LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 51

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmencita da' la fizica stai mai ghini?...ca virgula Cristalina-i fiziciana de renume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu fizica stau mai binisor lucru mecanic chiar ma pasioneaza

Mergi la inceput

La multi ani Adelutza!!!Sa cresti mare sanatoasa si norocoasa ca frumoasa si desteapta esti!Liliana sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii ca si pan acum!Vezi poate nu pui poze cu sarbatorita
Roxi mi-au placut rockerii....io tot zic ca Eva seamana cu mami si Pat cu tati...da,cam asta a fost diagnosticul medicului de familie,psiholoaga a zis ca in nici un caz nu-i vorba de asa ceva...zice ca-i doar o faza si a vazut ca astfel este in centrul atentiei si exploateaza chestia asta....cert este ca io-s tare ingrijorata,cred ca am sa merg si la un orl-ist si la o ecografie sa ma linistesc cumva....nu mananca decat bucati foarte mici de paine cu unt si miere,zeama de supa,suc de fructe si covrigi...in rest zice ca simte ca are ceva in gat sau ca-i este frica sa nu vomite...desi nu a vomitat de foarte mult timp..si a slabit foarte mult
Cristalina ntz,ntz n-ai fost la Sibiu?...musai sa mergi ca este un ora foarte frumos....deci ca sa nu-ti iesi din ritm aduci canicula cu tine....bafta la prezentare si la shoping!!
Meii tati al nostru este pasionat de fotografie...tot concediul s-a vaitat ca nu l-am lasat sa-si cumpere un aparat foto performant si ce poze ar fi facut cu el....mandra il mosteneste asa ca face poze foarte bune.....btw de poze Vrabiutza nu pui niste poze cu minunile tale?
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Meyyy, nu mai vorbiti de bani...ma ia cu ameteli, aseara am cumparat parchetul, usile de interior, cada, cabina de dus, focar pentru semineu, mobila pentru dormitorul matrimonial (la asta am dat doar avans), calorifere, corpurile de iluminat pentru parter si holuri, am platit acoperisul...Azi platim gresia, faianta, mobilierul si lavoarele din bai... Am terminat banii si ne mai trebuie o gramada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioana, daca ai nevoie de-un pediatru ti-o recomad pe simineanu, la orl mergeam la dr preda. dar ce s-a intimplat, de cind nu maninca? scuze, am absentat o perioada si`s pe dinafara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ioana, imi pare rau sa aud ce probleme aveti. Nu ti-a recomandat sa ii faci niste analize, poate si un examen coproparazitologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc frumos doamnelor pentru incurajari si sustinere! ma cam ingalbenisem cand am vazut ca nu merge prezentarea...intre timp am rezolvat problema...

Gabi, prezentarea e vineri dupa pranz. Joi am de prezentat posterul. Maine dupa pranz (pana la o ora pe care nu o stiu ) avem excursie si degustari de vinuri . Pentru ca maine sau joi dimineata ma duc sa cumpar jucarii, ar fi de preferat sa termin astazi cu prezentarea

Ioana, poate chiar are ceva in gat copilul! Eu nu cred ca e vorba de anorexie comportamentala (sau ce o fi zis ca este). Sper sa va treaca repede si sa se apuce de mancat!

Roberta, tot inainte ! las' ca faceti voi rost de bani, catinel.

Andries, spor la montat pompe.

Mie mi se pare de domeniul sf-ului ce povestiti voi acolo cu casele!(pe langa faptul ca sunt invidioasa, evident ) Bravo si bafta!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gorodica silueta si pe mamica ei grijulie

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Carmencitamerci...meii nu mananca normal de vreo luna si ceva de cand cu varicela...parca-i este frica sa manance,daca incearca ceva si vede ca merge se fixeaza pe ele...de exemplu in concediu vrea numai cartofi prajiti si cordon bleu....in rest nici nu vrea sa bage in gura...pizza o jupeste de tot si mananca doar aluatul....daca baga si carne,mesteca,mesteca dupa care nu inghite scoate din gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Carmencitamerci...meii nu mananca normal de vreo luna si ceva de cand cu varicela...parca-i este frica sa manance,daca incearca ceva si vede ca merge se fixeaza pe ele...de exemplu in concediu vrea numai cartofi prajiti si cordon bleu....in rest nici nu vrea sa bage in gura...pizza o jupeste de tot si mananca doar aluatul....daca baga si carne,mesteca,mesteca dupa care nu inghite scoate din gura

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

asa eram eu cu carnea, nu o puteam inghiti cat am fost copil, o mestecam invarteam si o scoteam. eu ma mir mereu de Giulia cum poate manca asa stiindu-ma pe mine. si nu puteam manca nimic fara juma` de litru de apa, nu aluneca pe gat in jos nici supa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput