Regasiri (46)
Raspunsuri - Pagina 9
mayaione spune:
Dayanara buton de alarma cred ca au toate lifturile, dar cum era cazul Anei, era degeaba, nu ajungea sa apese. Si daca apesi tot dureaza ceva pana ajung cei de la interventii. Brrr...saracuta, de-acum incolo intram in acelasi timp.
Azi am reusit sa fac cativa pasi fara durere, ce bine e, asta pt ca am stat de ieri f mult in pat sau in fotoliu. Si carja ajuta f mult.
Dastefa si eu zic sa te duci pe 4, indiferent de progrese.
Dbunny tu pe unde te plimbi de nu apari?
dayanara spune:
normal ca au toate lifturile, am specificat asta ca spunea ank ca "deci se strica si in alte parti nu doar in romania" normal ca se strica si in alte parti altfel nu ar exista butonul ala
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Stiu ca nu ai cerut parerea mea,dar chiar daca face progrese e ok sa o mai vada cineva....mai bine sa spui ca ai aruncat banii pe fereastra decat sa-ti para rau ca nu ai ajuns cand trebuia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
dodo orice parere e bine venita pt mine acum
si a ta in mod special ,ca la capitolul asta esti mai mult decat in cunostinta de cauza
Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
ank999 spune:
Dayanara la mine la bloc sunt 2 lifturi ca are 9 etaje, da aproape niciodata nu merg amandoua. Sunt multe cazuri in care amandoua sunt praf. Si unuia nici macar nu-i functioneaza butonul de alarma, asa ca sunt afisate nr de telefon de la reparatii lifturi in ele
Dodo stiu ca pe la voi ploua la greu ca aveam sora in Constanta si azi si-a facut bagajele si a plecat.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dayanara spune:
eu am o fobie mare cu lifturile si niciodata nu am ramas blocata in ele
cand ivan a avut rotavirus si s.a deshidratat, ca sa ajung la spital care e f aproape de mine, tre sa traversez o statie de gara cu liftul
toate bune si frumoase, lifturi perfecte, dar cand am ajuns la spital si l.au internat era f f deshidratat, dupa mult timp, a intrat frica in mine, ce se intampla daca as fi ramas in lift si nu ajungeam la timp...de atunci de cate ori iau liftul la mall , la spital sau oriunde, ii spun lui leo ca in caz de ma cauta si nu ma gaseste sunt in lift:)))
si inca o frica o am sa merg in wc.uri la malluri, mai ales cand nu e aglomerat, tot am impresia ca daca intra vreun nebun sa te omoare nimeni nu aude...sunt asa un pic sinistre chiar daca foarte curate si cu muzica, chiar nimic nu se aude
POZE
bamboletta spune:
fetele
Nu am mai apucat sa scriu..suntem cu casa pe dos inca..abia azi a venit mobila si le monteaza eu stau cumintica in pat
Maya-off saracuta Anaati tras o sperietura si idioatele de la mall probabil..nu au fost insacinate niciodata sa vada cum e
din sapt 28 intri in 7 luni..ai grija de tine..incearca sa stai mai mult in pat..nu e de nascut acum
Dayanara-ai o domnisoara frumoasa cu cercelusi ,da mai avem putin si acus vine bebe azi am 33 sapt
Aelita-cand plecati la mare? la noi e o vreme..inundatii nu cred ca mai apucam sa mergem
lasa ca imi iau revansa anul viitor cand o sa fiu slaba manechin
Dbunny-pe unde esti?
va
Bamboletta 33+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 6+ pana vine
aelita spune:
ANK plec saptamana viitoare la mare.
DASTEFA,da domane sa se rezolve cu bine totul !
