Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

neatza fetele...

va servesc cu un shadou fierbinte cat recuperez eu din urma..

bun venit CRISTIES!

la multe lunishoare pufuletilor de nume
PETRA ANASTASIA
PETRU CATALIN
SEBASTIAN PETRU
PAUL de Onitza

si de azi: MAIA ILINCA!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am si eu o curiozitate....daca laptele de vaca nu e recomandata pana la 9-10 luni,chiar un an,de ce branza de vaci se da?mie mi s-a spus ca se face branzica respectiva din lapte praf(adica se face lapte pt bebe din lapte praf si apoi din el se face branzica).....nu dati cu rosii va rog

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

neata si multumim de cinste/coffee myky,haircut si decenuela!

Bea pupam Ivanel cu dintisor!

Cristies merci, am uitat de orice petrecere de absolvire ....Kiti...am uitat...eu cu gandul la licenta pe care sper sa o iau...

Larisel bine ai revenit! Sper sa te avem mai des pe la noi! Multumesc pentru schema diversificarii!...Intebare: cum faci branza de vaci?

Si sa nu uitam de sarbatoritii zilei!
LML si sa ne traiasca cu numele toti pufuletii serbati azi!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am si eu o curiozitate....daca laptele de vaca nu e recomandata pana la 9-10 luni,chiar un an,de ce branza de vaci se da?mie mi s-a spus ca se face branzica respectiva din lapte praf(adica se face lapte pt bebe din lapte praf si apoi din el se face branzica).....nu dati cu rosii va rog

Nu dam, avem fete (micki_mica) daca nu ma insel, care deja au inceput cu branzica si asa fac: LP reconstituit si apoi din el branzica, dar se poate prepare si din lapte de vaca....zicea mariucasara ca ptr iaurt de exemplu prelucrarea iaurtului din laptele de la vaca ar elimina chestiunea care nu e recomandata, poate e la fel si in cazul branzicii de vaci... zic si eu...

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

La multe lunite Maia de Haircut!

La multe lunite Petru Catalin, Sebastian Petru, Petra Anastasia si Paul de onitza! Si celorlalti/celorlalte care se mai serbeaza azi!

cristies, welcome back, ma bucur ca v-ati simtit bine, asteptam poze!

larisel, e o fata la o alta odisee care face soc anafilactic de la ananas, are vreo jumatate de ora maxim in care daca nu i se administreaza ce trebuie risca sa moara. Ananasul e fruct tropical deci ma gandesc ca oricum are potential alergen, plus ca am vazut un documentar pe un post gen discovery in care aratau cum ananasul are nu stiu ce substanta care dizolva pur si simplu proteine, d-asta pare acid in gura (eu nici nu pot sa-l mananc crud, dar nu intru-n amanunte). Isei eu inca nu i-am dat, dupa ce face 5 ani o sa-mi fac curaj. M-am bucurat sa te citesc, multumesc mult pentru lista despre diversificarea alergicilor! Am admirat printesele cu colacei si murdarici la gurita (Alena ).

MP, ma bucur ca s-a rezolvat!

Bea, felicitari pt dintisor!

lorex, micki

Am luat si eu avocado si pe baza a tot ce ati povestit despre el, am reusit sa mananc jumate fara sa mi se para scarbos: cu lamaie ( mariucasara) si "ascuns" in salata de vinete ( decenuela). Asa o sa i-l dau si Irinei, ascuns, cel mai probabil cu mar. Noi n-am inceput inca diversificarea, cred ca au inceput sa o supere gingiile ca mi-a facut un sfarc ferfenita si ma doare de mor, nu mai stiu ce sa fac.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neatza!

La multe lunite Maia de Haircut!

