Buna-dimineata fetelor! Nu stiu daca subiectul meu isi are locul aici daca nu e bine, rog moderatorii sa-l mute.
De cateva zile am simptome care mie imi par a fi de sarcina dar sunt cam confuza fiindca dupa calculele mele "evenimentul" s-a produs in 18,19 iunie - deci daca o fi sarcina
am apasat pe ceva si s-a dus inainte sa termin de scris asa ca reiau
E posibil sa am simptome asa devreme?
Ma dor sanii de nu pot sa-i ating, dorm pe mine de cateva zile si greataaaa frateee de nici nu ma pot uita la mancare.
Am o fetita de aproape 5 ani si ne-am mai fi dorit un bebe dar n-am facut o obsesie din asta deci m-am gandit ca nu mi-am indus "io" vreo stare de-asta.
Un test oricum n-ar fi concludent decat dupa 3 iulie (atunci ar trebui sa apara CM)dar deocamdata ma deruteaza starile astea.
Asa ca va intreb si pe voi, cam la cat timp ati avut asa...o certitudine ca e cu ochi?
Multumesc pentru eventuale raspunsuri.
Depinde de organism.
Si eu am stiut cu destul timp inainte,desi nimeni nu ma credea.Si nu m-am inselat niciodata!
Sa fie cum iti doresti.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Si eu am stiut ca sunt insarcinata inainte de data la care trebuia sa apara menstruatia.Pur si simplu am simtit asta, desi n-aveam toate simtomele de sarcina, doar sanii erau altfel si eu ma simteam "altfel",cred ca datorita faptului ca-mi cunosc corpul f bine.
Daca e bebe felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Multumesc, fetelor!Uite, pt. voi!
Si eu "stiu" cumva ca e sarcina dar parca mi-e teama sa sper prea devreme fiindca am pierdut o sarcina anul trecut si a fost tare greu - si atunci am stiut inainte sa fac un test de sarcina si inainte cu cateva zile de CM (ma dureau rau sanii si-mi era un sooomn...acu' vad ca ma ia si cu greata)!
Eliuta, deci cum e? Ti-a venit ciclul? Sper ca nu.
Nu uita sa ne spui si noua.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA