LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Demential Ionut
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roberta04 spune:
Tzzz, tzzz, ce fac fetele astea din baietii nostri
Super tare Ionut!
week-end placut!
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp la multi ani, oana! cristal, sa`ti traiasca fetili, bereaa zi`mi postu` unde`l vedem pe john roxana, lool gabi, vazut pozili, vad ca v`ati bronzat oleaka, bravo! va zisei de ion ca e`ndragostit, ei bine, are probleme in dragoste;)) ieri i`a declarat fetei ce simte pt ea, cam asa: a aratat cu deshetu aratator dinspre el spre ea, apoi a facut din deshte o inimioara si a scris pe`o foaie 100%. fata i`a raspuns la fel, cu aceleasi gesturi numa` ca pe foaie a scris 90% si evident ca astia 10% i`au dat dureri de cap;)) sa va mai spui?;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
deci le au la mate looooooool
Andries
Andries spune:
La Multi Ani! Maria!! frumoasa esti, desteapta esti...sanatate si noroc in viata iti urez si sa-ti bucuri parintii!!
bre...Eva e perechea lui Mirciu ca si al meu rage (ridica mainile in sus si face "hrrr-houuuuaauuuu" cum fac bestiile alea mici, cei trei pui de dinozauri din Ice Age , print nu pot sa spun ca este (desi merge si el pe tocuri de m-a disperiat si mi-a stricat parchetul cu "toacele" mele de sarmale iar delicat nici atat, numa' sa-l vedeti la masa cum se face, e ca un purcel si nu mai am nici macar un tricou nepatat.
serbarea e a lui Victor, maine, din motive de "cvorum". Da Doamne sa fie soare!!
de mutat ... ne mutam saptamana viitoare, adica incepem sa caram cutii si boarfe...estimez ca-mi ia minim o saptamana, concediu nu am, asa ca ...o sa prestam dupa amiezile.
Andries
kim222 spune:
La multi ani Marie!!! Sa fi norocoasa!Asteptam pozici
Andries da poze nu ne arati? Macar pe PM
ce concediu??? nu v-am spus ca eu nu am castigat la loto ..cum a facut Carmencita?..astia ne-au taiat 25%..si eu sa merg in vacanta? wishful thinkingasa ca vom fi pe santier (pt asta am luat concediu) si din cand in cand la plaja..noroc ca ne vin la mare amicii de prin tara
Robi ce pazie ai?
szivarvany spune:
Chiar asa, Andriez, nu ne arati feciorii, casuta
Kim, si cand iei concediu activ ? Cum mai e Luca in vacanta ?
Rox, a ajuns caracacavana MiniMax ?
Cristal, azi va chefuiti ???
Noi stem mai mult decat bine, Giulia zburda in curtea firmei ca o caprita, este fericita ca a primit aseara role, cadou in avans de ziua ei de la prietenul ei Arian
Io cre`ca DD ne iubeste mult, a mers mami de Ari la magazine si a prins rolele astea super ok in prima zi de reducere
Asa ca daca apuC zilelE astea va arat vitezomana Aluneca rotile astea de silicon de s-a speriat si ea
Io`st obo si pic de somn si cafea ioc in aparat si mai am si de lucru
Va dorim weekend insorit si frumos
Bunny, sa-ti traiasca feciorul
ALEX
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
Daria va admir pt activitati! De pe 12 suntem in concediu..Luca se cam plictiseste:(
Robi 48 mil? Ce ma bucur ca nu pun faianta!
Carmen..super tare Ionu'!
g_ioana spune:
Hola fetele!
La multi cu multa sanatate si noroc pentru toti piticlontii nostri care au implinit 6 anisori!!!Multi pupicei Mariei galushca de Cristalina!!
Io am cam disparut ca magarul in ceatzada' am primit ok-ul de la doctor asa ca am fugit din tzara...a fost super,am avut o vreme excelenta nu am vazut nici un nor timp de 10 zile,Barcelona este un oras foarte frumos iar Costa Brava este mirifica.....Maria a fost incantata in special de zborul cu avionul dar si de acvariu si alte locuri pe care le-am vizitat!
Azi am ajuns la ieshi incerc sa ma reacomodez...asa ca poate maine poimaine pun si niste poze...si ajung la zi cu cetitul!
Sper ca sunteti bine,v-am pupacit!!
polux spune:
Nu pot sa nu-i spun La multi ani frumoasei Maria. Maria sa cresti mare cuminte, frumoasa, sanotoasa si plina de noroc. Monica sa-ti traiasca copila alaturi de voi toti mici si mari, sa fiti fericiti si sanatosi.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Andries spune:
La Multi Ani!! Alex de bunny!! sa fii sanatos si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!!
iar pentru party ul fiului meu cateva poze mai acatarii aici:
http://community.webshots.com/album/578094429zafoRd?vhost=community
mai are baiatul asta o bafta zici ca numa'n rahati calca...dupa ce joi si vineri a plouat, sambata de dimineata iesise soarele, de la 11 la 15 a fost un soare si o vreme superba...se uscase si curtea, si jucaria gonflabila si toboganele, noi am stat in curte la masa, copiii cand in casa, cand in curte, dupa cum se vede si desculti, cand am ajuns acasa dupa party deja incepuse ploaia...a fost un party foarte reusit toata lumea s-a distrat, inclusiv noi. Doar ca am comandat prea multa mancare...abia acum duminica seara am terminat ce mi-au pus la pachet.
poze de la casa... o sa radeti, dar nu am!! NU am avut niciodata timp sa stau sa pozez casa, pe faze de executie, bla bla...nada. O sa ii fac poze acum cand ma mut.
mai trebuie sa va arat niste poze de la mare sa vedeti ce mutra aveam...ca-mi venea sa-mi iau campii...
Andries