Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (92)
Raspunsuri - Pagina 19
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Fetelor am si eu (iar) o intrebare mai tampitica. Daca nu sunt dureroase, cum va dati seama ca-s contractii? *********** 23+ cu ![]() |
Se intareste butica!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Chichi multumim de reteta! Am notat! Suna tare bine!Maytrei ce saritoare e mama ta! bravo!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui pianna Fetelor am si eu (iar) o intrebare mai tampitica. Daca nu sunt dureroase, cum va dati seama ca-s contractii? *********** 23+ cu ![]() |
e ca si cum te strange cineva de burta. nu e o senzatie tocmai placuta dar sigur nu doare. poate doar daca ai vezica plina. si oricum...exista n tipuri de senzatii. nu numai durerea o simtim
alynta n-are de ales
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Ce nenorocire e in toata tara... Ma uit la stiri!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui cori_mic Mie astea ca in poza asta mi se par dementiale... http://2.bp.blogspot.com/_5hIjyMfEIO0/S5aWDDE14xI/AAAAAAAAM80/vezI-YC0n34/s320/kailey_levy_gutierrez-200x250.jpg Am gasit si eu pe google images un exemplu. Parerea mea... sunt super funny... Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Superb!Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
histamina spune:
70% e oficial.
pt ca la acel 85% nus e aplica acel 15%, ci acel 15% care se reduce se adauga deja la acel 15% existent.
eu as vrea ca tu sa ai dreptate.
sper ca tu sa ai dreptate.
si 2,3% in plus conteaza!
alynta27 spune:
Klarisse e faina mobila! Sa o folositi cu placere!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui maitreyi klarisee uite aici http:// w w w.bebelusultau.ro/produse.php?categorie=Decoratiuni (fara spatii evident) eu am luat de AICI insa comanda o fac ei in afara si vine in 4 saptamani. noi am luat www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii6/e0003212.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mare si www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/CK83212B.jpg" target="_blank"> pt camera lu' bebe mic ----- Mami de roza + 27 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Maitreyi, stai in Timisoara? In Bucuresti Royal Deco nu mai au showroom.. Imi alesesem si eu o bordura cu ursuleti asa frumoasa, i-am sunat si i-am intrebat cum pot proceda si au spus sa le dau un mail ca imi trimit detaliile pe mail... Dar nu s-au obosit
Eu una am fost f f dezamagita pt ca imi placea mult...Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
ca tot vorbiti de contractii, si noi am fost pietroi cam toata ziua
asa ca sa fim in trend. M-a mancat undeva sa fac curat prin niste cutii cu acte ale sotului si mi-am prins urechile pe-acolo.. rezultatul: simteam ca imi pica burta de grea ce era... am luat nospa si acum suntem ok...
Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

cu