MAYA fara carte de reclamatii...cam nasol..ramane doar injuratul reciproc,in cazul asta
ca sa nu te mai incurci in saptamani,de cand ai tu DPN da inapoi 2 luni si asa stii ca atunci ai 7 luni.chestia e ca la tine deja e incurcata,medicul iti spune ca dupa CM ai avea 26 dar dupa masuratori ai avea 24,poate sa nu fie adevarat sau poate sa fie,masuratorile astea la ecografe nu sunt mereu batute in cuie,multi gresesc,asa ca nu o lua litera de lege,pana la urma pune la socoteala si ca s-ar putea sa ai 26 ceea ce ti-ar prinde mai bine..Nasol cu diferenta asta,o fi sau nu o fi asa mereu vei avea o indoiala..si e cam greu sa te ghidezi.
Cu liftul,da,cel mai bine intri tu inainte.eu mai am boala sa pun intai piciorul sa apas,ca am auzit eu de lifturi care se duceau in gol,prin Romania,pe vremuri,si am ramas asa ..
DAYANARA haha rad eu rad dar si eu ma gandesc la faze de-astea in wc-uri .ce-om avea la cap???
cu liftul cred ca si la tine e cam ce e si la mine,frica de a se intampla ceva cu copilul si sa nu putem controla..eu cand ramaneam singura cu ei mi-era frica sa nu mi se faca rau,sa cad,sa nu ma mai trezesc si copiii sa moara de foame si de sete in casa ca nimeni nu imi deschidea usa..
si cred ca acelasi lucru ai tu cu liftul..
BAMBO daca erai aici iti ziceam sa te duci ,dar acolo nu te mai du,cu inundatiile alea nici nu mai ai cu ce sa ajungi la vreun spital in firea lui,nasti in barca ! asa ca fa o vacanta scurta pe aproape pe la tine,la racoare,la munte,si lasi marea pt la anul,deja pt tine sezonul s-a cam incheiat din pacate...
noi care sarim de patrujjj de grade ,abia asteptam sa ne ducem,ca murim aici ,ne coacem.
DAYANARA stiu ce balamuc e la Consulat ,si pe caldurile astea cred ca ai innebunit ! mie mi se facea rau !
34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Dbunny spune:
la miez de noapte apare si bufnita
Noi pe la plaja, pe la magazine, pe la cumnate, mai impreunam copiii ca se plictisesc acasa. Astazi am fost la film si-am vazut Eclipse. Toate amicile le-au vazut in grup(de fete doar) numa al meu a vrut neaparat sa-l vada si el, deci m-am dus cu el nu cu fetele. e asa de faaaain
maya grozava sperietura cu liftul...mie mi-e frica ca daca se inchid usile Dani va apasa pe butoane si eu tre' s-o iau pe scari la fiecare etaj sa caut dupa el. Cu idioatele alea, nu te enerva, le-as fi intrebat daca au vreo problema, stil 'n-aveti nimic mai bun de facut?? stie patronul vostru ca stati la susoteala in loc sa munciti?'
dayanara cum ai pus poze si-ai pomenit de Nacho vidal, eu m-am tot uitat la Leo, am crezut ca vorbesti de asemanare intre leo si nacho vidal. sa-mi spui ce-ai patit la ambasada, si aaaaa sa stii ca in curtea ambasadei ii teritoriu romanesc asa i s-a spus lui Paco cand a vrut sa intre cu mine no comment.
Fetelor, cand vi se mai intampla cu blocatul copiilor pe undeva(stiti ca Dani s-a incuiat in baie, da?) trebe sa faceti tot posibilul sa nu va pierdeti cu firea. Ba din contra, trebe sa fiti in stare sa-l linistiti si pe copil. La ce ii va servii o mama disperata care urla sau plange incontinuu si nu-l poate ajuta.
