Regasiri (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rad eu rad...dar cand imi aduc aminte cum am cumparat in mall in bucuresti un tricou de frica vanzatoarelor :)))) ca au zbierat o data de am zis asta il cumpar!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mi-am adus aminte o faza cu verisoara mea, din facultate. Am intrat intrun magazin, ei ii placusera vreo 2 bluze si a intrat sa le probeze si auzim comentariile vanzatoarelor "ce boala am pe astea care probeaza desi e clar ca nu au bani sa cumpere niciuna". Noi eram in perioada hippy, ne imbracam ca atare, deh, vremuri studentesti. Faza e ca verisoara mea avea f multi bani, dintotdeauna a avut, tatal ei era un om de afaceri f bogat si asta chiar avea atunci la ea vreo 11 milioane, erau enorm de multi pe vremea aia. Si se enerveaza, chiar nu cumpara nimic, in schimb le-a disperat p-alea. Cred ca a stat o ora si ceva si le punea sa-i aduca bluzele pe rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
diana nu seamana leo, dar e unul in "mujeres hombres y viceversa" care e chiar mai frumos ca ala o sa pun link, dar e copil ....asaltacuña :)))))))

Il stiu Fabian, cati ani are?

Mi-a iesit planul pe ziua de azi, am fost la shopping eu singurica vreo 3 ore. sa nu credeti c-am cumparat...da de unde, vesnica mea problema: incaltamintele!! pt alte cele , eu aleg repede si bine, dar cu incaltamintele sunt graaaaaznica. Mma invart de 6 ori prin cele 6 magazine de papuci din centru comercial pana sa aleg o pereche. Mie mi-am luat sandale Geox, lui Dani i-am luat sandalute prea fixe, deci luni alta raita pt schimbat...poarta 26, mi se pare mie, sau are piciorus mic??

Dupamasa asta am fost la plaja aelitei! La manga! Am inaugurat-o pt ea sa fim siguri ca-i ok. e super, erau valuri mari, dar nu ne-a pasat. Am adus acasa 2 kg de nisip in chiloti, eu, Dani nu, ca pe el l-am dezgolit acolo.

roxanaaaaa pan' la urma ce facurati cu vacanta??

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

diana sa le porti sanatoasa, da.mi repede poza sau descrie modelul ca tre sa.mi iau si eu sandale
fabian da :))))) si cica eu sunt singura care casca gura

diana, aelita...voi il stiti pe retardul ala rafa mora de se crede el cel mai frumos etc, in fine, stiti ca are expresia aia tampita:"hahahaha me rio en tu cara" ...nu stiu cum naiba dar o spun intr.una fara sa vreau...si mai rau ca asa ii fac silvanei, o tin in brate o giugiulesc si stiti miti piti etc si deodata hahahha me rio en tu cara, de se sperie saraca si incepe sa planga

POZE

Mergi la inceput

cum fata sa aibe picior mic...ivan la fel are 26 fix sau 27 dar 27 depinde ca ii vin mari....pt la vara la anu` ce sa iau?

POZE

Mergi la inceput

Ce vorbesti de picior mic, Dbunny, Ana a mea poara inca 24, cam de un an asa. Al tau mai are putin si ma ajunge pe mine. Ce fain ca aveti plaja pe aproape!

Mergi la inceput

Am reusit sa pun 2 poze cu burtica, facute ieri aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

cum fata sa aibe picior mic...ivan la fel are 26 fix sau 27 dar 27 depinde ca ii vin mari....pt la vara la anu` ce sa iau?

Cei ce i-am luat ieri erau 25 si-i sunt buni(fixi), dar totusi ii schimb pe un 26 (nu stiu cum gasesti tu de marca, asa ieftini, ca aici sub 20 n-am gasit nimic nimic, si la 20 nu-s de marca da-s buni, la decathlon am vazut ceva la 9,90 dar erau O-R-I-B-I-L-I, ii vreau deschisi tare, numai 2 cureluse cu scai si gata...)

www.elcorteingles.es/tienda/moda/browse/productDetailCulturalClothes.jsp?productId=A293770&categoryId=999.1706&isProduct=true&trail=81014%3AGeox&pcProduct=&trailSize=1&navAction=jump&navCount=0&brandId=391.1269357025" target="_blank">Astia-s ai mei, Din Rumbo i-am luat, nu-s albi, ci bej perlat. Nu-s sexy, nu merg cu rochita ta rosie

Maya pai fetitele tre' sa aibe piciorus mic si elegantNu stiu de ce ma astept sa aibe Dani picior 'mediu' cand eu si paco avem amandoi picior 'mini' Paco 40,el 36-37. Yoy ce burtica rotunjoara vad, si rochita-i tare faina, e de gravide? m-as lua si eu una

Eu daca mai continui cu flegme am sa cer un exudat(chit ca aici nu se poarta) nu-i normal sa tot 'fabric' de vreo 10 zile. alte simptome n-am, doar tuse noaptea, cand transpir sau ma intindIeri am googalit despre flegmele astea ce dureaza mult, si mai ales vara, pana am ajuns la o pagina cu cancer faringian si alte chestii. Eu sunt sigura ca aerul conditionat e de vina, dar efectiv nu poti respira aici fara aerul pus...tot la 20 min il pun cate 10...si-l pun la 26º cool...

Duminica frumoasa va dorim

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

F dragute sandalele, mi-am cautat si eu ieri dar nu am nicio sansa, eu port 35, uneori se mai nimeresc 36, dar nu am gasit decat o pereche de papuci, buni si aia. Rochita nu e de gravide, dar s-a potrivit:). Mai aveau niste modele f faine, dar alea nu au intrat pe burta mea, am murit de ciuda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

maya- pupam burtica frumoasa si comoara pe care o ascunde

mai fetelor ma faceti sa-mi fie rusine sa mai scriu-voi va plangeti ca nu au crescut prea tare in picior copilutii vostri iar eu cu Daria sunt speriata ca deja am ajuns la 28-29-parca nu vorbim de aceeasi varsta

am reorganizat un pic pozele de la semnatura

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

Mergi la inceput