin de 600.

nu stiu de unde a iesit chestia cu 72%.
85%- 15%=70%

fetele, nu cred ca pot evita camera de garda.mana imi face figuri urate.

Nu mai e 4000 limita maxima?

sorana 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Citat:

klarisee uite aici http:// w w w.bebelusultau.ro/produse.php?categorie=Decoratiuni (fara spatii evident)

eu am luat de AICI insa comanda o fac ei in afara si vine in 4 saptamani. noi am luat www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii6/e0003212.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mare si www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/CK83212B.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mic

-----

Mami de roza + 27 s

Slava Tie, Doamne!

Maitreyi, stai in Timisoara? In Bucuresti Royal Deco nu mai au showroom.. Imi alesesem si eu o bordura cu ursuleti asa frumoasa, i-am sunat si i-am intrebat cum pot proceda si au spus sa le dau un mail ca imi trimit detaliile pe mail... Dar nu s-au obosit Eu una am fost f f dezamagita pt ca imi placea mult...

cori eu is de la 7 coline - orasu', nu vinu'

daca vrei iti trimit eu mail-ul cu detaliile. nici eu nu am avut o comunicare roz cu ei insa am preferat sa ii trag de maneca la fiecare mail si pana la urma s-a finalizat ok. produsele mi-au venit cu tnt in 4 saptamani de la comanda pt ca ce vroiam eu nu aveau in tara.

cand faci/ faceti curat incercati sa o faceti stand pe scaunel. eu ma mut saptamana viitoare si sigur voi fi cu un scaun dupa mine prin toata casa. asa menajam si noi burticile.

-----

Mami de roza + 27 s

Slava Tie, Doamne!

Ti-am dat pm cu adresa mea de mail. Te rog mult sa imi trimiti si iti multumesc din suflet. Inca o intrebare: calitatea e ok? si culorile sunt redate exact ca cele de pe site?

Asta o voiam eu: http://www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii1/SU75921DC.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu.
oricat ti-ai pune venitul, e 3400.
de aceea spuneam eu sa v aluati prenatalul si postanatalul,adica 4 luni, dupa anstere.asa veti avea 85% din venituri, pe primele 4 luni, apoi intrati in CIC.

sunt varza, varza, varza.

ma enerveaza formatiunea tare care e pe traiectul venei.fac orice sa imi conving sotul:nu vreau la dr si gata!
punct.
am obosit.

ieir a venit un nene batran la noi la job.nu mai cerea nimic, decat ceva sa manance.ni s-a rupt sufletul de el. am dat fiecare cat am avut.

ma intorc la licenta.
ieri si azi am terminat 43 de pagini.mai am 60.
maine sper sa fie gata.
saracutul meu de bebelin.mi-e asa mila de el.
cred ca merita o casuta mai buna pana se nastea.
+28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Gata! M-am intors. Si am scapat si ce calul balan . Colul se vedea perfect la eco si nu m-a mai chinuit. Si va dati seama ca nu am insistat.
Bebelina este bine, lopatzea alene din copane, de a ras dr ca ea este inca in vacanta. Capul este in dreapta jos, iar labutele in dreapta sus, la ficat, unde suteaza de cate ori are ocazia.
I-am zis de contractii - sunt cele Braxton Hicks, cum am banuit. Atata timp cat nu sunt dureroase si dese, e ok. Ma mai duc la control pe 27 iulie, iar in jur de 15 august tb sa ma mai duc la una morfofetala, pt trimestrul 3.

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006
Feelicitari pt fetita. ma bucur ca este bine si jucausa

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

nike o sa ai un bebelus intelectual . Si a mea va fi la fel ca mi-am dat dizertatia acum 3 saptamani. Dar cand mergeam la master imi dadea niste suturi... de imi cam pun niste semne de intrebare pe acest subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

si eu am contractii dinastea de mi se intareste burtica aproape zilnic

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput