Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele care ati luat colacei pt baita imi puteti da si mie linkul?as avea nevoie si eu de unul............Multumesc frumos

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Scumpa doamna scump si pe Okazii! Parca as cumpara carucior, nu un scaun... oi fi eu zgarca, insa nu ma-ndur sa dau 3-4 milioane pe el...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut

nu v-am uitat si ma gandesc mereu la voi la pufuleti
dar am tot evitat sa va scriu pt ca tonul meu a fost si este inca unul tare pesimist
Miruna nu a mai facut nici un progres /achizitie pe latura psihica si in plus par sa apara ceva retard si pe latura motorie pe care o consideram ok pana acum-pana acum vreo 10 zile se intorcea lejer de pe spate pe burta dar acum nu se mai misca din pozitia stand pe spate
am facut o programare la dr Craiu din Bucuresti dar abia pe 21 iulie - e ingrozitoare si incertitudinea dar mie tare frica si de ce as putea afla
Si ma termina psihic faptul ca ea mai mereu scanceste ,intai am zis ca e o pasa proasta de 1-2 zile dar s-a generalizat

acum sper sa nu va fi intristat cu problemele mele
si cum nu prea stiu inca cum ma voi descurca cand vin in Buc -ca vin singura cu trenul- sper ca daca voi avea nevoie de o mana de ajutor sa pot apela la careva din voi

acum plecam si la vaccinul de 2 luni

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

dumnezeu sa va ajute! sper sa veniti cu vesti bune de la doctori!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

sa va spun bomba...m-au sunat de la minitoys...ca isi cer scuze,ca bla-bla-bla...daca vreau saptamana viitoare imi trimit pe freddie,ca elefant nu au...si nu platesc transport

asa creste Alex

Scuze, sigur ai zis dar am uitat! Cat e Frediie de pe net? Ca eu am dat 70 RON de la miniblu...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

initial a fost 41 lei +20 lei transportul...azi ,cand m-au sunat ei,am obtinut gratuitate la transport
per ansamblu: 41 lei+o gramada de nervi+ mult timp

pt fetele interesate:
zicea tipa ca acum sunt in mutari din oradea in budapesta,se lucreaza la site,pe cand se vor rezolva toate va fi transportul 25 lei,ca vin direct din budapesta

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

of mai fetelor....asa m-am intistat k ...miruna....
daca am consideat veodata ca am pobleme....am mintit...ASTEA SUNT PROBLEMELE ADEVARATE....sa-ti vezi copilul sufeind si tu sa te simti neputiincios....

of doamne....da-i putere mamei sa foie tae..sa poate fi alaturi de fetitza..

si ca sa fie umplut paharul...a venit la mine o mamica...( am dat cosul lui jiji)cu un dolafanel de 6 kg la 6 sapt....care exact ca si bb adinei si laurei...fusese in germani la operatie pe cord....doamne i-am vz opeatia.......ma gandesc ce tebuie sa fi fost in sufletul paintilor...din feicire operatia fc de un dr roman ( zicea ca operase si bb de 600 gr) reusise si bb era f f bine si mancacios si sanatos.....

ma uitam la jiji si ma gandeam ca maq tezeste din ora in ora??? asta e problema?????? dumnezeule sunt privilegiata ca ma tezeste un copil sanatos....ma trezeste sa nu uit ca are nevoie de mine....si vrea sa fiu langa el....

scuze am blocata tasta r.....si multe cuvinte sunt fara ac litera dar nu ma mai corectez ca maraie jiji

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Trist, dar adevarat! Suntem norocoase ptr a avem copiii sanatosi!
pentru toti copiii cu probleme, mai mari si mai mici!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului

AMR 8 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili...vroiam sa raspund la mai multe chestii....dar asa park mi s-a pus ceatza....ma simt ciudat...mi se pare ca am prea mult si altii nu....mi se pare ca ma vaiet aiurea....ca sunt nerecunoascatoare pt lucrurile valoroase pe care le am....( parinti sanatosi...COPIL minunat...sot deloc de aruncat)...si ce daca sunt prb financiare? oare am uitat ce minunat era cand gaseam prin buzunare niste banutzi...

of si cel mai prost ma simt k am luat bani pe cosh....( tot lui jiji ii iau ceva k trecem printr-un impas financiar)..dar oamneii aia au trecut prin multe momente grele cu bb...of

vroiam sa vas sugerez sa cautati chestii...nu neaparat pe ocazii..dati pe google....vand scaun x...sau ce anume cautati voi...eu asa am gasit scaunul meu..