Paco e in concediu de azi. Maine vreau sa fac cumva sa merg vreo 2 ore la shpping dar singura, dupamasa daca suntem ok cu totii (eu si paco avem rosu in gat, si behaim la greuPaco ia antibiotic, eu mai fac inca pe viteaza) ne-am duce iar la plaja, ca Dani se simte atat de bine la mare. Si are un curaj extraordinar, tot timpul e in apa pana la gat. Fara manecute.
iar Duminica meci, stiti ca Spania va fi campioana mundiala da?
bambo, aelita, ank, dastefa, roxana, dolores, angi...pe toate de fapt
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Faza cu mersul la wc in mall o am si eu, al meu dispera cand aude sa mearga cu mine sa pazeasca usa. Cred ca am vazut prea multe filme cu diverse atacuri in wc-uri publice.
Bambo noi am zis sa riscam si plecam sa infruntam furtunile de pe malul marii, sper sa se opreasca pana miercuri. Pai daca tot astept nu se schimba nimic si nu mai ajung si asa mult vreau sa plec, macar sa stiu ca-s dusa de acasa si dorm in alta parte.
Aelita mie mi se pare incurcata la nastere, cand decide cezariana daca ramane diferenta asta. Am mai auzit cazuri cand s-au inselat si au scos bb-le prematur. Azi noapte asta am visat, ca nascusem o fetita la 800 grame si reusise sa supravietuiasca, respira singura si cerea si suzeta. Sper sa mai stea mult si bine in burtica, ca surioara Ana, intrasem in 41 si niciun semn ca vrea afara.
Dbunny eu teoretic stiu ca trebuie sa fiu calma sa o incurajez etc, dar practica mi-a dovedit altceva, sunt o crizata, noroc cu al meu ca el e f cumpatat si vb calm si frumos in situatii de criza. Anei ii place f mult apa, insa la mare ii e teama de valuri, vrea s-o tinem de manute sa sarim peste. La piscina in schimb era cea mai curajoasa, am prins-o cand isi facea vant sa se arunce in piscina adultilor, fara colac, fara nimic. Ii vazuse p-aia ca faceau sarituri si vroia si ea. Bine ca am fost pe faza ca se ducea ca pietroiul la fund. Si nici cea a copiilor nu prea era pt ea, mie imi venea apa mai sus de buric, o bagam tot cu colacul.
dayanara spune:
aelita asta e cea mai mare frica a mea... cand e leo plecat sa nu patesc ceva sa ramana singuri mai ales asta mica
ultima data cand a plecat leo acum 1-2 luni, l.am invatat pe ivan sa iasa din casa sa bata la vecina in caz de ceva, nu stiu cat a priceput dar am stat mai linistita...un pic nu mult
rugam pe cineva sa ma sune des tot din cauza asta
si tot de stresul asta, nu dormeam iar in ultima zi pana sa vina leo, atat de obosita era incat am adormit bustean, am visat ca plange silvana cand plecam undeva etc si cand m.am trezit ea plangea pe bune langa mine si nu o auzeam, ivan nici atat ca ati vazut in ce hal doarme
diana nu seamana leo, dar e unul in "mujeres hombres y viceversa" care e chiar mai frumos ca ala o sa pun link, dar e copil ....asaltacuña :)))))))
asta cu vanzatoarele eu n.am cuvinte, pai de mine cred ca ar rade pana le.as pocni una in frunte nu de alta dar eu nu ma gatesc si ies ca pomu de craciun in mall.uri, eu arunc pe mine ce e mai lejer, nu imi pun trening ca nu am si nu pot sa merg bine in adidasi nu de alta
dar imi arunc niste blugi pe care din cand in cand ii ridic cu mana , ca.mi cad de pe mine, jos sunt rupti pt ca mai calc pe el :)) cand de sleampata se poate ma simt bine , m.am saturat ca ursu de ghinde de gateli si cand le vad ca ies in mall ca la nunta ma ia cu frisoane
diana una, marimacho s.a luat la bataie cu paznicul:)) si a urlat sa cheme 112 pt ca e gratis , te spargi de ras, dar sa nu fii intre ei acolo si cu treaba
POZE