La multe lunite Petru Catalin, Sebastian Petru, Petra Anastasia si Paul de onitza! Si celorlalti/celorlalte care se mai serbeaza azi!

cristies, welcome back, ma bucur ca v-ati simtit bine, asteptam poze!

larisel, e o fata la o alta odisee care face soc anafilactic de la ananas, are vreo jumatate de ora maxim in care daca nu i se administreaza ce trebuie risca sa moara. Ananasul e fruct tropical deci ma gandesc ca oricum are potential alergen, plus ca am vazut un documentar pe un post gen discovery in care aratau cum ananasul are nu stiu ce substanta care dizolva pur si simplu proteine, d-asta pare acid in gura (eu nici nu pot sa-l mananc crud, dar nu intru-n amanunte). Isei eu inca nu i-am dat, dupa ce face 5 ani o sa-mi fac curaj. M-am bucurat sa te citesc, multumesc mult pentru lista despre diversificarea alergicilor! Am admirat printesele cu colacei si murdarici la gurita (Alena ).

MP, ma bucur ca s-a rezolvat!

Bea, felicitari pt dintisor!

lorex, micki

Am luat si eu avocado si pe baza a tot ce ati povestit despre el, am reusit sa mananc jumate fara sa mi se para scarbos: cu lamaie ( mariucasara) si "ascuns" in salata de vinete ( decenuela). Asa o sa i-l dau si Irinei, ascuns, cel mai probabil cu mar. Noi n-am inceput inca diversificarea, cred ca au inceput sa o supere gingiile ca mi-a facut un sfarc ferfenita si ma doare de mor, nu mai stiu ce sa fac.

eu nu sunt fan protectiile de silicon deloc dar...pare o solutie in cazul asta...cum ti se pare? Pupam Irinuca

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am zis ca-s desteapta si am luat Calgel sa ma dau pe sfarcul dureros inainte de masa Irinei (ca doar e pt bebelusi, nu?), onitza mi-a dat ideea cand mi-a zis ca in crema ei de la dermato e anestezina si ce credeti? Apa de ploaie, absolut niciun efect. Sper sa nu fie atat de lipsit de efect si pe gingiile dureroase ale pufuletilor nostri... Ba nu, un efect a avut: s-a strambat fii-mea cand a luat sanul, de parca i-as fi dat avocado simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ruxita e putin jumatate de ora stiu dar efectiv incepe sa planga se freaca la ochi e obosit nu stiu deloc cum sal fac sa stea trreaz mai mult.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MARIUCASARA, HAIRCUT, LOREX, NIKOLE, multumesc frumos pentru urarile la adresa lui Paul!!! Azi il serbam e superfericit ca va avea tort de inghetata ....eu si mia si ca nu stau sa gatesc. Am o perioada f agloemrata.

Rasturnare de situatie: am fost aseara cu daniel la culcer, mi l=a decalotat total, eu credeam ca e deja dar m-am inselat ...si i-am spus ce a diagnostic mi-a pus dermatologul...mi-a vazut sanul din nou si a spus ca e clar ciuperca si ca ar fi bine sa o tratez cu violet de gentiana (trece cel mai repede asa) sa nu patesc ca o judecatoare care nu a vrut sa inteleaga ca e candidoza si a revenit la consult la ea cand era ciuperca extinsa pe tot sanul, nu a mai avut ce sa faca, a renuntat la alaptat. Sunt derutata, acum sincer instinctul imi spune totusi ca e ciuperca si am inceput de aseara cu violetul de gentiana, vreau sa o continui cam 2 sapt sa vedem ce se intampla, voi face si testul de depistare a candidozei sa vedem la ce e sensibila. Acum suntem movi amandoi si eu si danut, el peste tot ca pune mana in gurita si picioarele la fel

BEATRICE, multmesc f mult de incurajari, da imi prind fff bine, imi ridica moralul si ma ajuta sa raman pe linia de plutire.

La Multi Ani celor sarbatoriti astazi!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am zis ca-s desteapta si am luat Calgel sa ma dau pe sfarcul dureros inainte de masa Irinei (ca doar e pt bebelusi, nu?), onitza mi-a dat ideea cand mi-a zis ca in crema ei de la dermato e anestezina si ce credeti? Apa de ploaie, absolut niciun efect. Sper sa nu fie atat de lipsit de efect si pe gingiile dureroase ale pufuletilor nostri... Ba nu, un efect a avut: s-a strambat fii-mea cand a luat sanul, de parca i-as fi dat avocado simplu.

calgel nu contine de fapt anestezic special pt dinti,gen lidocaina/lignocaina?daca da cum te-ar putea ajuta la durerea de san?

Mergi la inceput