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Fetele care ati luat colacei pt baita imi puteti da si mie linkul?as avea nevoie si eu de unul............Multumesc frumos

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

cand intra miremia pe forum ,iti va spune ea ce si cum...e o dragutza si jumatate si a facut ea comanda pt noi

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili...vroiam sa raspund la mai multe chestii....dar asa park mi s-a pus ceatza....ma simt ciudat...mi se pare ca am prea mult si altii nu....mi se pare ca ma vaiet aiurea....ca sunt nerecunoascatoare pt lucrurile valoroase pe care le am....( parinti sanatosi...COPIL minunat...sot deloc de aruncat)...si ce daca sunt prb financiare? oare am uitat ce minunat era cand gaseam prin buzunare niste banutzi...

of si cel mai prost ma simt k am luat bani pe cosh....( tot lui jiji ii iau ceva k trecem printr-un impas financiar)..dar oamneii aia au trecut prin multe momente grele cu bb...of

vroiam sa vas sugerez sa cautati chestii...nu neaparat pe ocazii..dati pe google....vand scaun x...sau ce anume cautati voi...eu asa am gasit scaunul meu..

poze

si eu simt la fel... nu ii multumesc lui dumnezeu destul pt ce am ...cateodata ma cramponez in fleacuri si uit esentialul ...sotul meu intotdeauna se roaga doar pt sanatatea familiei...ca celelalte le facem noi daca avem sanatate

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna amiaza fetele!

eu azi am inceput kinetoterapia! dintre lucrurile care imi displac cel mai mult e sa te plangi de probleme si sa nu faci nimic in privinta lor... am zis ca fac si ca ma tin de program si ca ma pun bine pe picioare si rezolv problemele de coloana poate nu definitiv, dar mult atenuate.

Fetele care v-ati oferit s-o ajutati pe dasfeta (catalutza si onitza cu innoptatul). De asta imi place mie de voi ca sunteti saritoare la nevoie! Femei de nota 10!

Dasfeta, uite la semnatura ta ne arati doar cum creste Daria (surioara), nu si Miruna... Pe cand iti planifici ca acest copil sa te bucure cu ceva? Sa va ajute Domnul sa dati peste un medic bun care sa-ti risipeasca toate temerile si sa te indrume cum sa-i stimulezi dezvoltarea psiho-motorie a Mirunei (oare o fi existand servicii din astea) - de curiozitate, nu ar fi indicata kinetoterapia? inotul? ceva de genul acesta (mi-am gasit panaceu, kinetoterapie, inot), dar nu, la modul serios, mamicile care v-ati dus bebelusii la kineto, credeti ca ajuta asa ceva la dezvoltare motorie si psiho-motorie? (echilibru, tonus, coordonare, s.a.)

am o adolescenta pe capul meu si nu stiu cu ce sa-i umplu timpul toata ziua, ca a inceput sa iasa de la pe la 1-2 pana pe la 4-5 dupa amiezile (cand parintii sunt la servici normal) si parca mi-as dori altceva pentru ea... i-am cerut plan in scris despre cum vrea ea sa-si petreaca vacanta si inca nu am ajuns la un numitor comun.

fac mancare (in timp ce piciu doarme, a adormit ca-i picau ochii in gura) - ciorba de pleurotusi (se dau prin razatoare niste morcovi, se prajesc in ulei pana se face portocaliu uleiul, se adauga pleurotusii felii subtiri, o ceapa si apa si ii punem la fiert, la sfarsit adaugam smantana cu galbenusuri de ou si usturoi, o juma de lamaie - nu sunt experta, mi-a zis reteta sotul la tel, fac ciorba dupa ureche, v-am zis aici reteptul poate nu e Monti si ma trage careva de maina - dar daca o fac altfel nu cred ca iese buna, pentru reteta pe bune, dati mai bine cautare cu goagalul.)

editat ca mi-am amintit cine o mai ajuta pe dasfea

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

MP ai pefecta dreptate...

si eu ma rog la d-zeu sanatosi sa fim...k restul se fac ele...

ma rog sa-l pot creste pe jiji, sa-i ofer si sa se prinde de el...cei 7 ani de acasa....sa-l pot detemina sa fie independent, DOAR sa ma lase sa-i ofer dragostea...am atat de multa incat....simt k oricate vieti as avea ,pt el..e stoc inepuizabil...

ma opresc...o iau pe ulei

editat multeee greseli...stau in poz f ciudata

poze

Mergi la inceput