Regasiri (46)
Raspunsuri - Pagina 3
mayaione spune:
Lacramioara copilasii astia sunt ceva de speriat cu bagatul in nas, gura, peste tot. Si parca acum fac mai multe prostii ca inainte. Ana are obsesia cocktailului si isi pune apa si apoi ce gaseste, noroc ca o supraveghez mereu ca altfel ar bea apa cu bete de chibrit, o coloreaza in rosu capatul batului, sau apa cu faina si sare etc.
Am gasit ieri porumb de fier, parca eram copil asa m-am bucurat si nu era nici scump 1.2 ron stiuletele. Si erau de lapte, f frumosi. Pana la 12 noaptea am stat sa-i fierb sa mananc ca nu aveam rabdare pana azi. Eu mai cumparam d-aia prefierti ambalati dar nu se compara, astia au fost minune, ca toamna.
Ank daca ti-am facut pofta au in Auchan.
ank999 spune:
Maya chiar ma gandeam si eu la poriumb ca-i vazusem in oferta de la kaufland. Surut mana. Cat despre vecini...eu stau in bloc de garsoniere si am, nu gluma, iar aproape toti sunt plini de idei, da nu ar da un leu pt nimic
Lacramioara si eu am nevoie de o cafea tare ca sunt ca si tine. Eu am concediu o sapt de la 16 august incolo.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Hai ca va prepar eu o cafea sa fie gata pana va treziti. Al meu sot se culca de obicei dimineata, dar pt ca azi plecam la Bucuresti la 1:30 noaptea m-am trezit sa-l bag la culcare sa fie in stare sa conduca. Dar de nu s-a intors pe toate partile si a reusit sa ne trezeasca pe amandoua. Ana la 2 se uita la desene iar eu de nervi am plecat in sufragerie sa incerc sa adorm. Am reusit pe la 4 cred, ma cam ustura ochii acum. Sa vedem cum trag de ei sa se trezeasca. Am niste emotii, sper sa fie ok. Copilasul asta al meu are un obicei dintotdeauna inainte de ecografie sta nemiscat, rar ce simt o miscare usoara. In rest e super activ. Dar pana ajung acolo e cuminte foc. Imediat cum simte ecograful incepe sa alerge de nu il pot masura.
Ieri am dus-o in parc dar nu am stat mult ca incepuse o vijelie si am luat-o in plansete. La scara am mai ramas cu ea putin sa mai joace, dar era f nervoasa si a facut ca ursii cred o ora. Am o vecina care o place f mult si o credea copilul model. Ramasese masca cat a putut s-o tina, imi zicea "vai ce personalitate are, cum rezisti". Si Ana ii dadea zor "mami te urasc, nu te iert niciodata, de ce m-ai luat din parc, esti rea, nu esti mama mea etc". O ignoram ca nu as fi ajuns la niciun rezultat, trebuie s-o las sa-i treaca de la sine, dar o tine destul de mult. Si la un moment dat ii zice dna respectiva "Ana dar uite e mai bine ca ai ajuns la casa ta" si Ana "am ajuns la casa matii, nu a mea". Am ramas no comment. Acum nu stiu ce sa cred, nu am mai auzit-o niciodata zicand asa ceva, deci nu bag mana in foc ca a fost injuratura. S-ar putea sa fii zis ca e casa mea si nu a ei. Dar vecina socata "vai m-a injurat". Eu ii fac semn sa taca pt ca nu stiu sigur, iar daca nu a fost injuratura nu vreau sa afle ca asa se injura. Intradevar socrul mai injura, ea in general il imita, m-am pomenit ca mi-a zis odata "mai taci femeie" si am intrebat-o de unde stie si mi-a zis ca asa ii zice tataie lui mamaie. Posibil sa-l fi auzit si injurand cine stie. Ma duc sa calc, sa pregatesc hainutele de plecare.
iulia-stefy spune:
Va ofer o sau un frappe.... ca vad ca se incalzeste...
Maya, ieri cand am luat-o de la cresa mi-a zis doaman ca a zis "Sa vezi ce criza de nervi fac daca nu vine mami imediat sa ma i-a". Eu n-am mai auzit-o pana acum...... Iar doaman a ramas si ea.... NU stiu de unde le scot, dar.... le scot....
ank999 spune:
Maya multa bafta si asteptam vesti.
Fetelor multumesc pt cafea.
Cat despre vorbit urat, scos divese fraze care nu stiu cand auzite si de unde no comment, ca la noi e grav, mai ales ca unora se pare ca le stie sensul. Dc nu-i place un copil in parc ii zice :ciudat dsau prost, drac...ul e in repertoriu si isi mai baga si ceva cum a auzit ea un domn tipand pe strada...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
Neata si scuze ca n-am mai intrat, dar am avut probleme una dupa alta, apoi lovitura de gratie am primit-o marti, nu povestesc acum ca de-abia am inceput sa-mi revin cat de cat.
Ieri trebuia sa plecam la mare, azi trebuia sa stau cu burta la soare, nu sa fiu la servici cum sunt acum. Intrati la "vacante in bulgaria" si cititi de pe la pagina 10 sau 11, nu mai stiu, ca sa intelegeti.
De marti n-am mai citit nimic din ce-ati scris, dar recuperez eu.
Va pe toate.
ank999 spune:
Roxana imi pare rau de vacanta voastra ratata. Nu mai plecati nicaieri?
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione "am ajuns la casa matii, nu a mea". www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
mayaione spune:
Am revenit...BB nu mai e baiat e fetita. In rest pare ok, mi s-a parut un bb tare frumos, dr zice ca e cu 2 sapt in urma la masuratori, la greutate nu, e ok. Inainte eram cu o sapt si ceva in urma din cauza ovulatiei mele tarzii, banuiesc ca nu e o problema, nu a zis nimic de genul asta. Placenta data trecuta mi-a zis posterioara fundica, adica ok, azi anterioara si acopera partial colul. Pe cine sa cred oare??? In fine, nu mai vreau sa ma gandesc ca innebunesti cu dr astia si oricum nu rezolv nimic, o sa ma relaxez cat pot de mult sa incerc sa fiu mai linistita, ca am tot fost stresata ba de una ba de alta.
Dbunny spune:
maya deci 100%fetita? . Ce DPN ai?
roxana imi pare rau de vacanta stricata. poate gasesti ceva fain in ultimul minut. Ti se innapoiaza banii?
Din 'perlele' lui Dani: tonto, tonta, sau tontica, dupa caz, maldita sea(un fel de 'la mama naibii', damn it, preluate din Sponge Bob)mai scapa cate-un mierda=kkt...si nu-mi mai aduc aminte acu...
aelita ai primit pm?
Maine joaca iar Spania, tine-ti pumnii, da?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...