FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Oana de pozele mele zici ca nu le vezi? sunt pe comun impreuna cu pozele noastre.....mai incearca.....

Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

gata am gasit...si patutul verde si buchetul super de floarea soarelui

Oana 38+ Matei Marius

AMR 10 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Multumesc mult Oana....si mie mi-a placut mult buchetul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna delfinariu drag!

La multi ani cu ocazia numelui Victo (Paula) si Paula!!!! La multi ani si celor dragi cu numele sfintilor !

Lala,sper ca sunteti bine, tu si Sebi.

Vazut si eu noi pozici de Ramo -sa fie intr-un ceas bun, Creatza -sexu mam), Enik cu burtica de manechin, Dragaica cu floricelele. Sper ca n-am ratat pe nimeni.

Racusor, ai mare grija cu recuperarea. Sa nu tragi totata viata dupa aia de la operatie.

O zi buna in continuare!

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Creatza, vazut pozici, esti super sexy... foarte bine iti sta la plaja...

Ramo, vazut si pozele tale. Ati fost frumosi si fericiti.. Se vede in ochii vostri. Sa va fie de bine, si sa aveti o viata frumoasa!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Multumim mult Cristina, si voua numai bine,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

vazut poze!!! creatza ce burtica frumoasa ai!!!!!
ramo1901: casa de piatra, cu intarziere!!!!!

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Esti o draguta....multumim la fel,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna delfinariu drag!

La multi ani cu ocazia numelui Victo (Paula) si Paula!!!! La multi ani si celor dragi cu numele sfintilor !

Lala,sper ca sunteti bine, tu si Sebi.

Vazut si eu noi pozici de Ramo -sa fie intr-un ceas bun, Creatza -sexu mam), Enik cu burtica de manechin, Dragaica cu floricelele. Sper ca n-am ratat pe nimeni.

Racusor, ai mare grija cu recuperarea. Sa nu tragi totata viata dupa aia de la operatie.

O zi buna in continuare!

Cris 37+ cu

Cris, multumim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Adriana de gasit cineva siiiigur se gaseste sa te asiste,ata daca nu preferi sa nasti acasa ...iar legat de micuta sa se ia de mana cu al meu...daca acum o seara ziceam ca gata acum, nu mai are nici un stres...cred ca le place acolo, din contra vorba ta, parca s-a cocotat iar in coastele mele...ceva de genul " nu vreau sa ieeeeesssss".."ai ceva impotriva, doar ma jucam si eu din lipsa de ocupatie "

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

de mov si lala nu se stie nimic?

eu azi trebuie sa comand niste hainute de nou nascut ca de acum crestem si noi mari...si nu prea avem decat body-uri..restul de 0-3 luni..si pana crestem noi asa mari mai intai sa comandam ceva de pitici si cand te gandesti ca noi la noapte facem 3 saptamani si avem nevoie de hainute de nou nascut, marimea 56

iedutul meu cred ca are puseul de crestere de la 3 saptamani ieri avea 2730 grame, deci a luat mai bine de 200 grame intr-o saptamana...plus ca desi il pun la san la fiecare masa nu se mai satura...si uneori sta si mai mult de 40-50 minute...bine, mai si molfaie in timpul asta, dar il mai mult de la un san la altul...dar dupa nici jumate de ora miorlaie putin si pana nu ii dau si 30 ml lapte praf nu adoarme ...cred ca papa si la san, doar ca nu se satura...ca mai mult de 150ml de lapte praf nu papa intr-o zi si nu ar avea cum sa se ingrase de la atat dar e simpatic, ca uneori cauta el sanul, alteori deschide gurita ca pentru biberon sau prinde sanul si asteapta...vede el ca nu curge asa pe degeaba, se apuca si trage dar apoi cand primeste biberon, vai de capul nostru ce bucurie sta cu manutele stranse bine pe piept de parca a primit cel mai mare cadou

upppss, azi e sarbatoare mare si eu am spalat dar nu mi-am dat seama, noroc ca voi... eu am pierdut sirul zilelor

LA MULTI ANI PAULA, PAULA (Victo) !! SA FITI FERICITE, IUBITE SI SANATOASE!! SI SA AVETI BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI!!

Ramo - casa de piatra!! sa fiti o familie fericita, implinita si sa va respectati mereu!![/i]

gata, am recuperat....uhh...greu a fost....astept sotul sa mai strangem din lucruri...usor usor le fac..nu ridic, nu ma mai aplec...ieri am avut program de aranjat cutiile cu pantofi si cosmeticalele din debara...plus hainele mele...pe astea nu le-am terminat inca dar astept sa mai care sotul din saci, ca sa vad ca se misca treaba...acolo le=om pune intr-o camera goala frumusel si usor usor sa le aranjam, sa ne luam dulapuri...e greu sa te muti, si cand ai un bebita de 3 saptamani si o mamica cu taietura

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Multumesc mult Racusor, si voua numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Haide Lala
pentru fetele doritoare din mini-lista lui Victo!

celor care sarbatoresc astazi, sotior de Dragaica, multa sanatate si bucurii!

Eu sper ca si Crissy si fetita sunt bine. I-a dat cineva sms?
Tina, cum mai esti? S-a mai ingrasat sarmaluta ta?
Bumblebee, imi pare rau daca te-am speriat cu operatia. Vezi bine ca experientele sunt diferite si tu ai un mare avantaj, psihic stii ce urmeaza, esti pregatita din mai multe puncte de vedere. Eu atat stiam ca trebuie sa ma misc repede dupa operatie si nu prea mi-a iesit mie. Tu fii fata curajoasa ca ai trecut prin multe pana aici . Cum zicea si Rodyka, nu te focusa pe operatie ci pe marea intalnire cu delfinasul din burtica atat de asteptat.
Ramo, casa de piatra. Foarte bine ti-a venit rochita, acum inteleg de ce nu te-ai ingrasat in sarcina . si ce de prieteni ati adunat, in Ro sunt acum gladiole , crini, ce frumoase
Creatza, pai la asa graviduta menechin . Eu ma simt balena esuata n-as da jos hainele de pe mine nici batuta. Ma insel sau ti-am zarit o vergetura pe san?
Cris, ce burtica ai acum
Enik, tu sigur esti gravida?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

neata...
vad ca discutati de cezariana...eu daca nu eram obligata la prima sarcina sa fac cezariana nu faceam nici moarta...si eu eram mica in bazin si multe altele...la mine cezariana au hotarat-o medicii cu neonatologul nu eu!

exista ceva inconveniente pt a doua sarcina dupa o cezariana...in primul rand o taietura care e taietura si o porti o viata intreaga (pe mine ma doare la schimbarea de vreme) + ca la a doua sarcina la noi medicul nu se baga la nastere normala am discutata aceasta varianta si mi-a spus nici sa nu ma gandesc!

varicele pe uter si pe fofo le-am facut tot din cauza cezarienei au fost cusute ceva vase de sange prin cusatura de la cezariana si acum si-au facut de cap!

pe mine m-a durut cezariana toata sarcina...

Asa ca EU SUNT DE PAREREA CA "TRAIASCA NASTEREA NORMALA SI CARE AVETI POSIBILITATEA NU RENUNTATI LA IDEE" CEZARANA IN SIME ESTE O OPERATIE O TAIETURA O ANESTEZIE....

AZI AM INTALNIRE CU BB-LINA LA 10.30 ABIA ASTEPT SA II VAD MUTRITA!

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Ei uite ca asa ceva nu mi-as fi imaginat, dar orice e posibil.

Eu cel mai mult am suferit la a doua sarcina. Elisa s-a fixat jos in uter, automat placenta se intindea pe cicatricea de la cezariana si uite asa am stat cu inima in pioneze ca tot aveam sangerari si nu intelegeam ce se intampla. Cand sarcina a avansat si mi s-a tot spus ca este copilul in urma cu dezvoltarea la fel am dat vina pe zona cicatrizata care nu putea sa o hraneasca corespunzator.
Cred ca norocul nostru a fost distanta de 4 ani intre sarcini.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Otilia am spus ceva gresit si te-am suparat?
eu asa am simtit...daca aveam sansa la o nastere normal prima numa chinuia a doua asa tare...am exoperimentat tot felul de dureri+sangerarile de la 6s si 12s!

Vazut bb-lina miscareata cu tot cu burta la eco. nu prea a vrut sa isi arate fata ca era lipita de placenta asa ca m-a multumit cu funduletul si cu spatele...atat a vrut sa imi arate azi!

e in paramerii normali...v-am spus c aam conceput-o mai tarziu dar a recuperat si se incadreaza ca varsta gestationala ecografica in parametrii clinici deci are 33s, greutate 2000kg si 42cm in rest a spus nenea dr ca le are pe toate la locul lor placenta si lichidul amiotic sunt normale, si daca sta pana la termen se face de cam 3400g dar ramane de vazut?!

L-am cam stresat cu varicele mele de pe uter sa se uite cat de mari sunt...si mi-a spus va vedea dr care ma va opera la fata locului ce va gasi acolo, l-am bombaradat cu intrebari despre nastere normal dupa cezariana si m-a sfatuit sa nu risc ca in romania nu sunt spitalele pregatite pt asa ceva-a vazut ca am un stres si m-a intrebat ce am si de ce si i-am spus ca daca te arzi cu ciorba suflii si in iaurt ca la prima sarcina am stat in spital si am avut de a face cu un copil prematur si nu mai vreau altul la fel!

Asa ca m-a sfatuit sa stau cat se poate de cuminte sa imi iau tratamentul si ajungem la termen...deci cu alte cuvine l-am zapacit de cap pe saaracul om!

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput