LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51
Raspunsuri - Pagina 4
roller025 spune:
Neatza!
Mitzu, La multi ani pentru Tudor!
Monica, La multi ani pentru Oana!
Io's capie de la treziri devreme, culcari tarziu si schimbari bruste de presiune
V-am citit, am uitat
M-am apucat de organizat ziua de nastere a lui Vic... si am lasat-o balta - nu stiu daca va fi acasa sau la bunici... Azi fac consiliu de famelie...
Altfel baietii sunt bine - Victor in limite normale, Paul in perioada de imitare. M-a omorat timpul asta - n-am putut scoate seara copii la alergat in parc din motive de ploi
O zi usoara si un week-end minunat!
cristalina spune:
multumim!
Maria e in extaz, cadouri a incepput sa primeasca de aseara. O papusa mare si frumoasa de la vecinul nostru care nu poate sa vina la Mc pen' ca pleaca in vacanta...
A stat intreaga 5 minute...dupa aia s-a produs un accident rezultat cu un picior lipsa la papusa
A fost super incantata de hainutele, sepcuta, gentuta cu Dora, de ceasul cu Stefania...Trusa de machiaj/coafura a avut succes dar faptul ca-s de plastic a fost un mare minus
Evident ca s-au trezit cu noaptea in cap "mami, cand mergem la mc donald's?!"
Am uitat sa-i dau invitatia unui coleg de gradinita cu care ne mai intalnim pe la joaca (greseala mea!) asa ca Maria deja facea planuri pentru urmatoarea aniversare
La institut e ziua portilor deschise. Oricine poate sa vina sa viziteze, vin ziaristi si televiziuni, John e imbracat la camasa alba pen' ca el trebuie sa dea interviul pentru fabrica de bani...:)))
Asa ca azi avem zi plina oki! :)))
Roxana, supersimpatica!
Daria, ce ziceai ca-i cumperi cadou de ziua ei!?:)))
Dana, sper sa treaca ploile ca va ziceam ca parca ma dau in carusel de vreo cateva zile (drept e ca aseara m-am culcat deodata cu Oana asa ca azi sunt mai vioaie!:))
Roberta, sanatate si spor la ales parchetul...
Andries, te-a auzit cine trebuie, se anunta soare sambata.
Liliana, sa inteleg ca faci jogging...
Olivia, chiar asa, unde plecati in concediu si mai ales cand. Sa aveti vreme frumoasa va doresc!
Carmen, da-i bataie, cauta bilete ...face bine la psihic! :)))
Ca-mi adusei aminte cu bahluiu' umflat...eu ma ingrozesc de ce vad la televizor!!
M-am intins. Sa avem o zi exceptionala!!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
hehe biata papusa. dar lasa ca nu va fi singura cu un picior lipsa [:d]
da' ce, am gresit? dinozaurii nu rag...? ma rog, rageau ??
roberta04 spune:
dinozaurii probabil ca rageau dar a sunat super comic...la intrebarea suava "Ce face printesa" raspunsul"Rage" :)
szivarvany spune:
Nu-i bai ca rage, tot printesa fitoasa si delicata este
Cristal, pupam sarbatorita Au demontat cadoul impreuna sau doar Maria a operat ?
Roller, noi si anul asta merge in prelungiri cu ziua de nastere, sa fie lumea acasa undeva dupa 15 septembrie ... macar strangem bugetul ca e horror ce preturi sunt.
Cadoul a ramas ca vrea acvariul cu peste
Acum este atat de incantata ca va avea un peste ca Patrick si Darius - carora le cumpar saptamana viitoare acvariile, incat nu mai vrea nimic altceva
Ea crede ca rolele se cumpara pt ca trebuiesc cumparate daca celelalte s-au rupt
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Leeloo, unde-s pozili ??? Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Uite-le aici!
LA MULTI ANI Tudor!!!! Mitzura, sa-ti traiasca puii!
Revin (sper) ca am ceva treaba la birou...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
citat din mesajul lui roberta04 dinozaurii probabil ca rageau dar a sunat super comic...la intrebarea suava "Ce face printesa" raspunsul"Rage" :) |
adevarul e ca numa' printesa delicata nu-i
szivarvany spune:
Vazut baietii cuminti cocotati pe elefanti De aici se vede ca s-au distrat tare bine si a fost tare fain
Rox, nu fi rea
Cum poti zice ca nu e printesuca delicata incaltata cu tocuri si poseta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
la multi ani, oana! cristal, sa`ti traiasca fetili, bereaa zi`mi postu` unde`l vedem pe john
roxana, lool
gabi, vazut pozili, vad ca v`ati bronzat oleaka, bravo!
va zisei de ion ca e`ndragostit, ei bine, are probleme in dragoste;)) ieri i`a declarat fetei ce simte pt ea, cam asa: a aratat cu deshetu aratator dinspre el spre ea, apoi a facut din deshte o inimioara si a scris pe`o foaie 100%. fata i`a raspuns la fel, cu aceleasi gesturi numa` ca pe foaie a scris 90% si evident ca astia 10% i`au dat dureri de cap;)) sa va mai spui?;))
leeloo2004 spune:
citat din mesajul lui carmenp va zisei de ion ca e`ndragostit, ei bine, are probleme in dragoste;)) ieri i`a declarat fetei ce simte pt ea, cam asa: a aratat cu deshetu aratator dinspre el spre ea, apoi a facut din deshte o inimioara si a scris pe`o foaie 100%. fata i`a raspuns la fel, cu aceleasi gesturi numa` ca pe foaie a scris 90% si evident ca astia 10% i`au dat dureri de cap;)) sa va mai spui?;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
pe mine m-a pufnit risul...de unde le-or veni ideile astea?????
Cristalule - sa ma scuzi ca sunt tuta rau...LA MULTI ANI Mariei!!!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.