LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51
Raspunsuri - Pagina 21
g_ioana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
asa eram eu cu carnea, nu o puteam inghiti cat am fost copil, o mestecam invarteam si o scoteam. eu ma mir mereu de Giulia cum poate manca asa stiindu-ma pe mine. si nu puteam manca nimic fara juma` de litru de apa, nu aluneca pe gat in jos nici supa Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam |
...asa manca si ea supa pana acum vreo cateva zile,o gura de supa o gura de apa....meii da ea nu manca asa pana acum....da' tu de ce mancai asa?
szivarvany spune:
Ioana, mancam asa din obligatie, altfel io n-as fi mancat niciodata nimic, doar beam apa. Eu am crescut cu apa i-am disperat pe ai mei, pe toti. Cand auzeau bunicile ca merg in vacanta isi faceau cruci si se rugau sa nu mor acolo de foame. Ma saturam cu 2 linguri de mancare si beam 2-3 l apa / zi.
Eram mereu pe fuga, nu puteam sta sa mananc si sa pierd vremea
La 6 ani insa aveam fix 20 de kg ca Giulia
N-am avut boli si nici alte probleme, pur si simplu nu simteam nevoia sa mananc, nimic.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Roxana - foarte tari cintaretii!! Mai, dar unde-s ochii verzi ai Evei???? |
cam, asa is acum. adica... kaki? ca caprui parca nu-s. in fine are si ea o poza in care i se cam vede culoarea reala a ochilor... ca pana acum pareau negri
Carmen, da' ce, am zis io ca mandra seamana cu mine??? am eu aspiratii din astea? noo io doar mor cand ii fac. restu' cu altii
Ioana, de cand are faza asta??? nu cumva a ramas cu o teama? psiholoaga are dreptate dupa parerea mea. oare iti aduci aminte daca s-a inecat cu ceva sau s-a speriat de vreo bucata mai mare...? (scrie naibii cu font mai mare de 6 ca imi ucid ochii )
Robi, sa fie intr-un ceas bun cheltuielile. da-i incolo de bani, ca nu-s buni
Cristal deci e ok prezentarea, da? succes!
hahaah asa eram si eu ca Daria. cu diferenta ca la 6 ani nu aveam 16 kg (v-am mai zis ca era sa nu ma primeasca la scoala din cauza de greutate? noroc ca am avut pile )
ma duc spre casa, azi vreau sa duc mandra mica la intepat, la ROR. deci vom avea show, whish me luck
szivarvany spune:
Fac cap nou
pupam domnisoara Pupu in avans
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
szivarvany spune:
capitolul 52