LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
la multi ani Alex, Bianca, Maria!!sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti si plini de noroc!!
Andries, ce bine ca a iesit ok petrecerea si mai ales fara ploaie!
Ioana, sa va fie de bine concediul. de abia astept sa vad pozele.
ma apuc de munci, ca o sa am o saptamana tare agitata. m-am cam saturat..
o saptamana super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BIANCA
Marcelle, sa-ti traiasca printesuca, te asteptam sa vii cu multe, multe poze

MARIA
Ioana, sa-ti traiasca mandretea de fetita, musai sa dati de beut si tort

O zi de luni minunata tuturor

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

La multi ani, Alex!

La multi ani Bianca!

La multi ani, Mariuca!

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Andries, felicitari pentru party!

Noi am avut un we agitat, cu ploi, iesit in parc, role si balti! Duminica ne-a plouat ca pe curci, la 5 minute dupa ce plecasem pe soare din casa
Pregatesc ziua si serbarea lui Vic... Ma ia cu rece pe spinare...

O saptamana usoara - a me ava fi haotica... Va pupu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Alex!
Sa-ti traiasca voinicul Marina!

La multi ani Bianca!

La multi ani Mariuca!
Sa-ti traiasca printesa Ioana!

Revin cu povesti si poze cand am un moment liber.
O saptamana excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! si multa sanatate pentru fete, Bianca si Maria!!

merci si eu de felicitari, numai ca acuma sunt in pat, de dimineata imi e rau de numa' ...rau din ala cu vomitaturi...ar trebui sa ma mai si odihnesc.

va pup!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, sanatati la tine Vazut cheful, distractie maxima ati avut Ai predat aspiratorul ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sa fiu sincera, am amanat cadourile, mai exact i-am spus ca petrecerea pe care si-a dorit-o este cadoul nostru de 6 ani. M-a costat atat de mult ca nu mai aveam bani si de chitara si aspirator. Alea vin la sf. Alexandru

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Multumim mult de urari,poftiti la tort si beuterici...azi avem niste musafiri si tortul de rigoare..sambata este petrecerea...inca n-am desfacut toate bagajele,la servici saptamana asta este licentza...mandra vrea telefon mobil si un tir cu masinutze...sper ca de saptamana viitoare sa intru si io intr-un ritm normal..
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hello la toata lumea, LA MULTI ANI - pentru Alex de Bunny, Bianca de Marcelle si Maria de Ioana!!! Sa va traiasca piticii si sa fie sanatosi!

Si noi ne pregatim de aniversare - pe Stefan il serbam simbata dimineata - am angajat-o pe Bombonica care e la mare cautare printre piticii prietenilor nostri - sper sa fie o petrecere de succes! Din pacate cadoul pe care il alesesem, respectiv setul de poze, inca nu a sosit si cei de la care l-am comandat nici nu imi pot confirma daca si cind il vor primi, asa ca am fost nevoita sa aleg pe moment altceva - i-am luat o masinuta smechera care reactioneaza la zguduire - sper sa aiba succes...tobele vor fi cind vor fi...

Andries - sanatate multa! Am inteles ca va mutati? Bravo, va doresc mult noroc in noua casa! Abia astept pozele si impresiile dupa prima saptamina de la mutare!
So, cine urmeaza? Kim, Roberta?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ohoho cate aniversari.

La multi ani "Maia", ca parca asa spunea ca o cheama cand era mica. Ioana sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare frumoasa, sanotoasa si plina de noroc.

Noi suntem in mini vacanta de 4 Iulie...asa ca gratare, focuri de artificii, chefuri cu piscine si nelipsitele role, plus oboseala bineinteles. Dar macar e copilul happy. Singura parte mai proasta sunt caldurile astea dementiale...dar supravietuim noi, ca doar avem lacul la 5 minute...deci gascute pe balta suntem.

Va pup.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput