E posibil asa devreme?

E posibil asa devreme? | Autor: Eliuta

Link direct la acest mesaj

Buna-dimineata fetelor! Nu stiu daca subiectul meu isi are locul aici daca nu e bine, rog moderatorii sa-l mute.
De cateva zile am simptome care mie imi par a fi de sarcina dar sunt cam confuza fiindca dupa calculele mele "evenimentul" s-a produs in 18,19 iunie - deci daca o fi sarcina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

am apasat pe ceva si s-a dus inainte sa termin de scris asa ca reiau
E posibil sa am simptome asa devreme?
Ma dor sanii de nu pot sa-i ating, dorm pe mine de cateva zile si greataaaa frateee de nici nu ma pot uita la mancare.
Am o fetita de aproape 5 ani si ne-am mai fi dorit un bebe dar n-am facut o obsesie din asta deci m-am gandit ca nu mi-am indus "io" vreo stare de-asta.
Un test oricum n-ar fi concludent decat dupa 3 iulie (atunci ar trebui sa apara CM)dar deocamdata ma deruteaza starile astea.
Asa ca va intreb si pe voi, cam la cat timp ati avut asa...o certitudine ca e cu ochi?
Multumesc pentru eventuale raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Depinde de organism.
Si eu am stiut cu destul timp inainte,desi nimeni nu ma credea.Si nu m-am inselat niciodata!
Sa fie cum iti doresti.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Si eu am stiut ca sunt insarcinata inainte de data la care trebuia sa apara menstruatia.Pur si simplu am simtit asta, desi n-aveam toate simtomele de sarcina, doar sanii erau altfel si eu ma simteam "altfel",cred ca datorita faptului ca-mi cunosc corpul f bine.
Daca e bebe felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Multumesc, fetelor!Uite, pt. voi!
Si eu "stiu" cumva ca e sarcina dar parca mi-e teama sa sper prea devreme fiindca am pierdut o sarcina anul trecut si a fost tare greu - si atunci am stiut inainte sa fac un test de sarcina si inainte cu cateva zile de CM (ma dureau rau sanii si-mi era un sooomn...acu' vad ca ma ia si cu greata)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eliuta, deci cum e? Ti-a venit ciclul? Sper ca nu.
Nu uita sa ne spui si noua.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput